Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:nie ze łatwo ci sie mowi- tylko ze moze gdybym miala juz maluha to bym miala wiecej dystansu do tego wszystkiego
bardziej o to mi chodzilo
bo byłabym spokojniejsza
a tak to sie spianam ..zeby choc jeden malch byl
choc tez wolalabym 2 dzieci - bosama jestem jedynaczka - i wiel ze lepiej jest jak sie ma druga osobeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
u mnie to byla w tym miesiacu porazka
zelik uratowal mnei
i wacołka mezusia
Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
dlatego podjelismy decyzje o odpczynku od meirzenia temp
i ogolnei d wszystkeigo :)oby sie nam to udalo
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Tak czytamy Słonko
a TY zwiałaś bo 600 już blisko boisz się że znowu na Ciebie trafi...
Dorotucha, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Kuźwa męzu wczoraj czekoladę przynióśł i złapałam teraz kawałek... się okazało że to z chilli
Córcia mi coś w kompie naklikała bo miałam cytat samej siebie na tapeciewystarczy że do kuchni po sok poszłam
Czarnula87, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim !
U mnie chyba @ się rozkręca, chociaż jakaś dziwna, na podpasce dziwnie brunatno, włożyłam tambon i tez jakos tak brązowo i miedzy tym przeźroczysty ciągnący śluz.. do tego bola mnie cycki nadal a zawsze w dzień kiedy dostawałam @ to ból ustępował i w ogóle nie bolały.. ale to @ napewnoAnia_84, Dorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorotucha wrote:A ja Milkę wpieprzam
Córcia mi coś w kompie naklikała bo miałam cytat samej siebie na tapeciewystarczy że do kuchni po sok poszłam
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ba słodziutko jak nie wiem
ale mam ochote na.. ryz z jabłkamiDorotucha, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Stokrotka21 wrote:Hej wszystkim !
U mnie chyba @ się rozkręca, chociaż jakaś dziwna, na podpasce dziwnie brunatno, włożyłam tambon i tez jakos tak brązowo i miedzy tym przeźroczysty ciągnący śluz.. do tego bola mnie cycki nadal a zawsze w dzień kiedy dostawałam @ to ból ustępował i w ogóle nie bolały.. ale to @ napewnomnei jeszcze wczoraj troche ciagnely do poludnia
-
Blondik wrote:ja tez właśnie odrzuciłam termometr...ale myślenia zgłowy się nie da wyrzucić