Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze zjadłabym sobie jakiegoś fast fooda
może długie bułki upiekę i hot dogi z prażoną cebulką zrobię na kolacje
kupiłam wczoraj tą cebulke w sklepie z przyprawami
Czarnula87, Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olga ja wlansie teraz zrzucialm juz 18kg ..bo wczensije nie moglam schudnac choc chodzilam n fites, diety i nic.a teraz ładnei zlatuje D
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Olga ja wlansie teraz zrzucialm juz 18kg ..bo wczensije nie moglam schudnac choc chodzilam n fites, diety i nic.a teraz ładnei zlatuje D
Ja przez kilka miesięcy stosowałam dietkę plus ćwiczenia - ok 3 godziny dziennie się nawet zdarzało i co? i dupa!!
Mój braciak ma fajną dietkę, ale ja cholera nie mam możliwości czasami jeść 5 posiłków dzienniezgubił w 3 miesiace zdaje się 20 kg - dietka zdrowa od dietetyka
moge wam podrzucić na fb jak będziecie chciały
aaaa i nie ma efektu jojoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 15:31
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Ja przez kilka miesięcy stosowałam dietkę plus ćwiczenia - ok 3 godziny dziennie się nawet zdarzało i co? i dupa!!
Mój braciak ma fajną dietkę, ale ja cholera nie mam możliwości czasami jeść 5 posiłków dzienniezgubił w 3 miesiace zdaje się 20 kg - dietka zdrowa od dietetyka
moge wam podrzucić na fb jak będziecie chciały
aaaa i nie ma efektu jojo -
Ewelka patrzy jak bedziemy na 599 str w polowie to zacznie znowu sie udzielac
i bach
600 bedzie jej
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja i mój mąż też mamy dobrą przemianę materii i wpieprzamy duże ilości żarcia ale teraz to trochę mnie zszokowało gdy zobaczyłam na wadze 62,5 kg
o 2,5kg za dużo z przed ciąży
od czasu gdy się poznaliśmy z moim do teraz to 12,5 kg przytyłam bo gdy go poznałam to 50 kg ważyłam i mój się śmiał że musi mnie utuczyć bo jak worek kości wyglądam
-
Stokrotka21 wrote:Aa nie narzekajcie pewnie ważycie po 55-65 kg i się odchudzać chcecie:P
wiec tak z 10 przydało by sie
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Stokrotka21 wrote:Już w niedziele prosiłam żebyście podały namiary na fb ale ciszaa nikt nic nie odpisał..
-
Ja całe życie niedowagę miałam i gdy zaszłam w ciąże to się cieszyłam że będę wreszcie normalnie wyglądać i cycki będę miała większe
w ogóle to miałam od ginka powiedziane że do 60 kg musze dobić bo przy 173cm 50kg to przegięcie