Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
może naleśniki? oj nadrobiłam Was...mnie dziś trochę lewy jajnik ciągnie...wczoraj miałam takie bóle że myślałam że nie wyrobię...a dziś tylko lekko z jednej stronyDorotucha wrote:Laski co mam na kolacje zrobić chleb mi się skończył
a nie zdążę upiec do powrotu męża doradźcie bo mam puste w głowie 
Ania_84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Dlatego tez podtrymuje ze owulka moglabyc 29stykonwalie86 wrote:może naleśniki? oj nadrobiłam Was...mnie dziś trochę lewy jajnik ciągnie...wczoraj miałam takie bóle że myślałam że nie wyrobię...a dziś tylko lekko z jednej strony
-
A ja przezylam szokkk

patrze na konto a tu co ?? kase mi wplacili ze szkoly <wow> a mialabyc 5 marca - az mnie wrylo
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
obyś rację miała i oby pływaczki szybko dotarły do jajeczka...usmiałam się z samej siebie bo leżałam pół godzinki po przytulanku z nóżkami w górzeAnia_84 wrote:Dlatego tez podtrymuje ze owulka moglabyc 29sty

Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
heh a mnie dziś oddali kasę która zacięła mi się w bankomacie piękne 200zł a wypatrzyłam sobie torebunię pięknąAnia_84 wrote:A ja przezylam szokkk

patrze na konto a tu co ?? kase mi wplacili ze szkoly <wow> a mialabyc 5 marca - az mnie wrylo
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
tez t przerabialamkonwalie86 wrote:obyś rację miała i oby pływaczki szybko dotarły do jajeczka...usmiałam się z samej siebie bo leżałam pół godzinki po przytulanku z nóżkami w górze

moj to za pierwszym razem to stwierdzilze cos mi bije
aa iprzypomniał mi sie jego tekst - jak chcialas miec moje nasienie przy migdalkach to trzeba bylo poiwedziec
konwalie86, Ruda27, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
uśmiałam się jak dziecko...oj dziewczyny dziewczyny już sama nie wiem najpierw mężczyźni zarzucają nam brak myślenia a potem nie pasuje im nadmiar...i jak tu zadowolić samca
-
oj ZUS zakład ubezwłasnowolnienia społecznego;-) ja w zasadzie jestem po wypłacie i premii więc chyba mogę tą kaskę potraktowac jako takie ekstra pieniązki na jakąś przyjemność...ale torebka superAnia_84 wrote:No nie powiem przyda sie bo zus chce wczesniej zaplacic

-
ja mam własna dzialalnosc wiec musze zaplacic bo beda mnie scigackonwalie86 wrote:oj ZUS zakład ubezwłasnowolnienia społecznego;-) ja w zasadzie jestem po wypłacie i premii więc chyba mogę tą kaskę potraktowac jako takie ekstra pieniązki na jakąś przyjemność...ale torebka super

-
no tak to jest ten minusik...moja kumpela ma jeszcze ulgi ale martwi się co będzie dalej ech...wiecie co nie chce mi się uczyć na egzamin a to już w sobotę..nie mam chęci... co radzicie?Ania_84 wrote:ja mam własna dzialalnosc wiec musze zaplacic bo beda mnie scigac

Wróciłam