Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
dziś spotkałyśm naszego debilnego szefa na korytarzu i słyszymy dialog dwóch dziewczyn:
-spójrz żigolo idzie
na co ta druga
-chyba żygoloDorotucha, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Dobra to lecę bo jeszcze naczynia do mycia na mnie czekają
jutro mnie nie będzie bo lecę do Siorki na cały dzień a sobotę do Przyjaciół (jedyni normalni którzy nam zostali) jedziemy na obiadek i do wieczora tam będziemy a ponad 100 km mamy w jedną stronę wiec wlecę w sobotę po 22 ściskam wszystkie gorąco
i do miłego
Eweloka84, Ania_84, Pisellini, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Dobra to lecę bo jeszcze naczynia do mycia na mnie czekają
jutro mnie nie będzie bo lecę do Siorki na cały dzień a sobotę do Przyjaciół (jedyni normalni którzy nam zostali) jedziemy na obiadek i do wieczora tam będziemy a ponad 100 km mamy w jedną stronę wiec wlecę w sobotę po 22 ściskam wszystkie gorąco
i do miłego
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
i do miłego
paaaaa miłegooo!!!!!!
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Hehe własnie zmoim gadalam
I tekst do mnie to co odwiedzic cie w weekend ..a ja mu na to to co ty mnie u rodzicow na weekend chcesz zostawic ?? a ten..tak bo stwierdzilem ze jak ty jestes chora to ja pojde na weekend do pracy zarobiej wiecej a nie bedzie mi zal czasu spedzonego bez ciebie
A ja mu : no tylko mi tam zadnej nie sprowadz
AM do mnie: nie boj sie Kajtek nie wpusci do domu -a nawet jak wpusci to kocica z pazurami zaatakujekonwalie86, Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
i do miłego
Ale milej zabayEweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
konwalie86 wrote:no wiecie jestem zazdrosna...mnie nikt tak czule nie żegna;-( dorotucha zazdroszczę
papapapa
-
nick nieaktualnyDorotka udanego weekendu
bawcie sie dobrze
z rodzina i znajomymi zawsze fajnie
Konwalie prosze do nauki ! Hehe spij dobrze slonce
Ja juz tez w lozeczku wiec was zegnam myszkispijcie slodko i do jutra
Eweloka84, Ania_84, Dorotucha lubią tę wiadomość