Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzielcu spij smacznie

Ewelka ale Ty mi nigdzie nie uciekasz ??
Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Paa KochanaRuda27 wrote:Dorotka udanego weekendu
bawcie sie dobrze
z rodzina i znajomymi zawsze fajnie 
Konwalie prosze do nauki ! Hehe spij dobrze slonce
Ja juz tez w lozeczku wiec was zegnam myszki
spijcie slodko i do jutra 
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
heheh..
ja tu welkie oko patrze na powiadomienia ze ktos polubil i patrze a tam Paula
heheh wydalo sie 
ehh teskni mi sie za moim M
-
dlaczego ??Eweloka84 wrote:mojgo D tez dzis nie ma bo został u tesciów
i zas sie nie wyśpie 
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
a bo był do późna w pracy, później pojechał do babci drzewo zawiesc i miał jeszcze z bratem gdzies jechac wiec za nim by obrócił to po 24 by było a on wstaje po 4 do pracy wiec szkoda mi go bo sie nie wyśpi wiec został we Wro, od tesciów ma 10 min do pracy to wstanie przed 6Ania_84 wrote:dlaczego ??
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Sorry laseczki ale ja zaczelam was po pracy nadrabiac i padlam:P
Spalam ze dwie godz i nie moglam sie dobudzic
masakra jakas...
A teraz znowu was nadrabialam
widze ze juz tylko dwie weteranki zostaly 
Co tam jak tam??? Aniu widze ze betke zrobilas... I dobrze. Masz pewnosc przynajmniej.
Ewelcia cos cie te jajka mecza ostatnio co cykl
Ja na wspolnej ogladam a pitem kolacja. Ńie mam pomyslu
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość

-
Ja sie chcialam zapytac czemu sie nie wyspisz >>Eweloka84 wrote:a bo był do późna w pracy, później pojechał do babci drzewo zawiesc i miał jeszcze z bratem gdzies jechac wiec za nim by obrócił to po 24 by było a on wstaje po 4 do pracy wiec szkoda mi go bo sie nie wyśpi wiec został we Wro, od tesciów ma 10 min do pracy to wstanie przed 6

-
OOO PaulaPaula55 wrote:Sorry laseczki ale ja zaczelam was po pracy nadrabiac i padlam:P
Spalam ze dwie godz i nie moglam sie dobudzic
masakra jakas...
A teraz znowu was nadrabialam
widze ze juz tylko dwie weteranki zostaly 
Co tam jak tam??? Aniu widze ze betke zrobilas... I dobrze. Masz pewnosc przynajmniej.
Ewelcia cos cie te jajka mecza ostatnio co cykl
Ja na wspolnej ogladam a pitem kolacja. Ńie mam pomyslu

Heheh nie no przeciez nic nie mowmy
tak zrobilam.. i przynajemnij jestem spokojna
-
Anastazjaaa wrote:hej dziewczyny mam takie głupie pytanie, w jaki sposób mam po zamknięci forum, wrócić do miejsca w którym skończyłam, często nie pamiętam na której stronie skończyłam i jadę te same posty po dwa razy lub coś pomijam???
Ja poprostu nie zamykam zakladek i jak wlaczam to mi sie wlacza tam gdzie ostatnio czytalam
Ania_84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

-
szczerze mowiac nie wiem czy jest taka funkcja ja zapamietuje mniej wiecej na ktorej str skonczylamAnastazjaaa wrote:hej dziewczyny mam takie głupie pytanie, w jaki sposób mam po zamknięci forum, wrócić do miejsca w którym skończyłam, często nie pamiętam na której stronie skończyłam i jadę te same posty po dwa razy lub coś pomijam???
Eweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
OO mozna i takPaula55 wrote:Ja poprostu nie zamykam zakladek i jak wlaczam to mi sie wlacza tam gdzie ostatnio czytalam

35odc.