Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:He he nooo cisza jak makiem zasial
Moze wieczoram bedzie lepiej
Inusia a ty jakie masz typy imionek???
Ja po cichu liczę na dziewczynkę bo mam już chłopca, więc przede wszystkim szukam dziewczęcychPodoba mi się Nadia, Ines, Blanka, Lena, Julia...ale Lenek i Julek ostatnio duuużo
A dla chłopca hmm...mamy Alana, więc chciałabym teraz takie bardziej znane, np. Antek, Ignaś, Sebastian, Wojtek
A Ty jakie jeszcze masz typy oprócz Tiago? -
Paula55 wrote:Dla chlopca mamy: alex, fabian, natan, milan
Dla dziewczynki : hana, lena, olivia, nadia, nikola
Wiec troche tego jest
Ale czasu sporo wiec zobaczymy czy cos sie nie zmieni
Hehe, no może coś jeszcze nam wpadnieFabian i Alex był na naszej liście jak byłam w ciąży z synkiem, ale to z mojej inicjatywy bo mężowi się nie podobały
A Natanka niedawno moja koleżanka urodziła
Mi się Hana też podoba, ma coś w sobie -
U mnie Hana to faworyt dla corki
ale moj ńie chce bo znajomi ( ktorzy sie od nas odwrocili zreszta) tak gadaja na swoje jeszcze nienarodzone dziecko... Tzn nie hana ale hania i moj juz mowi ze nie bo bedzie ze odgapiamy.
A nikt jeszcze nie powiedzial ze dadza jej tak na imie...
No coz... Poszukam czegos jeszcze
-
nick nieaktualny
-
Czesc Olga pracusiu
to bedziemy czekac na ciebie
Mam madzieje ze wiecej nas sie do 20 nazbiera
My juz po zakupach... Odpovzywamy teraz. Kurde dzis cos dzien sredni. Misiej z pracy wrocil z bolem brzucha, nas z zakupow szybciej do domu moje mdlosci zgonilyteraz juz lepiej. Pije herbatke z cytrynka i miodem i zjadlam babeczke z kremem, truskawą i polewa truskawkowa
Czekam na wasCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki przepraszam ale byam bardzo zajeta dis praca, pozniej kolezance pomagalam, nastepnie musielismy zawiesc kompa M do naprawy bo ja nie dawalam rady
poznie poszłismy na zakupy kupilam misiaczkowi spodnie
pozniesz szkola... ehh i dopiero wrocilismy.. no i w miedzy czasie obiadek na miescie
wczoraj urodzil sie bratanek M .. ciesyzmy sie bo kilkdni przed powinien meic puls 140-150 a mial 120 i musial sie urodzic w ciagu 3 dni urodzil sie prawie w teerminie dzis mial sie rodzic a przyszedl na swiat wczoraj o 21:55
3,653 kg i 54 cmCzarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, u mnie dziś tez sredni dzien. Rano poszlam pobiegać bo musze wkoncu wziasc się za siebie, później kawka obiadek, później trochę poleniuchowalam , później pocwiczylam trochę, zjadłam salatke owocowa i poszlam z mama na dość dlugi spacer ponad godzinke szlysmy bardzo szybkim marszem,wrocilysmy przed chwila padnięte hihi wypilam wode wykąpałam się i jestem, pozdrawiam wszystkie
Paula fajnie że byliście na zakupkach, szkoda ze musieliście wracac szybciej, no ale mdlosci są to znaczy ze dzidzia daje znaki,
Ania to fajnie że dzidziuś się urodził mam nadzieje ze zdrowy, ciężki dzień dziś miałaś, ale były tez zakupy to jest dobrze
Olga już niedługo i się wyrwiesz z robotki
I calą reszte pozdrawiamCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
tez sie bardzo cieszymy..
powinnam byc
choc dzis zaplanowalismy sobie wieczor masazyku i winka
chcemy troche sie odstresowac..bo jakdostalismy zdj malucha to ucieszylismy sie .. mowilismy ze podobny do rodziny michala bo ma czarniutkie wloski...ale pozniej patrzylismy sie na siebie na zdjecie i ten wzrok byl taki...pusty...
jednego dnia jes k - jak pracuje nie mysle..a innego po portu siedze i łzy mi leca.. myslalam ze bedzie łatwiej.lzej ale sie pomyliłam z kazdym dzieckiem,,, kazda ciezarna jest coraz trudniej..
ciesze sie ze mam przyanjemnij mojego misia... i WasCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Paticzak u mnie akurat bol jajnika okazał sie zapaleniem pecherzai jejnika..
ale czesto dziewczyny odczuwaja bole jajnikow w ciazy z ktorego byla owulkaa robilas test >>
-
Wiem probuje
porpostu przez jakis czas napewno bede miala naprzemiennie euforie i deprehe :)ale musi byc dobrze
Siedze z maseczka na twarzy wczesniej piling z bielendy
teraz maz poszedl po winko i sie stołujemyw łózku przy filmie Ovu
Czarnula87 lubi tę wiadomość