Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem i ja
Zjadlam kolacyjke i jestem z wami. Moj jak zwykle mecz oglada
Ojj Aneczko doskonale cie rozumiem.... Super ze dziecko zdrowe i wogole ale zal jak sie na zdjecie patrzy ze nie wasże... Czyz nie?!
Tez to mialam tez przezywalam.... Wiem ze u was troche inna sytuacja jest ale uda sie... Moze bedzie to obkupione bolem, zalem i lzami ale uda sie kiedysa jakie wtedy bedzie wasze szcżescie.... I nasże oczywiscie
Olga jestes juz???
-
Ania_84 wrote:Moj maz przyniósł
z toastem za Nas kochanie
wiec ja przekazuje dalej "za Nas Kochane"
a dla tych ktore nie moga
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Spoko luzik
jestesmy grzeczni jedna lampka..
pozniej masazyki wzajemne
Paula jak sie czujesz odpoczelas troche ?? -
Ojjj to bedzie goraca noc cos mi sie wydaje hehe
lobuzy....
Za mna oatatnio chodzi cos alkoholowegowinko wlasnie albo szampan... Ale coz z tego...
Ojj czuje sie ok. Cos mnie tylko brzuszek delikatnie pobolewa ale leze sobie
Kurcze ale tu dzis pusto... Chyba same zostalysmyolga zaginela w akcjii. Daria w pl.
Asia byla u tescia....
A reszta co? Imprezuje?!Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
noo mam nadzieje ze bedzie niegrzecznie
to dobrze ze wszytsko okjak tylk moezesz to wypoczywaj
No włąsnie nie wiem gdzie reszta zwialachyba stro imprezuja:D
-
Mamy zamiar sie byczyc
dawno nie mailam tak leniwego weekenduhihih
Paulinko jesli czujesz ze potrzebujesz snu to lepiej idz spacmaluch potrzebuje wypoczetej pelnej energii na drugi dzien mamusi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bosz.... Ale sie usmialam.... Moj Misiek od jakiegos czasu wieczorami gada do brzucha... Co on wymysla to plakalam ze smiechu.
Teraz puscil bajke i oglada bo mowi ze to pora malego na bajke a potem do spania hahahaoszaleje z nim
Chwile z toba posiedze Kochana i bede zmykacCzarnula87, Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNIe zaginęłam tylko najpierw jadłam kolacyjkę mężowksą a potem się pluskałam i miałam małego towarzysza w kąpieli
jak młody zobaczył że leję wodę do wanny to ja już wlazłam do wody a on już na golasa przeszczęśliwy stał kolo wanny
no żal go było nie wziąć do tej kapieli
potem z męzem jeszcze mu bajkę cyztaliśmy na zmianę i oto jestem
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Olga zboczona jestem jak powiedzialas ze mialas towarzysza w kapieli to pomyslalam o innym towarzyszu ktorego ma Twoj M :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula to słodkie
neich od malego juz w brzuszku mały słucha bajek.podobno powinno sie czytac juz w ciazy
-
Czarnula87 wrote:nie mamy aż tak wielkiej wanny