Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nas tez poki co martwi kasa..bo niestety leczenie nie bedzie tanie a na NFZ nie ma co liczyc.. punkcj ajader to okolo 500-700 zł.. transfer tez okolo 1000 jak nie wiecej ogolnie pakiet in vitro to koszt okolo 13000 .. wiec nas te koszta przerazaja ..
-
nick nieaktualny
-
hehe ja ostatnio ak z M gadam i mu mowie ale bylby numer jakbysmy nieoczekiwanie zaskoczyli.. i pytanie do mojego ..le nie bediesz kwestionowal ojcostwa a ten do mnie no nie wiem bede msial sie zastanowic
heheh
a pozniej dodal no co tY wiem z enie bylabys do tego zdolna nie ty 
no to mu mowie a TY ( droczac sie ) a en sie popatrzyl i mowi .. dobrze wiesz ze miałem sporo mozliwosci ale ja juz jak jestem z Toba to na inne moge popatrzec ale nic wiecej
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Paula Ty uzywałas Bielendy ??
Tak Aniu. Ale ja glownie uzywalam bielendy professional
A ja to uwazam ze jedna i druga doczeka sie wtedy jak sie nie bedzie spodziewac
bo to tak dziala 
Wogole to wam sie nie pochwalilam ze moja przyjaciolka te jest w ciazy
i niby sie starali ale sie nie spodziewala
bo a to z mezem sie poklocila i ciche dni. A to on w szpitalu wyladowal, a to ona okazalo sie dosc powazne klopoty ze zdrowiem ma... A tu pyk
i pisala mi kiedys ze test zrobila a tu dwie krechy... I liczyla ze max to 5 tydz. A tu byla we wt u gina i co?????
9 tydz hahaha
wiec 2 tyg roznicy miedzy nami
to tak optymistycznie
Ania_84, Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość

-
bo własnie dzis zorbilam sobie pierwszy raz zniej piling i maseczke
i jest super
chyba zaczne ich uzywac 
no to niezla niespodzianka
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja przyjaciolka po poronieniu tez zdecydowlaa ze nie ze nie beda sie starac dopeiro jak maz wroci i bach :Dwyjezdzajac jejzstawil niespodzianke
-
http://bielenda.pl/serie/professional-formula-maseczki-i-peelingi-do-twarzy
oki dziewczynki ja znikam bo mezus wzywa jutro bede
Buziaczki
-
http://bielenda.pl/serie/professional-formula-maseczki-i-peelingi-do-twarzy
oki dziewczynki ja znikam bo mezus wzywa jutro bede
Buziaczki
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
witam sie z kawka 
Marta - owszemjest taka mozliwosc ale refundowane in vitro jest do 2015 rok , a my jestesmy na poczatku badan ...musimy dowiedziec sie od androloga czy wogole jest sens - bo nawet jesli to jesli plamniki beda musialy byc pobierane z punkcji jader to jest to cos innego niz in vitro jakas Tase metoda czy jakos tak dopeiro poznije jak ta metoda pobiora plemniki to jest dalej szansa na in vitro
a dwa ze liczba miejsc n refundowane in vitro jest coraz miniejsza..i nie wiem czy zdazymy sie zalapac
marta83 lubi tę wiadomość