Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nas tez poki co martwi kasa..bo niestety leczenie nie bedzie tanie a na NFZ nie ma co liczyc.. punkcj ajader to okolo 500-700 zł.. transfer tez okolo 1000 jak nie wiecej ogolnie pakiet in vitro to koszt okolo 13000 .. wiec nas te koszta przerazaja ..
-
nick nieaktualny
-
hehe ja ostatnio ak z M gadam i mu mowie ale bylby numer jakbysmy nieoczekiwanie zaskoczyli.. i pytanie do mojego ..le nie bediesz kwestionowal ojcostwa a ten do mnie no nie wiem bede msial sie zastanowic
heheh
a pozniej dodal no co tY wiem z enie bylabys do tego zdolna nie ty
no to mu mowie a TY ( droczac sie ) a en sie popatrzyl i mowi .. dobrze wiesz ze miałem sporo mozliwosci ale ja juz jak jestem z Toba to na inne moge popatrzec ale nic wiecej -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Paula Ty uzywałas Bielendy ??
Tak Aniu. Ale ja glownie uzywalam bielendy professional
A ja to uwazam ze jedna i druga doczeka sie wtedy jak sie nie bedzie spodziewacbo to tak dziala
Wogole to wam sie nie pochwalilam ze moja przyjaciolka te jest w ciazyi niby sie starali ale sie nie spodziewala
bo a to z mezem sie poklocila i ciche dni. A to on w szpitalu wyladowal, a to ona okazalo sie dosc powazne klopoty ze zdrowiem ma... A tu pyk
i pisala mi kiedys ze test zrobila a tu dwie krechy... I liczyla ze max to 5 tydz. A tu byla we wt u gina i co?????
9 tydz hahahawiec 2 tyg roznicy miedzy nami
to tak optymistycznie
Ania_84, Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
bo własnie dzis zorbilam sobie pierwszy raz zniej piling i maseczke
i jest super
chyba zaczne ich uzywac
no to niezla niespodziankaCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja przyjaciolka po poronieniu tez zdecydowlaa ze nie ze nie beda sie starac dopeiro jak maz wroci i bach :Dwyjezdzajac jejzstawil niespodzianke
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
http://bielenda.pl/serie/professional-formula-maseczki-i-peelingi-do-twarzy
oki dziewczynki ja znikam bo mezus wzywa jutro bede
BuziaczkiCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
http://bielenda.pl/serie/professional-formula-maseczki-i-peelingi-do-twarzy
oki dziewczynki ja znikam bo mezus wzywa jutro bede
Buziaczki -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
witam sie z kawka
Marta - owszemjest taka mozliwosc ale refundowane in vitro jest do 2015 rok , a my jestesmy na poczatku badan ...musimy dowiedziec sie od androloga czy wogole jest sens - bo nawet jesli to jesli plamniki beda musialy byc pobierane z punkcji jader to jest to cos innego niz in vitro jakas Tase metoda czy jakos tak dopeiro poznije jak ta metoda pobiora plemniki to jest dalej szansa na in vitroa dwa ze liczba miejsc n refundowane in vitro jest coraz miniejsza..i nie wiem czy zdazymy sie zalapac
marta83 lubi tę wiadomość