Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuurde
szkoda. Ale ty jestes tak wszechstronna ze moze w koncu ktos sie pozna na twoich zdolnosciach! No kurde. Koniecznie.
A ja mam troche stres przed jutremnowe zasady poza zasadami
ciekawe jak sie bedzie pracowac. Ale w nosie mam. Nie bede robic nic czego mi nie wolno. O reszte niech soe sami martwia! I niech mnie zwolnia jak im nie pasuje
Wogole to moj misiek gadal wczoraj ze zwoim przelozonym ze tak zadecydowali tym bardziej ze ja w ciazy jestem i on byl w szoku. Ze tak nigdy nie bylo, ze tak nie mozna.... I jak cos sie stanie to my za nic tak naprawde nie odpowiadamy
Kolega powiedzial z drugiej maszyny ze jak jego zostawia samego jeszcze raz na maszynie i nie zrobia mu oficjalnego przeszkolenia to specjalnie zepsuje paczke skor i nic mu nie zrobiaa taka jedna skora kosztuje ok 250-300 funtow ( 1500 zl) a w paczce zazwyczaj jest ok 200 szt
masakra jednym slowem
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Penwie Paula - teraz najwazniejsz=i jestescie Wy
a z tymi skoramim to nie jarze
hhehe
nie no.. musze ogarnac wszytsko i napewno jakies rozwiazanie sie znjadzie
poki co probuje ogarnac Corela- i chce sie wziasc za prjektowanie grafiki n do ulotek , itpmoze zaproszenia slubne
-
Ooo tak
zaproszenia slubne to dobry pomysl hahaha
ja za niedlugo juz musze powaznie zaczac szukac i zamawiac. Chce takie pierdoly jak zaproszenia zrobic zanim sie maluch urodzi jak bede w domu siedziec. Potem nie bedzie czasu....
Aaaa bo zamotalam trochebo my pracujemy w fabryce skor. Zobimy skory na tapicerki do samochodow
takie skory ze zwierzakow oczywiscie nie ekologiczne
i ja pracuje juz na koncowych etapach gdzie maszyna wytlacza na goraca grain czyli "wzorek"
Aniu mnie to dalej szokuje.... W polsce ludzie wyksztalceni, z kilkoma fachami i doswiadczeniem w reku maja problem ze znalezieniem pracy. A tu? Ludzie ktorzy w wieku 16 lat skonczyli szkoly podstawowe, maja problem z najprostszymi rachunkami a nawet obcokrajowcy nie zjanacy kompletnie jezyka pracuja choc by w tej glupiej fabryce... I zarabiaja naprawde niezle pieniadze... A jak juz ktos ma studia to hoho. Przebiera w pracynosz kur** mac!!!
-
juz jestem przepraszam najmocniej maz wstal i powiedzial no mała ruszaj pupecje idziemy po zakupy na piechotke z pieskiem
teraz wstawilam zupke selerowai sie pichci
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane!
Aniu rzeczywiscie nieciekawie, pewnie nie chcieli wam sprawiac przykrosci, ale i tak niewporzadku skoro to najblizsza rodzina i to brati do tego nie odpisal, niegorżecznie z ich strony... Nie dziwie sie ze czujesz sie urazona..
Paula powodzenia jutro w pracy! Oby bylo lepiej niz dotychczas..
Ja musze sie pochwalic, bede miala syneczkakochane malenstwo ma juz ok 13 cm
sie ruszal dziubek.. Piekny widok
Zaraz wracamy do austriiehh mam nadzieje ze na poczatku kwietnia przyjedźiemy na dluzej, az do swiat skoro moj i tak nie bedzie pracowal..
Milego dnia laseczkiEweloka84, Paula55, Anastazjaaa, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daria super
ostatnio sporo chłopców chyba jakis boom
Ewelci i maja racj msz o siebie i fasoleczke dbac
noo ewentualnie mozesz klikac tutaj z nami
ja własnie pałaszuje zupke kremz grzaneczkami <mniam>
Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
No jestem w koncu
Daria widzialam info na sierpniowkach ale nie chcialam wam sie wtracac i czekalam z gratkami az sie tu z nami podzieliszgratulacje i baaardzo sie ciesze Kochana
Smacznego Aniu.
Ja sie nasprzatalam ale oplacalo sielazienka i kuchnia blyszcza. Salon i sypialnie wczoraj zrobilam. Poukladalam w szafkach bo ja chomik jestem wiec czesc rzeczy poszlo do kosza
padam i kregoslup daje znac wiec kropek chyba sie zbuntowal i kazal mamie lezec
zaraz zupke mis poda
Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Smialam sie zmojego bo jak mu powiedzialam ze selerowa - to mowi ok
ja mu daje - zapomnialam mu powiedziec ze to krem.a ten do mnei.. yyy ze c ti est ja nie widze tu selera tylko jakas papke.. i wyglada jak....ale wsunal tylko mu sie uszy trzesły
Eweloka84 lubi tę wiadomość