Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Owocna owocna
nie powiem dodatkow poszły w ruch gazdzety
mezus do tej pory spi
albo juz za obiad sie wziey
Ja zaraz musze wyjac kuraka na rosołekbo mam od wujka ekologiczna bo ze wsi kurke
-
No to elegancko
oby tak dalej hehe
Ja zupke mam ugotowana na obiadek.
A na drugie dzis rybkawiec zajmie mi to chwilke.
Ale chce sprzatanie jeszcze dzis skonczyc bo wczoraj juz nie dalam rady...
Jakie plany na dzis???
Wogole to widzialam w tv ze w polsce pogoda wiosenna!!! Ja chce do was aaaaa. Ja nie wytrzymam do maja
-
Noo nie powiem za oknem pieknie
słoneczko swieci
- aja mysle ze z mezem wezmiemy psiaka i sie przejdzimy na spacer moze wezme ze soba Aparat
no i zadzownie do siostrzyczki bo chcilismy ichodwiedzic kupilismy juz zestaw do nauki jedzeniatylko ona jest w szkole i nie wiem o ktorej worci .. ;/
wiecie co..troche nas zabolala jedna sprawa.. mowilam wam ze wczoraj sie dowiedzielismy o nowym clzonku rodziny .. wszytsko fajnie pieknie ..tylko ze wszyscy wokol zostali poinformowani.. oprocz nas my dowiedzilismy sie od kogos innego napisalam zyczenia i gratulacje wczoraj jak tylko sie dowiedzielismy..i nic..nawet nie odpowiedzial brat michala dzieki .. ;/ mieli czas i sile poinformowac wszytskich wokol a nam nic .. widzialam ze m zrobilo sie przykro bo to jego pierwszy bratanek.. -
Ooo a jaka rybke robisz ??
ja uwelbiam ybe robiona w folii z warzywami..moj tata jest w tym mistrzuniem..mi tak dobra nie ychodzi -
Paula55 wrote:Aneczko widze ze tez ucieklas
to i ja lece zrobic sobie sniadanko i wracam jak cos za 10-15 minutek
heheh
-
Jestem
sniadanko zrobione trzeba kropka nakarmic
A rybke robie fileta Aneczko
Czasem taki znajomy z pracy przynosi nam szczupakijuz wypatroszone. I wtedy robie go w folii z cytrynka, koperkiem, maslem, papryczka i cebulka
mmmm pychota
Wlasnie nie wiem czemu juz dawno takiej rybki nie robilismya u nas w sklepie taki wybor swiezych rybek. Codziennie swieże ryby i owoce morza
mmmm
Wlasnie... Ciekawe czy w ciazy mozna jesc owoce morza???Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wiem ze nie powinno sie jesc takich ryb jak sledzie- takie matjasy - bo sa one surowe.. ale chyba reszte mozna
trzeba by sie podpytac
-
Kurdqe bo tak chodzi za mna makaron z owocami morza w sosie smietanowym z pietruszka
ojjj
Kurka no gdzie te lachony??? Ile mozna spac?! Ja sie pytam sie
Aniu maz wstal czy dalej spi??? Ale go musialas wymeczyc hahamoj niestety i wczoraj i dzis w pracy
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
NO włąsnie nie wiem gdzie one sie podzialy
Jeszcze lezy ..i podsypiakocica go grzeje
słoneczko mu swieci to mu sie niechce z wyrka wstac
ale niech odpoczywa duzo pracuje i potzrzeuje takiego lenistwa
A ja zmienilam dzis menu na obiadzamiast rosołu bedzie zupa krem z selera naciowego
-
A ja siedze i stwierdzamze musze isc zrobic sobie herbate bo pije ta kawe.. i mam po niej slinook.. chyba jakas inna ta kawa - wzielam nowa rozpieczetowalam do ekspresu..niby dobra ale chyba jakis skladnik n=mi nie pasuje ;/
-
Ale zazdroszcze sloneczka. U nas jak zawsze brzydko pochmurno i pada
zalamac sie mozna...
A tak wieje.....ze glowe by chyba urwalo.
Dobrze ze dzis zostajemy w domku.
Ojj jaka zmianauwielbiam zupy kremy ale z selera jeszcze nie jadlam
brzmi bardzo ciekawie.
Ja mam grzybkowa z grzybow zbieranych przez moja mame
-
Krem z selera naciowego jest pycha
tylko trzeba uwazac bo jest dosc intensywny
ale ogolnie jest super.. ja dodaje do niego 2-3 ziemniaczki., marchewke, kostke rosolowa .. no i podprawiam serkiem topionym
a pozniej wszystko miksuje
i do tego grzaneczki
-
Mmm kiedys moze sprobuje zrobic taka zupke
A z soczkiem malinowym tez pilam... Teaz jednak miod kroluje
Kurde powinnam ruszyc dupke i sprzatnac ale tak mi sie nie chce... Pojadlam i mam leniaposiedze jeszcze z toba
A ewelinka to lobuziara!!! Chyba bedzie fochAnia_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
No włąsnie widzialam ja na FB
łobuziara jedna noo
A ja przy okaji pisze umowy zalegle.. bo zle minapisali i musze poprawic
Niestety tamta praca nie wypaliła co bylam na rozmowie;/
Eweloka84 lubi tę wiadomość