Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKatalina mówisz, że magiczna wrzesniowa granica Was czeka...
Trinity u Ciebie znowu październik
Ah mam nadzieję, że ta jesień nam wszystkim przyniesie Fasolki
Anuleczka nie przejmuj się!
Ja tam jak zakładałam tu konto to po to aby obserwować w systemie a nie na kartce i nie czekam, żeby of mi coś wyznaczał. Obserwacja jest dla mnie ważna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:27
-
nick nieaktualnyA ja jestem zła i załamana miałam mieć ovu 31 no to ładnie działaliśmy z mężem w miarę możliwości i co dzis po zmierzeniu temp. patrzę a ovu przeskoczyło z 31 na 5 sierpnia aaaaaaa grrrrrrrrrrrrrrr jak ja mam się w tych warunkach starać o dziecko!!
a wracając do wcześniejszych wypowiedzi nie ważne czy lato, zima, jesień, czy chłopiec czy dziewczynka ważne że będzie moje tzn moje i męża i że będzie zdrowe -
Cranberry wrote:Witajcie Też niedawno zaczęliśmy starania, (4 cykle a z tego 2 "na oko") ale od 2 cykli bazuje na testach owulacyjnych. Nie mogę się przemóc do mierzenia temp... Jakich termometrów używacie? Pozdrawiam Was Wszystkie
witaj,
ja używam lekarskiego, szklanego z galem zamiast rtęci -
nick nieaktualnyja używam elektrycznego z dwiema cyframi po przecinku kupiłam w Rossmanie za ok 9.90
Mam plan na życie, mój mąż zacznie pić, ja ćpać i pić, przestaniemy płacić rachunki, wejdzie nam komornik trafimy do rejestru długów, między czasie bd sie pieprzyc z kim popadnie i kiedy nd chcieli do tego mój mąż będzie mnie bił ja jego i może wtedy uda nam się zajść w ciąże nie jedną nawet na ślepe strzały.
Albo drugi plan zaczniemy gadać że jak bardzo nie chcemy itd zaczne się zabezpieczać antykoncepcja itd i wtedy wpadniemy!!
A tak na serio wczoraj widziałam dziewczynę może miała 20 lat jedno dziecko w wózku ok. 3 latek z drugim w ciąży a ona co papierosik w ręce ten facet wódka a mnie szlak trafił chciałam jej ten papieros w dupę wsadzić!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 09:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:27