Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
miscelle wrote:Boże dziewczyny jakie wy młode jesteście,macie jeszcze tyleeee czasu
Niusia ja już dzisiaj jestem dzień po @ na szczęście bo już dosyć miałam
Witaj tomania i gratulacje:) -
Truskaweczka250 wrote:A ty ile masz lat no ja mam 25 i teraz zaczynam starania od następnego cylku
Niusia ja już dzisiaj jestem dzień po @ na szczęście bo już dosyć miałam
Witaj tomania i gratulacje:)
ja mam kochane 31 lat i wcale nie sugeruje, że jesteście za młode, po prostu macie młode organizmy, zdolniejsze pewnie do ciąży -
nick nieaktualnyWcale nie koniecznie MISCELLE... Jak nas jakieś chorubsko dopada to róznia bywa... Ja ze względu na pcos się zdecydowałam na starania w innym wypadku myślę, że jeszcze chwilę bym zaczekała Dalej liczyłabym w końcu na stabilizację i dopiero maleństwo ♥
Jeśli nie masz żadnych komplikacji to możesz zajść szybciej niż np ja. Czego CI życzę oczywiście :*
Truskaweczka a co z wykresem? Robisz? Dobrze, że @ już poszłaTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Niusia wrote:Truskaweczka a co z wykresem? Robisz? Dobrze, że @ już poszła
tak ta @ dała mi w kość tak mnie pierwszego dnia bolało że myślałam ze umrę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya mnie tak głowa strasznie dziś od rana boli, do tego obudziłam się i chciałam się przekręcić na lewy bok i zabolał mnie lewy jajnik. A żeby było mało śniło mi się dziś że byłam na pogrzebie ojca. Wszystko było tak realna trumna, kościół widziałam znajomych, płakałam mama też była też płakała, tylko na koniec jak podeszłam do trumny to nie były to zwłoki ale wypchane ubrania i np zamiast głowy był arbuz. I się obudziłam z myślałam że na prawdę mój tato zmarł.
Po paru minutach doszło do mnie że to był sen (dodam że już nie raz mi się śniło). Może wiecie co to może znaczyć? -
tomania2806 wrote:a mnie tak głowa strasznie dziś od rana boli, do tego obudziłam się i chciałam się przekręcić na lewy bok i zabolał mnie lewy jajnik. A żeby było mało śniło mi się dziś że byłam na pogrzebie ojca. Wszystko było tak realna trumna, kościół widziałam znajomych, płakałam mama też była też płakała, tylko na koniec jak podeszłam do trumny to nie były to zwłoki ale wypchane ubrania i np zamiast głowy był arbuz. I się obudziłam z myślałam że na prawdę mój tato zmarł.
Po paru minutach doszło do mnie że to był sen (dodam że już nie raz mi się śniło). Może wiecie co to może znaczyć?
Kurcze to straszny sen nie wiem jak go odebrać ale sny się na odwrót tłumaczy wiec będzie wszystko ok z Twoim tatą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMałżeństwo nie jest nudne nasza dzisiejsza wieczorna rozmowa...hahha
T. znasz piosenkę niemiecką o krokodylu?
A. eee ?
T. (zaczyna nucić) ooo Tannenbaum ooo Tannenbaum
A. Tannenbaum to jest choinka a nie krokodyl
T. aa no okBella93, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tomania2806 wrote:a mnie tak głowa strasznie dziś od rana boli, do tego obudziłam się i chciałam się przekręcić na lewy bok i zabolał mnie lewy jajnik. A żeby było mało śniło mi się dziś że byłam na pogrzebie ojca. Wszystko było tak realna trumna, kościół widziałam znajomych, płakałam mama też była też płakała, tylko na koniec jak podeszłam do trumny to nie były to zwłoki ale wypchane ubrania i np zamiast głowy był arbuz. I się obudziłam z myślałam że na prawdę mój tato zmarł.
Po paru minutach doszło do mnie że to był sen (dodam że już nie raz mi się śniło). Może wiecie co to może znaczyć?
ja powiem wam tylko tyle: dzień przed śmiercią Taty śnił mi się mój ślub, że do ołtarza prowadzi mnie dziadek a nie Tata tak jak sobie zawsze wymarzyłam. Na tym ślubie Taty nie było.... Następnego dnia mój Tata umarł nagle w bardzo młodym wieku. A kilka lat potem na moim slubie do ołtarza faktycznie poprowadził mnie dziadek -
nick nieaktualnyHej mój 18 dc i już po owu ale i tak wiem że z tego cyklu nic nie będzie, temp za niska w porównywaniu do innych dziewczyn co test wyszedł pozytywnie. było mało nie przyłożyliśmy się hehe i śluzu wgl nie mam. Chociaż kiedyś rozmawiałam z mamą i mi powiedziała ze nigdy nie miała śluzu