Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Usia, jak najbardziej jestem, ba, nawet staram za dużo nie myśleć o rezultacie. W poprzednim cyklu przeczesywałam o tej porze internet w poszukiwaniu informacji o implantacji, objawów itp. Teraz czuję spokój
Moi mają pod koniec października, a ja testować chcę za 7 dni.
Różowe myśli, ja rodzicom chyba odcrazu powiem. Jeśli ma się stać coś złego to i tak dowiedzieliby się. Jesteśmy blisko i ciężko byłoby ukryć mój stan emocjonalny po ewentualnej stracie.
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Lilirose ja nie chce się stresowac ( pisałam kiedyś co moja mama myśli o mojej ciąży ewentualnej) wolę powiedzieć jak minie ewentualne zagrożenie. A co do straty.. kolokwialnie to zabrzmi ale da się znieść bez wsparcia.. ja go nie otrzymałam od rodziny wogóle.
lilirose lubi tę wiadomość
Zaczynamy 06.2015
1.9.2012 (*) Anioł :* -
witajcie , mam problem a może obawy ze coś jest nie tak . otóż poprzedni cykl miałam 25 dni a teraz dziś wieczorem na bieliżnie miałam lekkie plamienie a to 21 dzień cyklu co może to oznaczać , czy powinnam się obawiać czy może się tak zdarzać
-
Różowe myśli, wsparcie w rodzinie jest ogromnie ważne. I tak, da się przeżyć stratę w samotności, ale jest to przeżywanie bolesne i pewnie dłuższe niż wtedy, gdy mamy przy sobie bliskich. Dorze, że jest przy Tobie partner :*
Agawera, powodów może być wiele. Pierwsze co przyszło mi do głowy to za wysoka prolaktyna. Plamienie może być spowodowane także nadżerką, ciążą pozamaciczną czy niedomogą lutealną. Najlepiej przejdź się do ginekologa po skierowanie na badania. Na pewno coś poradziSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Tak mój mąż wtedy bardzo mnie wspierał jak nasze dziecko umarło, nie odzywał się jeden dzień ale byl z nim jego przyjaciel, z nim tez nie rozmawiał. Przeżył to bardzo mocno, ja płakałam nocami i dniami a on glaskal mnie po włosach, bardzo wtedy czułam jego wsparcie bardzo go kocham :*
Dobranoc :*Zaczynamy 06.2015
Nie umiem spać właśnie skończyłam myć ściany w łazience
Straciłam przez jakieś ogniska zapalne w macicy w 9 tygodniu dziecko umarło a ją dowiedziałam się dwa tygodnie później pozbierałam się ale stres jest, chyba odwiedze jeszcze psychologa przed planowaniem dzidziusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 02:54
Zaczynamy 06.2015
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak przesledzilam ostatnie posty i tez wozki wybrane mamy. AlboTutonia BeYou albo iCandy tylko nie wiem jaki. Peach zapewne albo Apple. Co do plci zawsze chcialam chlopca, maz tez. Teraz? Obojetne to nam, byle zdrowe. Imie dla dziewczynki bedzie Laila. Zakochalam sie w nim dla chlopca Joshua mi sie podoba, ale w zadnym zakochana nie jestem.
-
Cegielka, poleć 10 osobom, udostępnij wykres i nazbierasz punktów na premium
Dziewczyny, jeśli zawsze mierzę tempkę o 6:30 a raz zmierzyłam o 7:30 to powinnam ją skorygować? Wg metody angielskiej za
każdą godzinę po ustalonym czasie odejmuje się 0,1 stopnia, a każdą przed czasem dodaje 0,1. Co myślicie?
-
nick nieaktualny
-
Sigma, po tym jak tu napisałam to doczytałam w necie, żeby nie mieszać metody Rotzera i angielskiej i teraz już sama nie wiem. Na wykresie zaznaczyłam godzinę i temp. i samo zaznaczyło na jasno.
Sigma lubi tę wiadomość