Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle po tym wykresie nie da się powiedzieć nic na temat ewentualnej ciąży, więc na co mamy patrzeć? Prawdopodobnie był skok i owu, ale pewności nie ma, bo za mało obserwacji i tempek, żeby to stwierdzić na 100%.
A, nie zauważyłam, że tuż przed "skokiem" zmieniłaś miejsce mierzenia temperatury - no to kompletnie nic nie da się powiedzieć, wykres z tempkami mierzonymi w różnych miejscach jest nieczytelny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 19:04
-
nick nieaktualny
-
Sana wrote:Dziękuję dziewczyny
A gdzie można kupić ten test Quixx? W aptece?
Cegiełka zrób test rano. Będzie większe stężenie hcg
U mnie pierożki z mięsem i kapuśniak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za przyjęcie mnie do Waszego grona
Sigma nie robiłam testu Jakoś mnie te temperatury nie przekonują, chociaż ogólnie ostatnio z mierzeniem mam problem bo budzę się codziennie ok 3 i tak w sumie do 5:30 bardziej chyba czuwam niż śpie i nie wiem jak zaznaczać tempke czy ją ignorować czy nie. Ogólnie nie było ustalone dokładnie co jest przyczyną długich cykli bo lekarka chciała się za mnie porządnie wziąć jak będziemy się chcieli starać i znajdę dla niej czas. Wcześniej miałam taką pracę, że nie mogłam nawet wziąć wolnego do lekarza bo pracowałam na zlecenie a na zastępstwo na jeden dzień nikogo nie miałam i tak też sama sparwe trochę zawaliłam.
Mimo wszystko mam nadzieję, że się jakoś to wszystko dobrze ułożySigma lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane!
@ nie ma.. test negatywny wczoraj rano - 29dc
Objawy @ w 30 dc (dzis) zniknęły zostały tylko bolące przy dotyku sutki.. Albo będzie mega spóźnoienie albo hcG mam na niskim poziomie
lecę sprzątać :* miłego dzionka kochane !!olusia24 lubi tę wiadomość
Zaczynamy 06.2015
1.9.2012 (*) Anioł :*