X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Początkujące:)
Odpowiedz

Początkujące:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olusia wpadka nie wpadka, ale jednak... Mam nadzieje ze teraz Wam sie uda ;*
    Sana, jutro wyjda piekne II kreseczki :)

• Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olusia24 wrote:
    Truskaweczka a robiłaś o jakiej czułości test?
    Ja to kupiłam w aptece test marki Quixx polecam bardzo wiarygodne wyniki nawet przy tak wczesnej ciąży☺

olusia24 lubi tę wiadomość

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • różowe_myśli_2014 Przyjaciółka

Wysłany: 12 października 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny widzę sny ciazowe;) ja dolaczam mój: śniło mi się że kota mojego przebralam za dzidziusia i znajomi przychodzili z pampersami do nas o wgl.. masakra !! Obsesja. @ nie ma, jak jutro nie dostanę to we wtorek test :) ale dostanę bankowo :) miłej nocki! :)

Zaczynamy 06.2015 :)

1.9.2012 (*) Anioł :*
  • lilirose Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dziś śniło się... plamienie. Tak wyobrażam sobie plamienie implantacyjne 0 jasny, różowy śluz. Chyba za dużo o tym objawie myślałam, że w końcu się przyśnił.

Myślę nad testem jutro, ale nie wiem czy się odważę. Jak coś to dam znać :) mam 5 testów o czułości 10 z Allegro.
    Jajniki pobolewają przy wstawaniu, piersi cięższe i trochę bolą po bokach. Albo @ albo II kreski :)

Dobrej nocy kochane i udanego tygodnia! :)

Sigma, Toxey lubią tę wiadomość

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • KochamMisia Koleżanka

Wysłany: 13 października 2014, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczyny :) Nieśmiało chciałabym dołączyć powoli do Waszego grona. Tak na poważnie zaczniemy starać się prawdopodobnie od grudnia bo pod koniec listopada kończy mi się umowa i w sumie zależy wszystko od niej ale mam nadzieję, że mi ją przedłużą i w końcu na poważnie zaczniemy się starać. Ogólnie mam problemy z długimi cyklami i brakiem owulacji, dlatego od ponad roku jestem na luteinie od 16dc przez 10dni. Do tej pory było ok, okres dostawałam max.2 dni po zakończeniu luteiny a teraz taki psikus i same plamienie tylko jednego dnia więcej brązowego śluzu. Temperaturę zaczęłam późno mierzyć w tym cyklu i nie mam porównania ale z wcześniejszymi cyklami to faza wyższych była od 36,7. Jako, że akurat po utracie pracy zbił mi się termometr dalej odpuściłam i nie mierzyłam zmiana termometru też może mieć jakieś znaczenie. Niemniej jednak wizytę mam dopiero 13 listopada, ginekolog kazała brać inofolic, mierzyć tempkę i jak będę na wizycie da skierowania na badania. Tylko kurczę nie wiem jak mam ten cykl liczyć i mierzę dalej bo w sumie krwawienia żadnego nie miałam. Mam problemy z różnymi torbielami, prawie 8 lat brałam tabsy i w sumie ponich dojść do normalności nie mogę już prawie 2 lata, a jak teraz będziemy się starać to dopiero będzie widać problem :(
    Jejuś przepraszam, że się tak rozpisałam ale u Was tak łatwiej się wygadać :)

Miłego dnia Kobietki :*

różowe_myśli_2014 lubi tę wiadomość

200409153441.png
    201510287251.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KochamMisia witaj! :) wiele z nas styka się tutaj z problemami które opisałaś, może nie z wszystkimi naraz, ale na pewno będziemy wspierać :) Ja na przykład jestem posiadaczką trzech torbieli (podejrzenie endometriozy) i jestem na inofolicu, po którym już drugi miesiąc na pewno mam owulację! Także dasz radę, razem tutaj damy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam wszystkim w poniedziałkowy poranek :)

Kocham Misia, Hejka :)
    Sana, trzymam kciuki :)

Miłego Dnia <3

• różowe_myśli_2014 Przyjaciółka

Wysłany: 13 października 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej KochamMisia :) wszystko będzie dobrze wspierać będZiemy na bank, poradzimynjak będZiemy umiały :)

Miłego dnia dziewczyny <3

Zaczynamy 06.2015 :)

1.9.2012 (*) Anioł :*
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana widocznie źle zrobiłaś test? albo faktycznie felerny. Powtarzasz dzisiaj?

KochamMisia witaj. Trzymam kciuki za uregulowanie cykli no i przedłużenie umowy bo wiem jaki to komfort psychiczny.

Truskaweczka250 w tamtym cyklu go robiłam, teraz też go zrobię ale chyba w środę żeby być w 11 dpo mam też też pre test paskowy ale jego się na 3 przed @ robi czyli w czwartek piątek. Pozdrawiam Wszystkie :)

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    różowe_myśli_2014 wrote:
    Hej dziewczyny widzę sny ciazowe;) ja dolaczam mój: śniło mi się że kota mojego przebralam za dzidziusia i znajomi przychodzili z pampersami do nas o wgl.. masakra !! Obsesja. @ nie ma, jak jutro nie dostanę to we wtorek test :) ale dostanę bankowo :) miłej nocki! :)
    o proszę @ się spóźnia ??? :) czekam na dobre wieści

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dzisiaj śnił się seks i to z innym facetem.... :/ nie lubię takich snów

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się śniły strasznie głupoty i na szczęście nie pamiętam już jakie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)

KochamMisia - witamy na pokładzie ;) Czy lekarz ustalił jaka jest przyczyna długich cykli i braku owulki? Strasznie długo masz te wysokie temperatury na wykresie, na pewno termometr nie jest zepsuty? :P Robiłaś.. test ciążowy? ;>

Anutka, KochamMisia lubią tę wiadomość

• olusia24 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam nietypowe pytanie ale kurde nie mam gdzie zapytać a mianowicie chodzi o mój zapach... jestem bardzo wrażliwa na tym punkie. Podczas @ siedząc sama lub w towarzystwie zawsze czuje swój dziwny "okresowy" zapach.

Ale żeby teraz to czuć? kurde jeszcze kilka dni do okresu. Cały czas mam bardzo mokro. Przy co drugiej wizycie w toalecie muszę zmieniać wkładkę higieniczną. Może być to objaw ciąży?

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomocy! Co myslec? Nadzieja umiera ostatnia a u mnie okresu brak. Od soboty jest sluz ale tylko czasem taki brazowy bardziej bezowuly a dzis jasny rozowy. Mam wkladke bo spodziewam sie okresu a tu nic. Test zrobilam ale byl negatywny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam jeszcze ze tempka byla tak 37-37.8 dzis spadla do 36.6. Bylam pewna ze bedzie wodospad a tu jasno rozowy w miare rozciagliwy sluz. Nakrecam sie prawda? :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cegielka, trzeba poczekać, zobaczyć jak się sytuacja rozwinie :)

• zabcia2806 Ekspertka

Wysłany: 13 października 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,ciężko Was nadrobić. Szkoda że weekend tak szybko minął.Ja już jestem po pracy i czekam na mężusia.:-)

Cegielka musisz czekać:)

o1483e5etckudhmf.png

3jgxvfxmqavtht7y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam i chyba sie doczekam @ :( ostatnie 3 cykle wstrzelamy sie dokladnie w owulke i nic :(

Ja w pracy. Zasypiam na stojaco ale to pewnie przez pogode. Od rana pada :( jeszcze 1.5h i tatus mnie odbierze :) mezus w pracy niestety nadgodzinki robi :(
    Co macie dzis na obiad? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczak curry :) Mniaaam :D

‹‹ 149 150 151 152 153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ