Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny widzę sny ciazowe;) ja dolaczam mój: śniło mi się że kota mojego przebralam za dzidziusia i znajomi przychodzili z pampersami do nas o wgl.. masakra !! Obsesja. @ nie ma, jak jutro nie dostanę to we wtorek test ale dostanę bankowo miłej nocki!Zaczynamy 06.2015
1.9.2012 (*) Anioł :* -
Mnie dziś śniło się... plamienie. Tak wyobrażam sobie plamienie implantacyjne 0 jasny, różowy śluz. Chyba za dużo o tym objawie myślałam, że w końcu się przyśnił.
Myślę nad testem jutro, ale nie wiem czy się odważę. Jak coś to dam znać mam 5 testów o czułości 10 z Allegro.
Jajniki pobolewają przy wstawaniu, piersi cięższe i trochę bolą po bokach. Albo @ albo II kreski
Dobrej nocy kochane i udanego tygodnia!Sigma, Toxey lubią tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Witam Was dziewczyny Nieśmiało chciałabym dołączyć powoli do Waszego grona. Tak na poważnie zaczniemy starać się prawdopodobnie od grudnia bo pod koniec listopada kończy mi się umowa i w sumie zależy wszystko od niej ale mam nadzieję, że mi ją przedłużą i w końcu na poważnie zaczniemy się starać. Ogólnie mam problemy z długimi cyklami i brakiem owulacji, dlatego od ponad roku jestem na luteinie od 16dc przez 10dni. Do tej pory było ok, okres dostawałam max.2 dni po zakończeniu luteiny a teraz taki psikus i same plamienie tylko jednego dnia więcej brązowego śluzu. Temperaturę zaczęłam późno mierzyć w tym cyklu i nie mam porównania ale z wcześniejszymi cyklami to faza wyższych była od 36,7. Jako, że akurat po utracie pracy zbił mi się termometr dalej odpuściłam i nie mierzyłam zmiana termometru też może mieć jakieś znaczenie. Niemniej jednak wizytę mam dopiero 13 listopada, ginekolog kazała brać inofolic, mierzyć tempkę i jak będę na wizycie da skierowania na badania. Tylko kurczę nie wiem jak mam ten cykl liczyć i mierzę dalej bo w sumie krwawienia żadnego nie miałam. Mam problemy z różnymi torbielami, prawie 8 lat brałam tabsy i w sumie ponich dojść do normalności nie mogę już prawie 2 lata, a jak teraz będziemy się starać to dopiero będzie widać problem
Jejuś przepraszam, że się tak rozpisałam ale u Was tak łatwiej się wygadać
Miłego dnia Kobietki :*różowe_myśli_2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochamMisia witaj! wiele z nas styka się tutaj z problemami które opisałaś, może nie z wszystkimi naraz, ale na pewno będziemy wspierać Ja na przykład jestem posiadaczką trzech torbieli (podejrzenie endometriozy) i jestem na inofolicu, po którym już drugi miesiąc na pewno mam owulację! Także dasz radę, razem tutaj damy
-
nick nieaktualny
-
Sana widocznie źle zrobiłaś test? albo faktycznie felerny. Powtarzasz dzisiaj?
KochamMisia witaj. Trzymam kciuki za uregulowanie cykli no i przedłużenie umowy bo wiem jaki to komfort psychiczny.
Truskaweczka250 w tamtym cyklu go robiłam, teraz też go zrobię ale chyba w środę żeby być w 11 dpo mam też też pre test paskowy ale jego się na 3 przed @ robi czyli w czwartek piątek. Pozdrawiam Wszystkie -
różowe_myśli_2014 wrote:Hej dziewczyny widzę sny ciazowe;) ja dolaczam mój: śniło mi się że kota mojego przebralam za dzidziusia i znajomi przychodzili z pampersami do nas o wgl.. masakra !! Obsesja. @ nie ma, jak jutro nie dostanę to we wtorek test ale dostanę bankowo miłej nocki!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
KochamMisia - witamy na pokładzie Czy lekarz ustalił jaka jest przyczyna długich cykli i braku owulki? Strasznie długo masz te wysokie temperatury na wykresie, na pewno termometr nie jest zepsuty? Robiłaś.. test ciążowy? ;>Anutka, KochamMisia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam nietypowe pytanie ale kurde nie mam gdzie zapytać a mianowicie chodzi o mój zapach... jestem bardzo wrażliwa na tym punkie. Podczas @ siedząc sama lub w towarzystwie zawsze czuje swój dziwny "okresowy" zapach.
Ale żeby teraz to czuć? kurde jeszcze kilka dni do okresu. Cały czas mam bardzo mokro. Przy co drugiej wizycie w toalecie muszę zmieniać wkładkę higieniczną. Może być to objaw ciąży? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzekam i chyba sie doczekam @ ostatnie 3 cykle wstrzelamy sie dokladnie w owulke i nic
Ja w pracy. Zasypiam na stojaco ale to pewnie przez pogode. Od rana pada jeszcze 1.5h i tatus mnie odbierze mezus w pracy niestety nadgodzinki robi
Co macie dzis na obiad? -
nick nieaktualny