X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Początkujące:)
Odpowiedz

Początkujące:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olusia wpadka nie wpadka, ale jednak... Mam nadzieje ze teraz Wam sie uda ;*
    Sana, jutro wyjda piekne II kreseczki :)

• Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olusia24 wrote:
    Truskaweczka a robiłaś o jakiej czułości test?
    Ja to kupiłam w aptece test marki Quixx polecam bardzo wiarygodne wyniki nawet przy tak wczesnej ciąży☺

olusia24 lubi tę wiadomość

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • różowe_myśli_2014 Przyjaciółka

Wysłany: 12 października 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny widzę sny ciazowe;) ja dolaczam mój: śniło mi się że kota mojego przebralam za dzidziusia i znajomi przychodzili z pampersami do nas o wgl.. masakra !! Obsesja. @ nie ma, jak jutro nie dostanę to we wtorek test :) ale dostanę bankowo :) miłej nocki! :)

Zaczynamy 06.2015 :)

1.9.2012 (*) Anioł :*
  • lilirose Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dziś śniło się... plamienie. Tak wyobrażam sobie plamienie implantacyjne 0 jasny, różowy śluz. Chyba za dużo o tym objawie myślałam, że w końcu się przyśnił.

Myślę nad testem jutro, ale nie wiem czy się odważę. Jak coś to dam znać :) mam 5 testów o czułości 10 z Allegro.
    Jajniki pobolewają przy wstawaniu, piersi cięższe i trochę bolą po bokach. Albo @ albo II kreski :)

Dobrej nocy kochane i udanego tygodnia! :)

Sigma, Toxey lubią tę wiadomość

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • KochamMisia Koleżanka

Wysłany: 13 października 2014, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczyny :) Nieśmiało chciałabym dołączyć powoli do Waszego grona. Tak na poważnie zaczniemy starać się prawdopodobnie od grudnia bo pod koniec listopada kończy mi się umowa i w sumie zależy wszystko od niej ale mam nadzieję, że mi ją przedłużą i w końcu na poważnie zaczniemy się starać. Ogólnie mam problemy z długimi cyklami i brakiem owulacji, dlatego od ponad roku jestem na luteinie od 16dc przez 10dni. Do tej pory było ok, okres dostawałam max.2 dni po zakończeniu luteiny a teraz taki psikus i same plamienie tylko jednego dnia więcej brązowego śluzu. Temperaturę zaczęłam późno mierzyć w tym cyklu i nie mam porównania ale z wcześniejszymi cyklami to faza wyższych była od 36,7. Jako, że akurat po utracie pracy zbił mi się termometr dalej odpuściłam i nie mierzyłam zmiana termometru też może mieć jakieś znaczenie. Niemniej jednak wizytę mam dopiero 13 listopada, ginekolog kazała brać inofolic, mierzyć tempkę i jak będę na wizycie da skierowania na badania. Tylko kurczę nie wiem jak mam ten cykl liczyć i mierzę dalej bo w sumie krwawienia żadnego nie miałam. Mam problemy z różnymi torbielami, prawie 8 lat brałam tabsy i w sumie ponich dojść do normalności nie mogę już prawie 2 lata, a jak teraz będziemy się starać to dopiero będzie widać problem :(
    Jejuś przepraszam, że się tak rozpisałam ale u Was tak łatwiej się wygadać :)

Miłego dnia Kobietki :*

różowe_myśli_2014 lubi tę wiadomość

200409153441.png
    201510287251.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KochamMisia witaj! :) wiele z nas styka się tutaj z problemami które opisałaś, może nie z wszystkimi naraz, ale na pewno będziemy wspierać :) Ja na przykład jestem posiadaczką trzech torbieli (podejrzenie endometriozy) i jestem na inofolicu, po którym już drugi miesiąc na pewno mam owulację! Także dasz radę, razem tutaj damy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam wszystkim w poniedziałkowy poranek :)

Kocham Misia, Hejka :)
    Sana, trzymam kciuki :)

Miłego Dnia <3

• różowe_myśli_2014 Przyjaciółka

Wysłany: 13 października 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej KochamMisia :) wszystko będzie dobrze wspierać będZiemy na bank, poradzimynjak będZiemy umiały :)

Miłego dnia dziewczyny <3

Zaczynamy 06.2015 :)

1.9.2012 (*) Anioł :*
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana widocznie źle zrobiłaś test? albo faktycznie felerny. Powtarzasz dzisiaj?

KochamMisia witaj. Trzymam kciuki za uregulowanie cykli no i przedłużenie umowy bo wiem jaki to komfort psychiczny.

Truskaweczka250 w tamtym cyklu go robiłam, teraz też go zrobię ale chyba w środę żeby być w 11 dpo mam też też pre test paskowy ale jego się na 3 przed @ robi czyli w czwartek piątek. Pozdrawiam Wszystkie :)

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    różowe_myśli_2014 wrote:
    Hej dziewczyny widzę sny ciazowe;) ja dolaczam mój: śniło mi się że kota mojego przebralam za dzidziusia i znajomi przychodzili z pampersami do nas o wgl.. masakra !! Obsesja. @ nie ma, jak jutro nie dostanę to we wtorek test :) ale dostanę bankowo :) miłej nocki! :)
    o proszę @ się spóźnia ??? :) czekam na dobre wieści

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dzisiaj śnił się seks i to z innym facetem.... :/ nie lubię takich snów

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się śniły strasznie głupoty i na szczęście nie pamiętam już jakie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)

KochamMisia - witamy na pokładzie ;) Czy lekarz ustalił jaka jest przyczyna długich cykli i braku owulki? Strasznie długo masz te wysokie temperatury na wykresie, na pewno termometr nie jest zepsuty? :P Robiłaś.. test ciążowy? ;>

Anutka, KochamMisia lubią tę wiadomość

• olusia24 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam nietypowe pytanie ale kurde nie mam gdzie zapytać a mianowicie chodzi o mój zapach... jestem bardzo wrażliwa na tym punkie. Podczas @ siedząc sama lub w towarzystwie zawsze czuje swój dziwny "okresowy" zapach.

Ale żeby teraz to czuć? kurde jeszcze kilka dni do okresu. Cały czas mam bardzo mokro. Przy co drugiej wizycie w toalecie muszę zmieniać wkładkę higieniczną. Może być to objaw ciąży?

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomocy! Co myslec? Nadzieja umiera ostatnia a u mnie okresu brak. Od soboty jest sluz ale tylko czasem taki brazowy bardziej bezowuly a dzis jasny rozowy. Mam wkladke bo spodziewam sie okresu a tu nic. Test zrobilam ale byl negatywny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam jeszcze ze tempka byla tak 37-37.8 dzis spadla do 36.6. Bylam pewna ze bedzie wodospad a tu jasno rozowy w miare rozciagliwy sluz. Nakrecam sie prawda? :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cegielka, trzeba poczekać, zobaczyć jak się sytuacja rozwinie :)

• zabcia2806 Ekspertka

Wysłany: 13 października 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,ciężko Was nadrobić. Szkoda że weekend tak szybko minął.Ja już jestem po pracy i czekam na mężusia.:-)

Cegielka musisz czekać:)

o1483e5etckudhmf.png

3jgxvfxmqavtht7y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam i chyba sie doczekam @ :( ostatnie 3 cykle wstrzelamy sie dokladnie w owulke i nic :(

Ja w pracy. Zasypiam na stojaco ale to pewnie przez pogode. Od rana pada :( jeszcze 1.5h i tatus mnie odbierze :) mezus w pracy niestety nadgodzinki robi :(
    Co macie dzis na obiad? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczak curry :) Mniaaam :D

‹‹ 149 150 151 152 153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ