Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sigma wrote:Mnie ciekawi to, że w pierwszym cyklu starań, kiedy naprawdę myślałam głównie o dziecku, nie śniły mi się 2 krechy, a teraz, kiedy nie miałam kompletnie czasu i myślałam o wszystkim innym, tylko nie o dziecku, sen się pojawił. Może to kwestia tego, że jeśli jakiś temat siedzi w podświadomości, a nie poświęci się mu uwagi za dnia, to wtedy "wychodzi na jaw" w nocy?
-
nick nieaktualny
-
Cegielka wrote:Olusia moze. Jeszcze jak masz 20 to tym bardziej. ALE mojej kolezance w 5tyg testy negatywne wychodzily. Jak masz to zrob i jutro idz na bete chyba ze zrobilas i sa II krechy to gratuluje
planuję we wtorek, ale może wytrzymam do soboty lub niedzieli nie wiem sama... wiem że jak w czwartym tygodniu byłam dwa lata temu to robiłam test wieczorem i od razy były dwie krechy. Więc chyba poczekam... kurde mam nadzieję że się udało.
Sana i co????? nie trzymaj Nas w nie pewności! obiad mi się spali -
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Olusia, może, ale nie musi. Jak wyjdzie dodatni, to leć na betę, bo testy raczej się nie mylą w stronę plusa. Natomiast jak ujemny, to wcale nie znaczy, że ciąży nie ma.
Jeśli będzie ujemy test to poczekam spokojnie do terminu @. Jeśli przyjdzie to zacznę nowy cykl z żelem. Kurde przez ten sen chce zatestować dobrze że apteka dzisiaj zamknięta i nie mogę kupić testu żeby jutro z pierwszego sikańca zrobić ja to jestem niecierpliwy nerwus jednak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak. Tylko ja mam cykle ostatnio rozne i w tym cyklu szansa na ciaze niemal zerowa. Swiruje juz dlatego. Dwa miesiace temu mimo tego ze byl @ to mialam objawy jak na ciaze i testowalam a pozniej 2tyg dochodzilam do siebie. Na Twoim miejscu bym testowala.
-
ojej... może warto iść na betę? ja ostatni cykl miałam 27 dni teraz będzie 29 ale to ponoć wahania w normie. W tym cyklu dużo seruchowaliśmy, po za tym skoro dwa lata temu zaszłam w ciąże za pierwszym razem bo był to pierwszy cykl po odstawieniu antykoncepcji to lekarz twierdzi że teraz nie powinno być przeszkód. No chyba że z nasieniem D się pogorszyło bo u mnie wszystko na pierwszy rzut oka dobrze. Zauważyłam tylko brak śluzu rozciągliwego ale na to żel zastosujemy w następnym cyklu. Oby nie było potrzeby i następnego cyklu
Sana chyba świętuje -
nick nieaktualnyJa w UK mieszkam. Tu nie ma mowy o becie za to Ty testuj i mimo wszystko lec na bete. A jak ten zel sie nazywa? Zapisze i jak bede w PL to kupie. Przepraszam ze zapytam bo dosc prywatne i bolesne pytanie, ale dwa lata temu poronilas? Wiesz z jakich przyczyn?
Albo spi po przeprowadzce :p pewnie sie ciesza ale my tu czekamy na wiruski!
-
nick nieaktualny
-
nie wiedziałam że jestem w ciąży i zapierdzielałem po 13,5 h praktycznie bez dnia wolnego jako kelnerka, dużo dźwigałam i byłam bardzo zestresowana i wykończona fizycznie. Po półtorej miesiąca zrezygnowałam z pracy i nagle zauważyłam że miesiączka się spóźnia zrobiłam test.
Parę dni później dostałam silną miesiączkę. Gin stwierdził że z wysiłku fizycznego doszło do poronienia. Potem całkiem mi się okres zatrzymałam i okazało się że jest duża torbiel. Brałam duphaston i wszystko wróciło do normy. Ciążą była nie planowana ale i tak to bardzo przeżyłam...
a żel to Conceive plus ponoć imituję śluz płodny i pomaga plemnikom. Jeszcze o żelu PRE-SEED czytałam i któryś na pewno kupię. -
nick nieaktualny
-
Cegielka wrote:Przykro mi to okropne jak kruche sa nasze marzenia.
Dziekuje za nazwe zelu bede szukac. Milej niedzieli i pysznego obiadu ;* -
olusia24 wrote:dziewczyny ponawiam moje pytanie z wczoraj czy w 10 dniu po owulacji może wyjść wiarygodny test ciążowy?
Jak najbardziej ja zrobiłam 11dpo test i był pozytywny:) jak mocna beta to wyjdzie teścik:) -
nick nieaktualny