X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Początkujące:)
Odpowiedz

Początkujące:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zostawię tę decyzję jemu. Jeśli będzie chciał to niech jest, ale jak będzie miał jakiekolwiek opory to może czekać na korytarzu :D

• Anutka Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilirose wrote:
    Ja swojego męża na poród ciągnąć nie chcę, on też nie za bardzo chce. Chciałabym mieć przy sobie na pewno mamę i siostrę :)

U mnie 7dpo i czuję lekkie ćmienie w dole jak zakaszlę albo szybko wstanę z łóżka. Poza tym ciągle głodna chodzę, czyli wszystko jakby na @ się składa ;)
    Ja do samego testu cxulam sie jask na @ :-). Wiec wiesz...

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa81 wrote:
    Olusia24 - to dojeżdżasz codziennie do pracy z Krakowa do Wisły? To kawał drogi jest :)

nie dojeżdżam, wynajmuję tu pokój i jeżdżę do Krk dwa razy w miesiącu :)

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • różowe_myśli_2014 Przyjaciółka

Wysłany: 11 października 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jaki macie termin @? :) ja niedziela- poniedziałek już czuje zmęczenie rwa mnie bardzo sutki i pryszcz na pryszczu :(

Zaczynamy 06.2015 :)

1.9.2012 (*) Anioł :*
  • lilirose Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka, a piersi Cię bolały? Miałaś te same objawy jak na @ czy coś się różniło? Wiem, że każda z nas jest inna, ale tak z ciekawości pytam :)

Anutka lubi tę wiadomość

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam mieć 19.10 @, nigdy w życiu mnie na @ nie bolały czy swędziały sutki, nigdy nie miałam plamienia a ból brzucha dopiero w dniu @. Za to tak kurewsko silny że żyć się odechciewa. Więc pozostaje czekać do 19 na @ lub jej brak :) wolę tą drugą opcję. Chyba nie będę testować nic wcześniej. Miłej soboty dziewczyny :) PS. W górach dziś 24 stopnie i pięęęękne słońce :)

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tak jak Rozowe ;) jutro-pojutrze. Plamienia juz sie pojawiaja wiec bedzie na dniach. A szkoda bo mialam nadzieje.
    Dziewczyny! Nawet nie wiecie jak Wam zazdroszcze tej Polski. Ile ja bym dala zeby wrocic.
    A takie pytanko z innej bajeczki, wiecie moze czemu na forum jedne wpisy mam wieksza czcionka a inne taka malutka? Odwiedzam Was glownie z tel.
    Milej soboty kobietki :)

• Fatim Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój zapiera się rękoma i nogami, że nie chce być przy porodzie - jest wrażliwy wizualnie i wiele rzeczy go brzydzi w przeciwieństwie do mnie :P słyszałam tak samo,że facet niestety może czuć obrzydzenie do partnerki i nie patrzeć już na nią jak na kobietę, nie bijcie mnie za to, ale wydaje mi się ,że coś w tym jest a faceci, którzy się godzą często nie wiedzą na co się piszą. Zresztą nie chcialabym żeby mój maż widział mnie taką rozciągniętą na japie i tam na dole, bo mógłby na zawał zejść :O

Kobietki składam zamowienie na koleżankę z Warszawy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 12:36

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilirose wrote:
    Anutka, a piersi Cię bolały? Miałaś te same objawy jak na @ czy coś się różniło? Wiem, że każda z nas jest inna, ale tak z ciekawości pytam :)
    Piersi bolaly mniw kazdym cyklu po owo do nawet 5 dno nowego cyklu... Jedyne co bylo innego to klucie i ciagnecue w dole brzucha ale inne niz na @... :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim wrote:
    Mój zapiera się rękoma i nogami, że nie chce być przy porodzie - jest wrażliwy wizualnie i wiele rzeczy go brzydzi w przeciwieństwie do mnie :P słyszałam tak samo,że facet niestety może czuć obrzydzenie do partnerki i nie patrzeć już na nią jak na kobietę, nie bijcie mnie za to, ale wydaje mi się ,że coś w tym jest a faceci, którzy się godzą często nie wiedzą na co się piszą. Zresztą nie chcialabym żeby mój maż widział mnie taką rozciągniętą na japie i tam na dole, bo mógłby na zawał zejść :O

Kobietki składam zamowienie na koleżankę z Warszawy :)
    Moj chce rodzic ze mna :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi się wydaje, że właśnie Ci faceci, którzy nie chcą, a kobiety ich na siłę zaciągają na porodówkę mają później uraz...

Baś lubi tę wiadomość

• Sana Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam termin @ na dziś. Na razie jej nie ma :) żadnych bóli. Jeśli nie przyjdzie @, to jutro test :)

olusia24 lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego ja nie będę ciągnąć, bo w naszym przypadku pewnie tak by się to skończyło...

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Baś Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    Baś a co to za Regularne Cykle? Coś mi świta że ziółka jakieś, tak?
    tak to takie zioła na owulacje i zaburzenia hormonalne. mi juz coś ruszyły w organizmie także myslęże warto je sprawdzić :) tutaj je mozna obczaić: http://babyandmamamed.com/index.php/strona-glowna/

• Baś Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey wrote:
    mi się wydaje, że właśnie Ci faceci, którzy nie chcą, a kobiety ich na siłę zaciągają na porodówkę mają później uraz...
    tez mi sie coś tak zdaje ...

• olusia24 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    Ja mam termin @ na dziś. Na razie jej nie ma :) żadnych bóli. Jeśli nie przyjdzie @, to jutro test :)

Ojojoj Sana to super wiadomość! oby franca nie przyszła :) rób jutro test i dawaj znać jaki wynik :)

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie też już korci żeby we wtorek zatestować czułym testem...będzie to 10dpo ale trochę się boję. Po za tym miałam plan w tym cyklu nie testować. Ciekawe czy wytrzymam. Myślicie że w 10dpo testem 25mlU/ml wyjdzie jakiś wiarygodny wynik? bo jakoś w te 10mlU/ml nie wierzę...

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny polecam zstronę przedciaza.pl fajne artykuły tam są i produkty

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki :)
    Sana mam nadzieję, że @ nie przejdzie! Trzymam kciuki za zielone siuski :D

20140607580117.png
  • różowe_myśli_2014 Przyjaciółka

Wysłany: 11 października 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana dawaj jutro znać co i jak :)

Ja nie wiem nawet czy bym chciała mojego męża przy porodzie, nmogłabym się skupiać jeszcze na jego obecności , on by musiał patrzeć na to wszystko.. nie wiem. Za to zaś z drugiej strony jak zobaczy to wszystko to zrozumie trud i nabierze szacunku do macierzyństwa i zrozumienia przez co trzeba przejść by mieć dziecko na świecie.. tak jakoś dziwnie chyba będzie jak będzie :)

Toxey lubi tę wiadomość

Zaczynamy 06.2015 :)

1.9.2012 (*) Anioł :*
‹‹ 146 147 148 149 150 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ