Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
lilirose wrote:Ja swojego męża na poród ciągnąć nie chcę, on też nie za bardzo chce. Chciałabym mieć przy sobie na pewno mamę i siostrę
U mnie 7dpo i czuję lekkie ćmienie w dole jak zakaszlę albo szybko wstanę z łóżka. Poza tym ciągle głodna chodzę, czyli wszystko jakby na @ się składa -
ja mam mieć 19.10 @, nigdy w życiu mnie na @ nie bolały czy swędziały sutki, nigdy nie miałam plamienia a ból brzucha dopiero w dniu @. Za to tak kurewsko silny że żyć się odechciewa. Więc pozostaje czekać do 19 na @ lub jej brak wolę tą drugą opcję. Chyba nie będę testować nic wcześniej. Miłej soboty dziewczyny PS. W górach dziś 24 stopnie i pięęęękne słońce
-
nick nieaktualnyJa mam tak jak Rozowe jutro-pojutrze. Plamienia juz sie pojawiaja wiec bedzie na dniach. A szkoda bo mialam nadzieje.
Dziewczyny! Nawet nie wiecie jak Wam zazdroszcze tej Polski. Ile ja bym dala zeby wrocic.
A takie pytanko z innej bajeczki, wiecie moze czemu na forum jedne wpisy mam wieksza czcionka a inne taka malutka? Odwiedzam Was glownie z tel.
Milej soboty kobietki -
Mój zapiera się rękoma i nogami, że nie chce być przy porodzie - jest wrażliwy wizualnie i wiele rzeczy go brzydzi w przeciwieństwie do mnie słyszałam tak samo,że facet niestety może czuć obrzydzenie do partnerki i nie patrzeć już na nią jak na kobietę, nie bijcie mnie za to, ale wydaje mi się ,że coś w tym jest a faceci, którzy się godzą często nie wiedzą na co się piszą. Zresztą nie chcialabym żeby mój maż widział mnie taką rozciągniętą na japie i tam na dole, bo mógłby na zawał zejść
Kobietki składam zamowienie na koleżankę z WarszawyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 12:36
-
lilirose wrote:Anutka, a piersi Cię bolały? Miałaś te same objawy jak na @ czy coś się różniło? Wiem, że każda z nas jest inna, ale tak z ciekawości pytam
-
Fatim wrote:Mój zapiera się rękoma i nogami, że nie chce być przy porodzie - jest wrażliwy wizualnie i wiele rzeczy go brzydzi w przeciwieństwie do mnie słyszałam tak samo,że facet niestety może czuć obrzydzenie do partnerki i nie patrzeć już na nią jak na kobietę, nie bijcie mnie za to, ale wydaje mi się ,że coś w tym jest a faceci, którzy się godzą często nie wiedzą na co się piszą. Zresztą nie chcialabym żeby mój maż widział mnie taką rozciągniętą na japie i tam na dole, bo mógłby na zawał zejść
Kobietki składam zamowienie na koleżankę z Warszawy -
nick nieaktualny
-
Sana wrote:Baś a co to za Regularne Cykle? Coś mi świta że ziółka jakieś, tak?
-
mnie też już korci żeby we wtorek zatestować czułym testem...będzie to 10dpo ale trochę się boję. Po za tym miałam plan w tym cyklu nie testować. Ciekawe czy wytrzymam. Myślicie że w 10dpo testem 25mlU/ml wyjdzie jakiś wiarygodny wynik? bo jakoś w te 10mlU/ml nie wierzę...
-
Sana dawaj jutro znać co i jak
Ja nie wiem nawet czy bym chciała mojego męża przy porodzie, nmogłabym się skupiać jeszcze na jego obecności , on by musiał patrzeć na to wszystko.. nie wiem. Za to zaś z drugiej strony jak zobaczy to wszystko to zrozumie trud i nabierze szacunku do macierzyństwa i zrozumienia przez co trzeba przejść by mieć dziecko na świecie.. tak jakoś dziwnie chyba będzie jak będzieToxey lubi tę wiadomość
Zaczynamy 06.2015
1.9.2012 (*) Anioł :*