Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Początkujące:)
Odpowiedz

Początkujące:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zostawię tę decyzję jemu. Jeśli będzie chciał to niech jest, ale jak będzie miał jakiekolwiek opory to może czekać na korytarzu :D

• Anutka Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilirose wrote:
    Ja swojego męża na poród ciągnąć nie chcę, on też nie za bardzo chce. Chciałabym mieć przy sobie na pewno mamę i siostrę :)

U mnie 7dpo i czuję lekkie ćmienie w dole jak zakaszlę albo szybko wstanę z łóżka. Poza tym ciągle głodna chodzę, czyli wszystko jakby na @ się składa ;)
    Ja do samego testu cxulam sie jask na @ :-). Wiec wiesz...

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa81 wrote:
    Olusia24 - to dojeżdżasz codziennie do pracy z Krakowa do Wisły? To kawał drogi jest :)

nie dojeżdżam, wynajmuję tu pokój i jeżdżę do Krk dwa razy w miesiącu :)

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • różowe_myśli_2014 Przyjaciółka

Wysłany: 11 października 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jaki macie termin @? :) ja niedziela- poniedziałek już czuje zmęczenie rwa mnie bardzo sutki i pryszcz na pryszczu :(

Zaczynamy 06.2015 :)

1.9.2012 (*) Anioł :*
  • lilirose Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka, a piersi Cię bolały? Miałaś te same objawy jak na @ czy coś się różniło? Wiem, że każda z nas jest inna, ale tak z ciekawości pytam :)

Anutka lubi tę wiadomość

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam mieć 19.10 @, nigdy w życiu mnie na @ nie bolały czy swędziały sutki, nigdy nie miałam plamienia a ból brzucha dopiero w dniu @. Za to tak kurewsko silny że żyć się odechciewa. Więc pozostaje czekać do 19 na @ lub jej brak :) wolę tą drugą opcję. Chyba nie będę testować nic wcześniej. Miłej soboty dziewczyny :) PS. W górach dziś 24 stopnie i pięęęękne słońce :)

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tak jak Rozowe ;) jutro-pojutrze. Plamienia juz sie pojawiaja wiec bedzie na dniach. A szkoda bo mialam nadzieje.
    Dziewczyny! Nawet nie wiecie jak Wam zazdroszcze tej Polski. Ile ja bym dala zeby wrocic.
    A takie pytanko z innej bajeczki, wiecie moze czemu na forum jedne wpisy mam wieksza czcionka a inne taka malutka? Odwiedzam Was glownie z tel.
    Milej soboty kobietki :)

• Fatim Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój zapiera się rękoma i nogami, że nie chce być przy porodzie - jest wrażliwy wizualnie i wiele rzeczy go brzydzi w przeciwieństwie do mnie :P słyszałam tak samo,że facet niestety może czuć obrzydzenie do partnerki i nie patrzeć już na nią jak na kobietę, nie bijcie mnie za to, ale wydaje mi się ,że coś w tym jest a faceci, którzy się godzą często nie wiedzą na co się piszą. Zresztą nie chcialabym żeby mój maż widział mnie taką rozciągniętą na japie i tam na dole, bo mógłby na zawał zejść :O

Kobietki składam zamowienie na koleżankę z Warszawy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 12:36

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilirose wrote:
    Anutka, a piersi Cię bolały? Miałaś te same objawy jak na @ czy coś się różniło? Wiem, że każda z nas jest inna, ale tak z ciekawości pytam :)
    Piersi bolaly mniw kazdym cyklu po owo do nawet 5 dno nowego cyklu... Jedyne co bylo innego to klucie i ciagnecue w dole brzucha ale inne niz na @... :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim wrote:
    Mój zapiera się rękoma i nogami, że nie chce być przy porodzie - jest wrażliwy wizualnie i wiele rzeczy go brzydzi w przeciwieństwie do mnie :P słyszałam tak samo,że facet niestety może czuć obrzydzenie do partnerki i nie patrzeć już na nią jak na kobietę, nie bijcie mnie za to, ale wydaje mi się ,że coś w tym jest a faceci, którzy się godzą często nie wiedzą na co się piszą. Zresztą nie chcialabym żeby mój maż widział mnie taką rozciągniętą na japie i tam na dole, bo mógłby na zawał zejść :O

Kobietki składam zamowienie na koleżankę z Warszawy :)
    Moj chce rodzic ze mna :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi się wydaje, że właśnie Ci faceci, którzy nie chcą, a kobiety ich na siłę zaciągają na porodówkę mają później uraz...

Baś lubi tę wiadomość

• Sana Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam termin @ na dziś. Na razie jej nie ma :) żadnych bóli. Jeśli nie przyjdzie @, to jutro test :)

olusia24 lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego ja nie będę ciągnąć, bo w naszym przypadku pewnie tak by się to skończyło...

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Baś Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    Baś a co to za Regularne Cykle? Coś mi świta że ziółka jakieś, tak?
    tak to takie zioła na owulacje i zaburzenia hormonalne. mi juz coś ruszyły w organizmie także myslęże warto je sprawdzić :) tutaj je mozna obczaić: http://babyandmamamed.com/index.php/strona-glowna/

• Baś Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey wrote:
    mi się wydaje, że właśnie Ci faceci, którzy nie chcą, a kobiety ich na siłę zaciągają na porodówkę mają później uraz...
    tez mi sie coś tak zdaje ...

• olusia24 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    Ja mam termin @ na dziś. Na razie jej nie ma :) żadnych bóli. Jeśli nie przyjdzie @, to jutro test :)

Ojojoj Sana to super wiadomość! oby franca nie przyszła :) rób jutro test i dawaj znać jaki wynik :)

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie też już korci żeby we wtorek zatestować czułym testem...będzie to 10dpo ale trochę się boję. Po za tym miałam plan w tym cyklu nie testować. Ciekawe czy wytrzymam. Myślicie że w 10dpo testem 25mlU/ml wyjdzie jakiś wiarygodny wynik? bo jakoś w te 10mlU/ml nie wierzę...

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny polecam zstronę przedciaza.pl fajne artykuły tam są i produkty

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki :)
    Sana mam nadzieję, że @ nie przejdzie! Trzymam kciuki za zielone siuski :D

20140607580117.png
  • różowe_myśli_2014 Przyjaciółka

Wysłany: 11 października 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana dawaj jutro znać co i jak :)

Ja nie wiem nawet czy bym chciała mojego męża przy porodzie, nmogłabym się skupiać jeszcze na jego obecności , on by musiał patrzeć na to wszystko.. nie wiem. Za to zaś z drugiej strony jak zobaczy to wszystko to zrozumie trud i nabierze szacunku do macierzyństwa i zrozumienia przez co trzeba przejść by mieć dziecko na świecie.. tak jakoś dziwnie chyba będzie jak będzie :)

Toxey lubi tę wiadomość

Zaczynamy 06.2015 :)

1.9.2012 (*) Anioł :*
‹‹ 146 147 148 149 150 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ