Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
kurde czy tylko ja tu nie jestem zaręczona????? o Nie!! Chyba muszę z D poważnie porozmawiać kurde dziewczyny gadamy jak stare przyjaciółki i fajnie że nie tylko na temat ciąży. Kocham Was wszystkie!
Truskaweczka250, Sigma, Sana, Buziulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam na grawerze imię męża Zamawiając obrączki nie znaliśmy jeszcze na 100% daty i mieliśmy dograwerować ją później, ale jakoś zostało samo imię i jest też fajnie a mąż nie ma "ściągi" Za miesiąc mamy pierwszą rocznicę 9.11
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Podzielam zdanie Olusi! jesteście wszystkie kochane tutaj na forum lepiej misie z Wami pisze niż na fioletowej stronie tam rzadko dziewczyny zaglądają nie ma takich tematów jak tutaj z Wami:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 18:09
olusia24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
my mamy w niedziele 3 rocznicę bycia razem.
w sumie to nie było nigdy konkretnej daty bo nie było nigdy konkretnego ustalenia że jesteśmy razem, samo się potoczyło,
Po ok 2 latach się rozstaliśmy i mniej więcej pół roku później 12.10.2013 się zeszliśmy więc traktujemy to od tej pory jak rocznicę tak to w ogóle byśmy jej nie mieli czasem rozstania wychodzą na dobre. JEESSST! Mamy swoją date rocznicy -
Truskaweczka250 wrote:Podzielam zdanie Olusi! jesteście wszystkie kochane tutaj na forum lepiej misie z Wami pisze niż na fioletowej stronie tam rzadko dziewczyny zaglądają nie ma takich tematów jak tutaj z Wami:)
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Sigma a Ty skąd jesteś?
Ja na Śląsku mieszkam, Monia w Łodzi
Więc w zasadzie nie aż tak daleko.
W większej grupie pewnie ciężko się będzie spotkać, ale jakby któraś chciała zwiedzić Śląsk (a jest tu co zwiedzać ), to zapraszam do siebie na kawkę, ciacho i ploty
Julia 07.2015 -
Sana wrote:Olusia no bo w końcu jesteśmy (ovu)Friends!