X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Początkujące:)
Odpowiedz

Początkujące:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mówi, że to oczywiste, że będzie, a ja mu dogaduję, że chyba leżeć koło mnie :D jak mdleję na widok śladu po ukłuciu :D Ale ja będę miała raczej CC, mam taką nadzieję przynajmniej to może jakoś lepiej to zniesie ;P

• olusia24 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyrcia wrote:
    Pewnie, że tak ! Nie wiem, ale ja mam takie myślenie, że po ślubie to już będzie tak fajnie, inaczej, gadki typu żono, mężu :D Zresztą ja już go szantażuję rozwodem więc u nas będzie zabawnie :D
    my do siebie już mówimy mężu żono i też jest czasem szantaż :)

a jak się kłócimy to mu zawsze mówię że nie mamy dzieci nie mamy ślubu, ani wspólnego kredytu więc jak nie pasuje to tam są drzwi i zawsze po mojej gadce on się głupio śmieje no i jest zgoda. Myślę że będzie dobrym mężem :)

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olusia24 wrote:
    my do siebie już mówimy mężu żono i też jest czasem szantaż :)

a jak się kłócimy to mu zawsze mówię że nie mamy dzieci nie mamy ślubu, ani wspólnego kredytu więc jak nie pasuje to tam są drzwi i zawsze po mojej gadce on się głupio śmieje no i jest zgoda. Myślę że będzie dobrym mężem :)

Zazdroszczę !! ten mój to się w ogóle kłócić nie chcę :D Tylko przeczekuje aż ja się wyżyję na nim :D

• olusia24 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyrcia wrote:
    Zazdroszczę !! ten mój to się w ogóle kłócić nie chcę :D Tylko przeczekuje aż ja się wyżyję na nim :D

dużo energii włożyłam w to żeby nauczyć go kłócić się, zawsze wolał poczekać nie odzywając się aż mi przejdzie :) uciekam robić obiadek. Papa mamuśka <3

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • kusiczka Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytam Wasze posty i zaczęłam się zastanawiać czy chciałabym, żeby mój D. był przy porodzie. po rozważeniu różnych opcji, za i przeciw, stwierdzam, że raczej nie. nie chciałabym, żeby był obok... przynajmniej wtedy kiedy zacznie się już poród "właściwy"...

f2w3gov3j7kctpp8.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyrcia - góralska knajpka, aaaj będzie cudownie!
    Zawsze chciałam iść na góralskie wesele, podoba mi się ten klimat :D

Monia fajna tunika nie? :D haha :D jeszcze są takie bluzy i t-shirty :D

Ola piękne te suknie, cudeńka :)

zyrcia koniecznie się później pochwal kiecką :D

Mój D. mi się oświadczył tego roku w kwietniu, a razem ze sobą jesteśmy 8 lat :O :P i też chcemy mieć ślub i wesele w 2015, od zawsze chcieliśmy w 2015 :)
    A jakby nam się z ciążą udało, to D. wręcz błaga żeby być przy porodzie, bardzo mu na tym zależy, żeby mi w tej chwili towarzyszyć, no i też chciałby zobaczyć maleństwo od razu po porodzie :) pokazywałam mu nawet porody na youtube i się nie zraził nic a nic, tylko pytał o różne sprawy, ale bardzo spokojnie do tego podszedł haha :D

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze w taką zainwestować chyba :D

Co do porodu to na razie jestem na nie, aczkolwiek pare miesiecy temu wręcz bardzo chciałam żeby był jak coś. Więc pewnie do porodu troche mi się zmieni :D

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh, mojego ja bym nie namówiła na wspólny poród :)
    Moja krew go obrzydza :P
    Nawet kiedy mam okres to on trzyma się ode mnie z daleka, a nie daj Boże jak bym miała nocną awarie i zobaczył plame na pościeli... Wiec o porodzie nawet nie marze :P

Mój H oświadczy mi się 3 lata temu. Na rowerku wodnym, w środku jeziora. Żeby nie było aż tak romantycznie to była z nami jeszcze jego kumpela, która akurat zawsze marzya aby być przy zaręczynach bliskich jej osób, wiec takie oświadczyny miałam, ha :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 14:32

• monia91 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka przy moich zaręczynach był mój siostrzeniec :D Była pizza i kwiatki które mój sam zerwał :D

Buziulka lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • MiSia :) Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabcia2806 wrote:
    cześć MiSia:) Ja tez czekam jak tylko skończy mi się okres i zaczynam mierzyć temperaturę i też jestem w tym zielona:)Możemy się wspierać:)
    Zabcia to w takim razie jest nas dwie :) zobaczymy co nam z tego wyjdzie :p dzisiaj smigam do apteki po termometr i testy ovu , a od jutra za czynam mierzenie :) Ps. tez nie lubię drugich zmian !

hchygov3n960krj6.png
    f2wl2n0adjltluvt.png
    Mikołaj <3
    Przyszedł na świat 16.02.2016r. o godzinie 18:35 przez cc.
    3580 g , 56 cm :-)
  • Sana Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie przy zaręczynach byliśmy tylko my dwoje :)
    A oświadczył mi się we Wrocławiu :) wiedział, że zawsze tam chciałam mieć zaręczyny, bo kocham to miasto :) i spełnił moje marzenie <3
    Wiedziałam, że pierścionek kupił w Aparcie, ale nie wiedziałam jaki, i sobie na necie ich pierścionki oglądałam, a jak przyszło do zaręczyn to okazało się, że kupił właśnie ten, w którym się zakochałam jak go tylko w necie zobaczyłam haha :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 14:36

Buziulka lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja kwiatków nie miałam :D
    ale za to szampana i uhahane towarzystwo :D
    wiec na swój sposób było fajno :))

pamietam, że miał być jeszcze jego kumpel z nami wtedy ale niestety "poniósł go melanż" i nie dał rady. :))
    A mi grożono, że jak się nie zgodzę to wrzuca mnie do jeziora :D

Teraz tylko czekać na ślub :D

• Sana Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka a macie już wyznaczony termin ślubu? :)

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety nie.

Ale czekam, kiedyś nadejdzie :)
    Mam nadzieje ! :)

• monia91 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe. Idem robić ciacho :P

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mniam <3

monia91 lubi tę wiadomość

• Sana Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co Wy wszyscy z tymi ciachami :D smaka robicie! :P

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • MiSia :) Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z moim mężem jesteśmy razem prawie 8 lat , a ślub wzięliśmy 7 czerwca tego roku :) mogę szczerze stwierdzić dziewczyny , że po ślubie jednak się zmienia ale moim zdaniem na dużo lepiej! :D Nie wiem kiedy nam minęły te lata ehh... a mamy oboje po 25 lat :)

olusia24 lubi tę wiadomość

hchygov3n960krj6.png
    f2wl2n0adjltluvt.png
    Mikołaj <3
    Przyszedł na świat 16.02.2016r. o godzinie 18:35 przez cc.
    3580 g , 56 cm :-)
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obiad nastawiony, każda robi ciasto a ja przed wczoraj rybę po grecku, sałatkę z brokułami pomidorem i fetą i tatara a wczoraj racuchy i sałatkę jarzynową. Uwielbiam gotować!

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyznam, że zazdroszczę Wam tych zaręczyn... my już po ślubie, a zaręczyn w ogóle nie było :) 2 lata temu dostałam od K. pierścionek, i jak to baba pomyślałam, że zaręczynowy, ale jak się okazało, miał to być zwykły prezent (nie wiem, naprawdę nie wiem, jak wielkie musiał mieć zaćmienie, żeby z tym wyskoczyć!). Mój płacz i wyrzuty zapamięta chyba już na zawsze, w końcu skruszony przeprosił, wyznał, że owszem, chce się ze mną ożenić, ale dopiero w 2014, a oświadczyć się chciał zupełnie kiedy indziej i zupełnie inaczej.
    W końcu ustaliliśmy termin ślubu, pozałatwialiśmy wszystko, a oświadczyn się nie doczekałam.
    Przyznam, że do dziś jest mi cholernie przykro z tego powodu, mam niesamowity żal i wątpię, że mi kiedykolwiek przejdzie.

‹‹ 142 143 144 145 146 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ