X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Początkujące:)
Odpowiedz

Początkujące:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mówi, że to oczywiste, że będzie, a ja mu dogaduję, że chyba leżeć koło mnie :D jak mdleję na widok śladu po ukłuciu :D Ale ja będę miała raczej CC, mam taką nadzieję przynajmniej to może jakoś lepiej to zniesie ;P

• olusia24 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyrcia wrote:
    Pewnie, że tak ! Nie wiem, ale ja mam takie myślenie, że po ślubie to już będzie tak fajnie, inaczej, gadki typu żono, mężu :D Zresztą ja już go szantażuję rozwodem więc u nas będzie zabawnie :D
    my do siebie już mówimy mężu żono i też jest czasem szantaż :)

a jak się kłócimy to mu zawsze mówię że nie mamy dzieci nie mamy ślubu, ani wspólnego kredytu więc jak nie pasuje to tam są drzwi i zawsze po mojej gadce on się głupio śmieje no i jest zgoda. Myślę że będzie dobrym mężem :)

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olusia24 wrote:
    my do siebie już mówimy mężu żono i też jest czasem szantaż :)

a jak się kłócimy to mu zawsze mówię że nie mamy dzieci nie mamy ślubu, ani wspólnego kredytu więc jak nie pasuje to tam są drzwi i zawsze po mojej gadce on się głupio śmieje no i jest zgoda. Myślę że będzie dobrym mężem :)

Zazdroszczę !! ten mój to się w ogóle kłócić nie chcę :D Tylko przeczekuje aż ja się wyżyję na nim :D

• olusia24 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyrcia wrote:
    Zazdroszczę !! ten mój to się w ogóle kłócić nie chcę :D Tylko przeczekuje aż ja się wyżyję na nim :D

dużo energii włożyłam w to żeby nauczyć go kłócić się, zawsze wolał poczekać nie odzywając się aż mi przejdzie :) uciekam robić obiadek. Papa mamuśka <3

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • kusiczka Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytam Wasze posty i zaczęłam się zastanawiać czy chciałabym, żeby mój D. był przy porodzie. po rozważeniu różnych opcji, za i przeciw, stwierdzam, że raczej nie. nie chciałabym, żeby był obok... przynajmniej wtedy kiedy zacznie się już poród "właściwy"...

f2w3gov3j7kctpp8.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyrcia - góralska knajpka, aaaj będzie cudownie!
    Zawsze chciałam iść na góralskie wesele, podoba mi się ten klimat :D

Monia fajna tunika nie? :D haha :D jeszcze są takie bluzy i t-shirty :D

Ola piękne te suknie, cudeńka :)

zyrcia koniecznie się później pochwal kiecką :D

Mój D. mi się oświadczył tego roku w kwietniu, a razem ze sobą jesteśmy 8 lat :O :P i też chcemy mieć ślub i wesele w 2015, od zawsze chcieliśmy w 2015 :)
    A jakby nam się z ciążą udało, to D. wręcz błaga żeby być przy porodzie, bardzo mu na tym zależy, żeby mi w tej chwili towarzyszyć, no i też chciałby zobaczyć maleństwo od razu po porodzie :) pokazywałam mu nawet porody na youtube i się nie zraził nic a nic, tylko pytał o różne sprawy, ale bardzo spokojnie do tego podszedł haha :D

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze w taką zainwestować chyba :D

Co do porodu to na razie jestem na nie, aczkolwiek pare miesiecy temu wręcz bardzo chciałam żeby był jak coś. Więc pewnie do porodu troche mi się zmieni :D

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh, mojego ja bym nie namówiła na wspólny poród :)
    Moja krew go obrzydza :P
    Nawet kiedy mam okres to on trzyma się ode mnie z daleka, a nie daj Boże jak bym miała nocną awarie i zobaczył plame na pościeli... Wiec o porodzie nawet nie marze :P

Mój H oświadczy mi się 3 lata temu. Na rowerku wodnym, w środku jeziora. Żeby nie było aż tak romantycznie to była z nami jeszcze jego kumpela, która akurat zawsze marzya aby być przy zaręczynach bliskich jej osób, wiec takie oświadczyny miałam, ha :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 14:32

• monia91 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka przy moich zaręczynach był mój siostrzeniec :D Była pizza i kwiatki które mój sam zerwał :D

Buziulka lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • MiSia :) Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabcia2806 wrote:
    cześć MiSia:) Ja tez czekam jak tylko skończy mi się okres i zaczynam mierzyć temperaturę i też jestem w tym zielona:)Możemy się wspierać:)
    Zabcia to w takim razie jest nas dwie :) zobaczymy co nam z tego wyjdzie :p dzisiaj smigam do apteki po termometr i testy ovu , a od jutra za czynam mierzenie :) Ps. tez nie lubię drugich zmian !

hchygov3n960krj6.png
    f2wl2n0adjltluvt.png
    Mikołaj <3
    Przyszedł na świat 16.02.2016r. o godzinie 18:35 przez cc.
    3580 g , 56 cm :-)
  • Sana Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie przy zaręczynach byliśmy tylko my dwoje :)
    A oświadczył mi się we Wrocławiu :) wiedział, że zawsze tam chciałam mieć zaręczyny, bo kocham to miasto :) i spełnił moje marzenie <3
    Wiedziałam, że pierścionek kupił w Aparcie, ale nie wiedziałam jaki, i sobie na necie ich pierścionki oglądałam, a jak przyszło do zaręczyn to okazało się, że kupił właśnie ten, w którym się zakochałam jak go tylko w necie zobaczyłam haha :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 14:36

Buziulka lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja kwiatków nie miałam :D
    ale za to szampana i uhahane towarzystwo :D
    wiec na swój sposób było fajno :))

pamietam, że miał być jeszcze jego kumpel z nami wtedy ale niestety "poniósł go melanż" i nie dał rady. :))
    A mi grożono, że jak się nie zgodzę to wrzuca mnie do jeziora :D

Teraz tylko czekać na ślub :D

• Sana Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka a macie już wyznaczony termin ślubu? :)

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety nie.

Ale czekam, kiedyś nadejdzie :)
    Mam nadzieje ! :)

• monia91 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe. Idem robić ciacho :P

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mniam <3

monia91 lubi tę wiadomość

• Sana Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co Wy wszyscy z tymi ciachami :D smaka robicie! :P

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • MiSia :) Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z moim mężem jesteśmy razem prawie 8 lat , a ślub wzięliśmy 7 czerwca tego roku :) mogę szczerze stwierdzić dziewczyny , że po ślubie jednak się zmienia ale moim zdaniem na dużo lepiej! :D Nie wiem kiedy nam minęły te lata ehh... a mamy oboje po 25 lat :)

olusia24 lubi tę wiadomość

hchygov3n960krj6.png
    f2wl2n0adjltluvt.png
    Mikołaj <3
    Przyszedł na świat 16.02.2016r. o godzinie 18:35 przez cc.
    3580 g , 56 cm :-)
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obiad nastawiony, każda robi ciasto a ja przed wczoraj rybę po grecku, sałatkę z brokułami pomidorem i fetą i tatara a wczoraj racuchy i sałatkę jarzynową. Uwielbiam gotować!

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyznam, że zazdroszczę Wam tych zaręczyn... my już po ślubie, a zaręczyn w ogóle nie było :) 2 lata temu dostałam od K. pierścionek, i jak to baba pomyślałam, że zaręczynowy, ale jak się okazało, miał to być zwykły prezent (nie wiem, naprawdę nie wiem, jak wielkie musiał mieć zaćmienie, żeby z tym wyskoczyć!). Mój płacz i wyrzuty zapamięta chyba już na zawsze, w końcu skruszony przeprosił, wyznał, że owszem, chce się ze mną ożenić, ale dopiero w 2014, a oświadczyć się chciał zupełnie kiedy indziej i zupełnie inaczej.
    W końcu ustaliliśmy termin ślubu, pozałatwialiśmy wszystko, a oświadczyn się nie doczekałam.
    Przyznam, że do dziś jest mi cholernie przykro z tego powodu, mam niesamowity żal i wątpię, że mi kiedykolwiek przejdzie.

‹‹ 142 143 144 145 146 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ