X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Początkujące:)
Odpowiedz

Początkujące:)

Oceń ten wątek:
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyrcia wrote:
    Jezuuu te mdłości to coś strasznego ! Podniecałam się, że mnie ominą a teraz czuję się jakbym miałła umrzeć :o Truskawa zazdroszczę Ci, ja idę dopiero 23go -_-
    ja również wezmę od Ciebie trochę mdłości :) jak tam przygotowania do ślubu? masz już suknie? może byś się pochwaliła co ?? :)

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olusia24 wrote:
    ja również wezmę od Ciebie trochę mdłości :) jak tam przygotowania do ślubu? masz już suknie? może byś się pochwaliła co ?? :)
    Ehh już nie mam głowy do tego wszystkiego :o Radek wszystko ma, a ja tylko upatrzone buty ! a to już za dwa tygodnie... Jadę dziś coś pooglądać, ale tak się czuję beznadziejnie, że i tak pewnie nic nie kupię -_-

• Sana Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo zyrcia to Ty zaraz żonką będziesz :)
    W to się ubierz na ślub: http://mosquito-sklep.pl/pl/sukienki/1348-bawelniana-sukienka-z-kieszeniamy.html :D

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    W to się ubierz na ślub: http://mosquito-sklep.pl/pl/sukienki/1348-bawelniana-sukienka-z-kieszeniamy.html :D
    haha :D no na pewno :D My będziemy mieli ślub w knajpie góralskiej o.O Tak zarządziły królowe matki :D bo mieszkaliśmy 4 m-ce w Zakopanem. Ale ja nie planuję ubierać się w tym stylu, podoba mi się parę kiecek w necie, ale nie wiem gdzie takie w sklepie tu znaleźć. Połażę dziś po sieciówkach może coś znjadę. Wydaję mi się, że mam fajne nogi więc chcę coś do kolana, w końcu cywilny to można ;D Radżi wyglada jak Don Corleone w tym garniaku więc nie chcę przy nim wyglądać jak dziad ;D

• olusia24 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na mój cywilny( bo tylko taki na razie wchodzi w gre) chce mieć taką lub taką:
    http://szafa.pl/c18124550-sliczna-sukienka-z-koronka-na-slub-cywilny.html

http://zszywka.pl/p/suknia-na-slub-cywilny-lub-na-popra-9941536.html

idealnie pasują do mnie :) czekam tylko na oświadczyny od lipca bo wtedy miały być hehe. Ponoć jak już się całkiem urządzimy i wprowadzimy to będą bo D chcę kupić ekstra pierścionek choć to dla mnie nie ma wgl znaczenia. No ale czekam cierpliwie... może cycyki mi nie obwisną do momentu naszego ślubu

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    Muszę mieć tą sukienke ! :D

Zyrcia to fajnie, ze knajpie góralskiej :)

20140607580117.png
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olusia24 wrote:
    ja na mój cywilny( bo tylko taki na razie wchodzi w gre) chce mieć taką lub taką:
    http://szafa.pl/c18124550-sliczna-sukienka-z-koronka-na-slub-cywilny.html

http://zszywka.pl/p/suknia-na-slub-cywilny-lub-na-popra-9941536.html

idealnie pasują do mnie :) czekam tylko na oświadczyny od lipca bo wtedy miały być hehe. Ponoć jak już się całkiem urządzimy i wprowadzimy to będą bo D chcę kupić ekstra pierścionek choć to dla mnie nie ma wgl znaczenia. No ale czekam cierpliwie... może cycyki mi nie obwisną do momentu naszego ślubu

Śliczne te sukienki. Ta koronkowa cudo :)
    Hehe nie no nie przesadzaj, nie obwisną :D

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koronki mi się podobają, ale takie proste też, nie wiem w czym będę w miarę wyglądała :p ja dostałam pierścień rodowy z rubinem o.O ale mi się podoba, bo różowy :D

• olusia24 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najlepsze jest to że my już o ślubie rozmawiamy żeby w przyszłym roku był ale kurde a gdzie pierścionek się pytam?? hehe śmieszy jest mój D i taki nie poradny ostatnio odkryłam z historii przeglądanych stron że szukał "jak oświadczyć się" "co powiedzieć przy oświadczynach" itp. uśmiałam się ale oczywiście nie powiedziałam mu że to widziałam.

Nie wiarygodne że 33 letni facet, postawny, twardy wzbudzający respekt boi się oświadczyć i iść do ślubu. Mówi że na kościelnym by chyba słowa nie wykrztusił i by się wstydził. Więc chcemy cywilny też z racji tego że nie chodzimy do kościoła.

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyrcia wrote:
    Koronki mi się podobają, ale takie proste też, nie wiem w czym będę w miarę wyglądała :p ja dostałam pierścień rodowy z rubinem o.O ale mi się podoba, bo różowy :D
    dlaczego właściwie tak się spieszycie z tym ślubem? nie wolelibyście poczekać i na spokojnie wszystko przygotować? z brzuszkiem też można iść do ślubu i bardzo sexi wyglądać

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zależy mu żeby wszystko dobrze wyszło, poza tym to w końcu faceci ! Mój mdleję jak pokazuję mu ślad po pobraniu krwi -_- Czego się więcej po nich spodziewać :D

• olusia24 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyrcia jesteś szczupła i wysoka, powinnaś pokazać zgrabne nogi. a koronki dodały by sylwetce dużego seksapilu a razem dziewczęcości. nie będziesz miała z Twoją figurą problemu z sukienka :)

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olusia24 wrote:
    dlaczego właściwie tak się spieszycie z tym ślubem? nie wolelibyście poczekać i na spokojnie wszystko przygotować? z brzuszkiem też można iść do ślubu i bardzo sexi wyglądać
    Chcemy mieć z głowy, poza tym już nas naciskają. Wcześniej myśleliśmy o tym, ale jakos nikt się nie palił żeby nam pomóc, a teraz szał więc nie będę tym gardzić ;D
    Zresztą jesteśmy razem prawie pięć lat, zaręczyliśmy się już ze dwa lata temu jak nie lepiej ;d to na co czekać ;D

olusia24, Sana lubią tę wiadomość

• monia91 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyrcia oczywiście chcemy zebyś się pochwaliła jak coś kupisz :P :)

20140607580117.png
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyrcia wrote:
    Zależy mu żeby wszystko dobrze wyszło, poza tym to w końcu faceci ! Mój mdleję jak pokazuję mu ślad po pobraniu krwi -_- Czego się więcej po nich spodziewać :D
    my kobiety chyba inaczej podchodzimy do sprawy. Ja jakbym była facetem i była 3 lata w związku z dziewczyną którą kocham, z którą urządzam wspólne mieszkanie i PLANUJE DZIECKO! to bym nie miała problemu z oświadczynami :) a oni się czają jak nieboraki taki. mój jest w tym wyjątkowo słodki <3 <3 <3

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olusia24 wrote:
    Zyrcia jesteś szczupła i wysoka, powinnaś pokazać zgrabne nogi. a koronki dodały by sylwetce dużego seksapilu a razem dziewczęcości. nie będziesz miała z Twoją figurą problemu z sukienka :)
    Dziękuję bardzo :P ja muszę po prostu przymierzyć i ocenić :D Szpile dziś już chyba kupię, bo te błękitne w Zarze są po prostu piękne !

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olusia24 wrote:
    my kobiety chyba inaczej podchodzimy do sprawy. Ja jakbym była facetem i była 3 lata w związku z dziewczyną którą kocham, z którą urządzam wspólne mieszkanie i PLANUJE DZIECKO! to bym nie miała problemu z oświadczynami :) a oni się czają jak nieboraki taki. mój jest w tym wyjątkowo słodki <3 <3 <3
    Taki ich urok :D Radosław jak mi się oświadczał wcześniej coś wypił bankowo :D

olusia24 lubi tę wiadomość

• olusia24 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyrcia wrote:
    Dziękuję bardzo :P ja muszę po prostu przymierzyć i ocenić :D Szpile dziś już chyba kupię, bo te błękitne w Zarze są po prostu piękne !
    w sumie to dobry moment, zaraz nogi popuchną i nie będzie chodzenia na szpileczkach :) a no i możliwości więcej puki brzuszek nie odstaje. hmm może i ja ten proces przyspieszę jak już będę w ciąży? :)

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olusia24 wrote:
    w sumie to dobry moment, zaraz nogi popuchną i nie będzie chodzenia na szpileczkach :) a no i możliwości więcej puki brzuszek nie odstaje. hmm może i ja ten proces przyspieszę jak już będę w ciąży? :)
    Pewnie, że tak ! Nie wiem, ale ja mam takie myślenie, że po ślubie to już będzie tak fajnie, inaczej, gadki typu żono, mężu :D Zresztą ja już go szantażuję rozwodem więc u nas będzie zabawnie :D

• olusia24 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wybiegając w przyszłość myślałeś żeby szedł z Tobą do porodu? hehe ja pytałam mojego D ale powiedział że nie wie i po co właściwie on miałby iść żeby stać i patrzeć jak cierpię? ale jak pokazałam mu film na youtube z porodu to raczej nie będzie chciał iść ;) umiem faceta odstraszyć

różowe_myśli_2014 lubi tę wiadomość

w4sqdqk3shg1dimh.png
‹‹ 141 142 143 144 145 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ