Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
moja teściowa też nie żyje, niestety nie zdążyłam jej nawet poznać ale też każdy mówi że na pewno by mnie polubiła bo umiem D krótko trzymać a jednocześnie dbam o niego. Teść jest baaaaardzo specyficznym gościem. Właściwie to nie wiem czy mnie lubi hehe. Za to mam fajne dwie szwagierki i fajnego szwagra wiec wynagradza mi to brak teściowej. Bardzo bym chciała mieć teściową nawet gdyby miała być zołzą :)za to mój D ma super teściów. Moi rodzice go uwielbiają, zawsze go bronią, są bardzo wyluzowani, i napiją się z nim i się pośmieją i pogadają na ważne tematy a jak trzeba to go opierniczą więc nie może narzekać witam nowe staraczki i trzymam kciuki za wszystkie czekające na owulację i za te już po niej oby ten październik był dla Nas wszystkich szczęśliwy
-
nick nieaktualnyA moi teściowie są bardzo w porządku widuję się z nimi bardzo rzadko, bo dzieli nas prawie 400 km, ale kiedy mieszkaliśmy w jednym mieście widywaliśmy się częściej (a nawet przez miesiąc pomieszkiwaliśmy z mężem u nich, bo potrzebowali pomocy w chorobie) i dogadywaliśmy się bardzo fajnie
btw. mojego teścia poznałam jeszcze zanim zaczęliśmy z mężem być razem potem dowiedziałam się, że od razu mnie wtedy polubił i nawet mówił, że chciałby mieć taką córkęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 11:37
olusia24 lubi tę wiadomość
-
aha jeszcze mia lam Wam napisać o tym że jak w tamtym cyklu miałam straszne parcie i świrowałam to ciągle mnie coś kłuło w jajnikach lib brzuchu, chyba sama to wymyślałam i szukałam na siłę objawów. Teraz nic się nie dzieje noc nie boli, nic nie kłuje, wczoraj tylko strasznie mi śmierdziały racuchy i sałatka jarzynowa, ale położyłam się popołudniu na godzinkę spać a jak wstałam to już mi nie śmierdziały i opierniczyłam ze smakiem cały talerz racuchów ale nie doszukuję się w tym objawów ciążowych hehe
-
Olusia ja się też przestałam nakręcać. Niby dziewczyny gdzieś piszą, że bóle @ które mam mogą być też bólami ciążowymi, ale ja w to nie wierzę tzn w to, że te bóle które teraz mam mogą być ciążowe. Czuję się totalnie okresowo niestety
Ale się nie dołuję, jakoś mam mimo wszystko dobry humor czuję że za niedługo wszystko się poukłada może to ta pogoda tak na mnie działa?
Czuję się jakby była wiosna, nie jesień , jakby wszystko się budziło do życia
Właśnie to jest piękna, polska, złota jesień cuuudownie grzeje słonkoolusia24 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Cześć Kochane :*
Truskaweczka jak się czujecie ? :*
Sana pogoda rzeczywiście cudowna, szkoda tylko, że mój dopiero co pojechał do pracy i pewnie późno wróci Ale za to mam nadzieje na jutrzejszą piękną pogode bo zamierzamy wybrać się za miasto -
Monia dziękuje jest ok ale wczoraj cały dzień mnie głowa bolała dzisiaj tez troszkę mnie cmi.. mdłości poranne standard,i w ciągu dnia mnie nieraz zaczyna męczyć beta rośnie to i mdli:( w przyszłym tyg będę mieć pierwsze usg to męża zabiorę:)a ty jak tam sie czujesz? jak tam starania:) dobrze Wam zrobi taki wypadzik za miasto:)
monia91 lubi tę wiadomość
-
Monia ja dzisiaj spacer zaliczę na pewno, albo chociaż wyjdę chwilę na ogródku posiedzieć aż żal się w domu kisić jak tak słoneczko w plecy grzeje
Truskaweczko zarzucisz nam potem foteczkę z usg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 11:56
Truskaweczka250, monia91 lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
Ja też nie wierzyłam w bóle @ w ciąży, w poprzedniej ciąży (*) brzuch bolał mnie na okres od owu do piątego tygodnia ciąży i nosiłam podpaski bo myślałam że zaraz dostanę ale nie dostałam, ale nie ma co się nakręcac ja wtedy się nie spodziewałam i byłam. Czasami żałuję że tak poznaje swoje ciało i się na ciążę wkrecam ale już się uspokoilamZaczynamy 06.2015
1.9.2012 (*) Anioł :* -
Truskaweczka no u nas staranka jakoś idą Na pewno więcej niż w poprzednim cyklu bo mąż w domu Mój to zapalony wędkarz więc pewnie pojedziemy gdzieś nad wodę i sobie posiedzimy mój połowi, moze coś złowi
Sana ja się wybieram zaraz do biedry bo kawa jest w promocji
Oby taka piękna pogoda była jak najdłużej
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Olusia, dzień po owulacji te objawy to na pewno nie ciążowe Po prostu coś tam zaśmierdziało, czasem się zdarza Pogoda jest rzeczywiście cudowna, dzisiaj latam w samym t-shircie i jest ciepluuutkoo oby jak najdłużej było takie słoneczko!
-
nick nieaktualny