Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem z Podkarpacia my mamy z mężem Obrączki z żółtego matowego złota z paskiem białego złota szlifowane na wzór diamentowy :p są prześliczne w środku mamy grawer , moj mąż ma moje imię i serduszko a ja mam jego imię i serduszko nie mieliśmy zgodności co do obrączek jak oglądaliśmy , ale jak tylko zobaczyliśmy te to decyzja była szybka i jednoznaczna :p
-
Co do graweru to bardzo mi się podobało coś takiego : na mojej "Ty jesteś wszystkim..." , a na jego "... wszystko jest Toba" strasznie to chciałam , ale Panie mi odradzily bo moja obrączka jest mała ( 11 ) i zmieściło by się , ale było by scisniete i nie było by wiadomo nawet co tam pisze także szybko zdecydowaliśmy na inne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySana wrote:Sigma a Ty skąd jesteś?
Ja na Śląsku mieszkam, Monia w Łodzi
Więc w zasadzie nie aż tak daleko.
W większej grupie pewnie ciężko się będzie spotkać, ale jakby któraś chciała zwiedzić Śląsk (a jest tu co zwiedzać ), to zapraszam do siebie na kawkę, ciacho i ploty
Mieszkam w Lublinie, ale pochodzę również ze Śląska (Gliwice)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySana - no właśnie w Gliwicach mam rodzinę, ale bywam rzadko, bo to jednak 2 dni w drodze (licząc tam i z powrotem). Musimy się kiedyś przy okazji spotkać na jakąś kawkę
Zyrcia - beta ładnie urosła, to i rzyganko było ;P Troszeeczkę współczuję, ale nie za bardzo, bo w końcu to pozytywne rzyganko Chwilę się przemęczysz i mam nadzieję, że niedługo mdłości odpuszczą
A co do porodu - mój facet nie bierze pod uwagę innej opcji Krwi się nie boi, chociaż mojej miesiączkowej trochę się brzydzi (zdarzyło mu się wejść do łazienki kiedy zmieniałam tampona i reakcja była FUUUU ). Ale akurat temu się nie dziwię, ja też się brzydzę krwi miesiączkowej, a każda inna jest ok Jakoś poród przeżyje, a jak padnie, to lekarz i tak będzie pod ręką )) -
nick nieaktualny
-
Ja swojego męża na poród ciągnąć nie chcę, on też nie za bardzo chce. Chciałabym mieć przy sobie na pewno mamę i siostrę
U mnie 7dpo i czuję lekkie ćmienie w dole jak zakaszlę albo szybko wstanę z łóżka. Poza tym ciągle głodna chodzę, czyli wszystko jakby na @ się składaSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥