Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sana, i jak?
Na siłę faceta nie ma co ciągnąć. Jeśli sam chce to super, ale i tak przygotowałabym go psychicznie na to. Np. na tlc leci świetny polski program Porodówka, prosto ze szpitala, bez upiększeń, scenariusza, z prawdziwymi parami. I te piękne momenty, gdy dzidziuś jest już na świecie ❤ Ostatnio moja ulubiona rozrywka w tvToxey lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySigma a kiedy @ powinna byc? Mi tez sie czesto snily i niestety zawsze 1
Sana trzymamy kciuki! ;* Wiem co to znaczy pomagac przy przeprowadzce. Bratu kiedys pomagalam i skonczylismy przed 4. Masakra!
Jak Wam sie niedziela zapowiada kobietki? -
nick nieaktualnylilirose wrote:Sana, i jak?
Na siłę faceta nie ma co ciągnąć. Jeśli sam chce to super, ale i tak przygotowałabym go psychicznie na to. Np. na tlc leci świetny polski program Porodówka, prosto ze szpitala, bez upiększeń, scenariusza, z prawdziwymi parami. I te piękne momenty, gdy dzidziuś jest już na świecie ❤ Ostatnio moja ulubiona rozrywka w tv
mój jak to kiedyś włączyłam to przełączył od razu, ale to kilka lat wstecz, więc może mu się zmieniło, muszę to sprawdzić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi się przed śniło, że urodziłam na raz trzy dziewczyny i chłopaka, albo jakoś na odwrót Mam nadzieje, że to nie był proroczy. A wcześniej też mi się śniły testy pozytywne, za pierwszym razem bez efektu, za drugim się udało, więc może coś w tym jest, albo po prostu za dużo o tym myślimy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie ciekawi to, że w pierwszym cyklu starań, kiedy naprawdę myślałam głównie o dziecku, nie śniły mi się 2 krechy, a teraz, kiedy nie miałam kompletnie czasu i myślałam o wszystkim innym, tylko nie o dziecku, sen się pojawił. Może to kwestia tego, że jeśli jakiś temat siedzi w podświadomości, a nie poświęci się mu uwagi za dnia, to wtedy "wychodzi na jaw" w nocy?
Sanaaaa, jak tam? -
nick nieaktualny
-
Sana daj znać
mi się dzisiaj najpierw śniły dwie kreski, że robiłam test z mamą a potem byłam u gin ale przyjęła mnie położna i zaczęła mnie badać"palcami" i stwierdziła że czuje 4 zarodki z czego dwa są bardzo miękkie więc je wyjmie a te dwa zostawia i chyba będą bliźniaki . dała mi skierowanie na badania i zdjęcie usg 4d gdzie widziałam twarz dziecka ... dziwny sen. w ogóle nie myślę ostatnio jakoś intensywnie o tym chyba faktycznie tak działa podświadomość...