X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Początkujące:)
Odpowiedz

Początkujące:)

Oceń ten wątek:
  • lilirose Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana, i jak? :)

Na siłę faceta nie ma co ciągnąć. Jeśli sam chce to super, ale i tak przygotowałabym go psychicznie na to. Np. na tlc leci świetny polski program Porodówka, prosto ze szpitala, bez upiększeń, scenariusza, z prawdziwymi parami. I te piękne momenty, gdy dzidziuś jest już na świecie ❤ Ostatnio moja ulubiona rozrywka w tv :)

Toxey lubi tę wiadomość

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, śniły mi się 2 kreski :P

różowe_myśli_2014 lubi tę wiadomość

• Sana Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajj, dziewczyny, pomagałam wczoraj kuzynce przy jej przeprowadzce i skończyłyśmy o 3 nad ranem! Masakra, jestem padnięta :P

@ nadal nie ma, wysłałam narzeczonego po test.

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma a kiedy @ powinna byc? Mi tez sie czesto snily i niestety zawsze 1 :(
    Sana trzymamy kciuki! ;* Wiem co to znaczy pomagac przy przeprowadzce. Bratu kiedys pomagalam i skonczylismy przed 4. Masakra!
    Jak Wam sie niedziela zapowiada kobietki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilirose wrote:
    Sana, i jak? :)

Na siłę faceta nie ma co ciągnąć. Jeśli sam chce to super, ale i tak przygotowałabym go psychicznie na to. Np. na tlc leci świetny polski program Porodówka, prosto ze szpitala, bez upiększeń, scenariusza, z prawdziwymi parami. I te piękne momenty, gdy dzidziuś jest już na świecie ❤ Ostatnio moja ulubiona rozrywka w tv :)

mój jak to kiedyś włączyłam to przełączył od razu, ale to kilka lat wstecz, więc może mu się zmieniło, muszę to sprawdzić :D

• monia91 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :*
    Sana masz już ten test :D ?

20140607580117.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia za 10 minut narzeczony ma być :P

Toxey, monia91 lubią tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    Monia za 10 minut narzeczony ma być :P

aleee daleko ta apteka! już się nie możemy doczekać! :)

• Sana Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha bo narzeczonego nie było, wraca z delegacji i przy okazji zahaczy o aptekę :P

Anutka lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    Haha bo narzeczonego nie było, wraca z delegacji i przy okazji zahaczy o aptekę :P
    No siknije juz :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już myslałam, że to jakieś zadupie gdzie apteki nie ma :D

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana, trzymam kciukiii!!!

U mnie do @ jeszcze daleko, jestem dopiero w okresie okołoowulacyjnym :) Ale nigdy wcześniej mi się nie śniły 2 krechy :P

• monia91 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma miałam podobnie w zeszłym miesiącu :P I niestety zakończyło się jak się zakończyło, ale Tobie życzę tych 2 kresek :*

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana, kochana czekamy :)
    Sigma, moze sen proroczy? ;) oby :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja nie bardzo wierzę w prorocze sny i tego typu rzeczy, ale byłoby śmiesznie :P gdyby się sprawdziło, to chyba bym zaczęła wierzyć :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się przed śniło, że urodziłam na raz trzy dziewczyny i chłopaka, albo jakoś na odwrót :D Mam nadzieje, że to nie był proroczy. A wcześniej też mi się śniły testy pozytywne, za pierwszym razem bez efektu, za drugim się udało, więc może coś w tym jest, albo po prostu za dużo o tym myślimy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi kiedys przed testowaniem sie snilo. Jak sie obudzilam to prawie piszczalam ze szczescia, ale uswiadomilam sobie, ze to sen :(
    Moze byc, ze tak bardzo tego pragniemy, ze nasza podswiadomosc tak dziala.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie ciekawi to, że w pierwszym cyklu starań, kiedy naprawdę myślałam głównie o dziecku, nie śniły mi się 2 krechy, a teraz, kiedy nie miałam kompletnie czasu i myślałam o wszystkim innym, tylko nie o dziecku, sen się pojawił. Może to kwestia tego, że jeśli jakiś temat siedzi w podświadomości, a nie poświęci się mu uwagi za dnia, to wtedy "wychodzi na jaw" w nocy?

Sanaaaa, jak tam? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma ciekawa teoria. Moze tak byc.

Sana pewnie testuje ;) a moze juz sie cieszy?

Sigma lubi tę wiadomość

• olusia24 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana daj znać :)

mi się dzisiaj najpierw śniły dwie kreski, że robiłam test z mamą a potem byłam u gin ale przyjęła mnie położna i zaczęła mnie badać"palcami" i stwierdziła że czuje 4 zarodki z czego dwa są bardzo miękkie więc je wyjmie a te dwa zostawia i chyba będą bliźniaki . dała mi skierowanie na badania i zdjęcie usg 4d gdzie widziałam twarz dziecka ... dziwny sen. w ogóle nie myślę ostatnio jakoś intensywnie o tym chyba faktycznie tak działa podświadomość...

w4sqdqk3shg1dimh.png
‹‹ 147 148 149 150 151 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ