Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySana, Różowe Myśli
o kurcze
no nie fajnie Wam te testy wychodzą
Okresu brak, objawy pewnie też są ok a testy - klapa
Te cykle lubią płatać figla, akurat w momencie, kiedy na czymś nam bardzo zalezy, eh ;/
Tulam :*
i dalej trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 11:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochamMisia - ja bym zrobiła test ze względu na to, że po odstawieniu luteiny (czy duphastonu) wystąpiło plamienie, a jednocześnie utrzymują się wyższe temperatury. Coś musi być źródłem tych wyższych temperatur - progesteron. Tylko pytanie dlaczego cały czas jest na wyższym poziomie, to może być ciąża, albo może być przetrwałe ciałko żółte, torbielka luteinizująca itd. Warto sprawdzić, szczególnie, że i tak lekarz będzie chciał pewnie wprowadzić jakieś leczenie, więc warto wykluczyć ciążę dla spokoju sumienia, że leki nie zaszkodzą
-
Hej dziewczyny :* Sana i Różowe Myśli idźcie może zrobić betę z krwi?
Ja jestem w 25dc 10dpo i test dziś negatywny wiem że to jeszcze nie wyklucza moich szans ale trochę się podłamałam... po za tym czuje się normalnie może trochę bardziej płaczliwa jestem w tym cyklu. Ale trzeba się powoli nastawić na następny... -
kusiczka wrote:Olusia, 10dc i sikacz negatywny jeszcze nie znaczy, że to nie ciąża ja w pierwszej ciąży pozytywny ujrzałam dopiero 3 dni po spodziewanej miesiączce i to blado!
-
nick nieaktualny
-
Olusia serio nie martw się :* ja dopiero teraz zrozumiałam jak dac na luz: pomyśl co musisz zrobić przed ciążą. Np zrzucić kg nabyć kondycji zrobić badania na cholesterol, cukier.. zacząć dobrze się odzywiać żeby fasolka miała od początku dobrze ))) rozplanuj to sobie i zobaczysz że się zdziwisz że nie myslqlas o tym :* trzymam kciuki
olusia24 lubi tę wiadomość
Zaczynamy 06.2015
1.9.2012 (*) Anioł :* -
wiadomo, że to przygnębia, bo każda z nas ma nadzieję, że może ta kreseczka, choćby blada się tam zjawi. i przyglądamy się temu testowi z nadzieją, że jak wlepimy oczy to jednak pojawi się też ta druga. a tu nic. i jesteśmy złe na siebie, że po co robiłyśmy skoro to za wcześnie?
jak komuś bardzo zależy to ciężko o cierpliwość.
Trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 13:45
-
nick nieaktualnyOluś przede wszystkim powinnaś wyluzować bo stres i te nerwy w niczym nie pomagają. Nasza psychika potrafi nasz okres zatrzymać więc na zajście w ciąże też jakiś wpływ ma.
Wdech Wydech. :*
jeszcze wszystko przed Tobą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 13:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlan taki:
*badania genetyczne które w grudniu mam i inne potrzebne, mam nadzieje, że nic mi nie wyjdzie
* wyprowadzka od teściowej
* i jakaś praca w styczniu sie okaże co z moim życiem zawodowym dalej, jak uda mi się zostać w tej pracy w której jestem obecnie to będzie fantastycznie a jak przyjdzie mi szukać nowej to zobaczymy wtedy co dalej. Może biznes narzeczonego się bujnie, się okaże
Trochę duzo tych zależnych.
ale znając mnie i mojego to wyjdzie spontan pewnieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 14:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny