Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:Oj kochana na początku tylko ból brzucha, a teraz nie ma rzeczy której nie odczuwam Ale cieszę się, niech maleństwo tylko zdrowo rośnie
bo mnie brzuch boli od kilku dni w sumie, czasem nawet w nocy mnie obudzi, ale później się położe inaczej i przechodzi i w ogóle mam problemy ze snem i budzi mnie głód !! masakra -
nick nieaktualnyEP!C wrote:bo mnie brzuch boli od kilku dni w sumie, czasem nawet w nocy mnie obudzi, ale później się położe inaczej i przechodzi i w ogóle mam problemy ze snem i budzi mnie głód !! masakra
mnie też budzi głód, ale na nic nie mam ochoty... muszę w siebie wmuszać mimo głodu. kiedy miałaś termin @? bo mnie przez terminem @ bolały troszkę piersi i brzuch jak na okres... a dopiero dzień po terminie @ się zaczęły inne objawy -
Toxey wrote:mnie też budzi głód, ale na nic nie mam ochoty... muszę w siebie wmuszać mimo głodu. kiedy miałaś termin @? bo mnie przez terminem @ bolały troszkę piersi i brzuch jak na okres... a dopiero dzień po terminie @ się zaczęły inne objawy
mam tak samo, jestem głodna ale na nic nie mam ochoty... ja @ miałam mieć 19 i od dnia spodziewanej @ boli mnie brzuch dokładnie jak na miesiączke, a od wczoraj mam zawroty głowy i ogólnie słabo mi bylo, a dzisiaj dochodzą nudności.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny