Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny przybywam z relacją z wizyty - wczoraj już byłam padnięta
Na początku wizyty gin zrobiła mi cytologię. Później usg ale na takim starym sprzęcie i mało było widać, więc przeszłyśmy na jej prywatny sprzęt. Tam już ładnie było widać fasolkę trochę się martwię, bo ma ciut ponad 6 mm, powinno być już 2 mm więcej. Mam nadzieję że mimo wszystko fasoleczka będzie się zdrowo rozwijać. No ale najważniejsze - widziałam i słyszałam bicie serduszka ♥ coś pięknego! ♥
Mamy założoną kartę ciąży
Dostałam też zdjęcie z usg, trochę niewyraźne, ale grunt, że jest
Dziewczyny, poznajcie mojego skarba
monika_89, sowa28, EP!C, Maczek, lilirose lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Sana wrote:Cześć dziewczyny przybywam z relacją z wizyty - wczoraj już byłam padnięta
Na początku wizyty gin zrobiła mi cytologię. Później usg ale na takim starym sprzęcie i mało było widać, więc przeszłyśmy na jej prywatny sprzęt. Tam już ładnie było widać fasolkę trochę się martwię, bo ma ciut ponad 6 mm, powinno być już 2 mm więcej. Mam nadzieję że mimo wszystko fasoleczka będzie się zdrowo rozwijać. No ale najważniejsze - widziałam i słyszałam bicie serduszka ♥ coś pięknego! ♥
KOCHANA GRATULUJE!!!!!!! Pieknie Bardzo, bardzo ciesze sie z Toba! SUperrrrrrrr Witam Malenstwo, rosnij zdrowo i ladnie
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Zdecydowanie humor mam lepszy. Może dlatego, że ludzie pytają czy jestem w ciąży? Koleżanka mówi, że dzieje się ze mną coś dziwnego bo jestem taka promienna i szczęśliwa. Obawiam się, że sobie to tylko wkręcam. Myślicie, że w sobotę mogę zatestować, chyba że tempka spadnie.
-
Sana wrote:Cześć dziewczyny przybywam z relacją z wizyty - wczoraj już byłam padnięta
Jakie sliczne malenstwo ! rosnijcie zdrowo