Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Też czytałam że tak jest najlepiej - od końca @ serduszkować co drugi dzień
Nie sprawdzę, czy to działa więc Wy sprawdzajcie kochane do dzieła!
Czekamy na Was na fioletowej stronie :*
Kolejny raz przesyłam:
:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 14:33
Julia 07.2015 -
Hej dziewczyny, jestem tu nowa razem z partnerem rozpoczęliśmy starania o dzidziusia, jest to nasz 2 miesiąc wiec początek, chociaż miałam nadzieję, że uda się od razu, ale niestety nie powiodło się mimo na prawdę licznych działań ♥ rozpoczęłam pomiary temperatury i zobaczymy jakie to przyniesie efekty. Mam nadzieje, ze mogę liczyć na rady od Was, ponieważ jestem jeszcze zielona jeśli chodzi o portal pozdrawiam
monika_89 lubi tę wiadomość
-
Bulimulia wrote:Mnie bardziej martwi to, że jeśli zatestuje przed samymi świętami to do ginekologa zapisze się dopiero po nowym roku:(
Cały grudzień niepewności
Z tego co podczytywałam na forum to i tak będzie za wcześnie, że za dużo nie zobaczy na usg ale nie wiem. Ja czekam do środy, to tylko 7 dni. Będę twarda i nie kupię wcześniej testu. Może @ nie przyjdzie.
Bulimulia ja mam przeczucie, że u Ciebie zakończy się na zielono. Bardzo ładny masz ten wykresik.
Mam nadzieję, że już niedługo będziemy wszystkie pisać po fioletowej stronie mocy Jesteście super dziewczyny. Dzięki za wsparcie.
Ps. mój M też uważa, że nie powinnam testować tak wcześnie bo to tylko niepotrzebny dla mnie stres
-
lovely wrote:Hej dziewczyny, jestem tu nowa razem z partnerem rozpoczęliśmy starania o dzidziusia, jest to nasz 2 miesiąc wiec początek, chociaż miałam nadzieję, że uda się od razu, ale niestety nie powiodło się mimo na prawdę licznych działań ♥ rozpoczęłam pomiary temperatury i zobaczymy jakie to przyniesie efekty. Mam nadzieje, ze mogę liczyć na rady od Was, ponieważ jestem jeszcze zielona jeśli chodzi o portal pozdrawiam
Witamy Cię serdecznie, trafiłaś na najlepszy wątek na forum
-
madlenka wrote:Z tego co podczytywałam na forum to i tak będzie za wcześnie, że za dużo nie zobaczy na usg ale nie wiem. Ja czekam do środy, to tylko 7 dni. Będę twarda i nie kupię wcześniej testu. Może @ nie przyjdzie.
Bulimulia ja mam przeczucie, że u Ciebie zakończy się na zielono. Bardzo ładny masz ten wykresik.
Mam nadzieję, że już niedługo będziemy wszystkie pisać po fioletowej stronie mocy Jesteście super dziewczyny. Dzięki za wsparcie.
Ps. mój M też uważa, że nie powinnam testować tak wcześnie bo to tylko niepotrzebny dla mnie stres
wykres może i ładny ale te objawy... takie sobie. Nie czuję się na ciężarna raczej na chorą
https://www.maluchy.pl/li-72361.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lovely witaj jeśli będziesz miała jakieś pytania czy problemy to pisz śmiało
Bulimulia, zazwyczaj kobiety robią po prostu beta hcg po zobaczeniu dwóch kresek na teście, a na usg idą w 6-7 tygodniu ciąży, jak już trochę lepiej widać dzidziusia i serduszko.
Tygrys73 dokładnie tak. Lepiej poczekać przynajmniej do terminu @.
Bulimulia, tygrys73, ewa81 - macie bardzo ładne wykresy, trzymam kciuki, żeby zakończyło się u Was zielonoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 17:41
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBulimulia wrote:
Wodnisty śluz jest bardzo dobry do zapłodnienia, tak jak rozciągliwy