Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam problem ze zrozumieniem mojego cyklu w 5,6,7 mialam sluz rozciagliwy pozniej juz niestety nie , byl wodnisty , kremowy i tyle w 10,11 dc mialam pozytywny test owulacyjny dwa dni pozniej lalo sie doslownie ze mnie taki bialy sluz a teraz 15 dc szyjka nisko zamknieta i bialy sluz, do tego dol brzucha pobolewa jak czasami na okres piersi wrazliwe . O co vhodzi ho nie wiem sama co myslec .Żabcia41
-
zabcia 41 wrote:Mam problem ze zrozumieniem mojego cyklu w 5,6,7 mialam sluz rozciagliwy pozniej juz niestety nie , byl wodnisty , kremowy i tyle w 10,11 dc mialam pozytywny test owulacyjny dwa dni pozniej lalo sie doslownie ze mnie taki bialy sluz a teraz 15 dc szyjka nisko zamknieta i bialy sluz, do tego dol brzucha pobolewa jak czasami na okres piersi wrazliwe . O co vhodzi ho nie wiem sama co myslec .
Żabcia chętnie bym pomogła, ale jestem w tym strasznie zielona
-
madlenka wrote:Tygrys73 jak zobaczyłam, że zatestowałaś w 7 dniu to aż mnie skręca, żeby lecieć do łazienki Może jeszcze za wcześnie, nie matrw się. Zobaczymy jaką będziesz miała jutro tempke. Przytulam
Ja tak samo zrobiłam i zatestowałam w 7dpo - jeden wielki negatyw:(
Teraz mnie skręca czy zrobić betę w czwartek czyli 10dpo czy poczekać do poniedziałku na sikacza - zależy mi na jakiejś wiadomości aby się zarejestrować do gina, który przyjmuje tylko w środy... miła wiadomość byłaby na święta:)
a wy co myślicie???
https://www.maluchy.pl/li-72361.png -
Rachele wrote:Madlenka, mnie bolaly jajniki. Pierwszy raz mi sie to zdarzylo (zadnego klucia na owulacje nigdy nie mialam).
Trzymam kciukiiiiiiiiiiiiSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Dzien dobry
Nasa watek ma bardzo duzo 'ciazowych' fluidow! Zycze aby do Swiat nasze grono bylych poczatkujacych sie powiekszylo
Poczekajcie z testowaniem! Wiem, ze to trudne ale nie bedziecie sie matwic, ze jest negatywny wiedzac, ze i tak za wczesnie. Ja testowalam ciagle duzo za wczesnie i nic. Ostatni cykl wytrzymalam do konca i byly piekne dwie kreseczki
Lilirose, jak sie czujesz? Ja przez to, ze nie mialam nigdy objawow na owulke, nie moglam 'wyczuc' ze to 'juz'.
Pozdrawiam Was cieplutko i zycze milego dzionka
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
tygrys73 wrote:EP!C straszna wiadomość Nie chcę być wścibska, ale nie wiesz jak go u niej wykryli?
nie chciała jeść, była bardzo blada, robili jej podstawowe badania, które źle wyszły, później USG i diagnoza, a mało tego prawdopodobnie są przerzuty na płuca.. -
nick nieaktualny
-
Sigma, wzajemnie :*
Napisz, co u Ciebie
Rachele, w kratkę wczoraj i dziś bardzo dobrze (nie licząc niespodziewanych zawrotów głowy), w poniedziałek masakra. Zrobiłam sobie wczoraj wycieczkę do pobliskich sklepów i po wyjściu o mało co nie zemdlałam chyba będę musiała darować sobie samotne dłuższe wypady.
A Ty jak się czujesz? Jakieś objawy?Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnyAch, u mnie wszystko pod górkę ;p kupa roboty na uczelni, straszny chaos. Poza tym od wczoraj mam jakąś złą passę, czego się nie dotknę, to się jebie :p strach się bać normalnie
A tak z tematyki forum - owulacja mi się zbliża, jajko dojrzewa, także robimy dziecko ;p -
nick nieaktualnyDziewuchy a u mnie jak było z testami ! a też byłam niecierpliwa i testowałam duużo wcześniej aż w końcu jak uznałam, że nic z tego bach cień cienia Trzymam kciuki !! Ostatnio czytałam, że jak się serduszkuje regularnie co drugi dzień to są większe szanse niż jak się trafia tylko w "te" dni Może coś w tym jest, ja się nie znam a u mnie ciężko wyczuć, bo sobie nie żałowaliśmy