Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa - tak mówię Wam, szykowałam się do listopadowych starań, bo śluzu płodnego było mało, wykres na początku też nie dawał nadziei, bo nic nie wskazywało na owulację, później temperatury nie rosły jakoś bardzo, w koncu owulację wykryło, ale okazało się, że ♥ było 4 dni przed owu... test ciążowy w 12 dpo negatywny. Wszystko wskazywało że nic z tego, a tu proszę 20.11, 15 dpo, pozytywny test trzymam za Was mocno kciuki!
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
EP!C wrote:Hejka! a ja dzisiaj bylam na zakupach i tak mi slabo bylo i mdlosci mnie dopadly! Dobrze ze w tesco jest toaleta caly dzien dzis przytulam porcelane...
widzę, że te mdłości Ci nie odpuszczają może któraś z naś coś w grudniu na to zaradzi i przejmie te mdłości od Ciebie, 3maj się
EP!C lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny jestem tutaj nowa i nie bardzo jeszcze wszystko ogarniam :)wczoraj temp mi spadła i nie wiem w sumie co o tym myśleć, pomożecie? od niedzieli-poniedziałku strasznie bolą mnie jajniki i brzuch na zmianę :o i spałabym całymi dniami. a nigdy tak nie miałam :o może to objawy na @ mi się zmieniają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 23:29
-
majka92 wrote:Hej, chętnie do Was dołączę z mężem staramy się dopiero od 2 cykli - na razie bezowocnie. Myślałam, że w tym cyklu nam się udało, ale wczoraj przyszła @... Może w święta się Nam uda
Hej ja też jestem nowa i także rozpoczęłam 2 cykl starań o maleństwo pozdrawiam