Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
madlenka wrote:Cześć! Dołączam się do przywitania nowych koleżanek. Jak to mówią "w kupie raźniej"
Mam dziś dobry humorek bo tempka z rana skoczyła do 37 a nawet w zeszłym cyklu takiej nie było więc to może dobry znak
Madlenka, kiedy bedziesz testowac? (tylko nie za wczesnie, prosze cie Slonko)
Ja wierze, ze dolaczysz do nas w tym miesiacu! Tego Ci zycze z calego serca !!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
madlenka wrote:Wstrzymam się chyba do terminu @ to tylko tydz. Choć dziś się wybieram po pracy do tesco i nie wiem jak się zachowam... Może rzucę się na półkę z testami
no czekaj do terminu @, chociaż wiem, że ciężko ja w sumie testowałam 2-3 dni po terminie @ -
EP!C wrote:a no teraz z rańca też mnie troche mdli.. ale jako tako daje rade mam nadzieje, że któraś je sobie weźmie w cholere a dzisiaj śniło mi się że urodziłam syna
Ja przejme paleczke bardzo chetnie. Ty juz swoje 'wycierpialas'!!!
Piekny sen Mi sie snilo, ze nie mam mdlosci i robilam 4 bete i wszystko obliczalam we snie! Masakra Dodawalam, mnozylam ... hihihi
A tak na marginesie, masz jakies preferencje, chlopczyk czy dziwczynka?
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
madlenka wrote:Wstrzymam się chyba do terminu @ to tylko tydz. Choć dziś się wybieram po pracy do tesco i nie wiem jak się zachowam... Może rzucę się na półkę z testami
Popieram w 100% EP!C! Poczekaj do daty @!
Jak bedziesz w Tesco, omijaj dzial z testami. Bedzie Ci latwiej wytrwac! Ja w ostatnim cyklu specjalnie nie kupilam testow, bo diem ze skonczyloby sie jak zawsze Jeszcze tylko pare dni!!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)