Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rachele wrote:Madlenka, mnie bolaly jajniki. Pierwszy raz mi sie to zdarzylo (zadnego klucia na owulacje nigdy nie mialam).
Trzymam kciukiiiiiiiiiiiiSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Dzien dobry
Nasa watek ma bardzo duzo 'ciazowych' fluidow!Zycze aby do Swiat nasze grono bylych poczatkujacych sie powiekszylo
Poczekajcie z testowaniem! Wiem, ze to trudne ale nie bedziecie sie matwic, ze jest negatywny wiedzac, ze i tak za wczesnie. Ja testowalam ciagle duzo za wczesnie i nic. Ostatni cykl wytrzymalam do konca i byly piekne dwie kreseczki
Lilirose, jak sie czujesz? Ja przez to, ze nie mialam nigdy objawow na owulke, nie moglam 'wyczuc' ze to 'juz'.
Pozdrawiam Was cieplutko i zycze milego dzionka
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
tygrys73 wrote:EP!C straszna wiadomość
Nie chcę być wścibska, ale nie wiesz jak go u niej wykryli?
nie chciała jeść, była bardzo blada, robili jej podstawowe badania, które źle wyszły, później USG i diagnoza, a mało tego prawdopodobnie są przerzuty na płuca.. -
nick nieaktualny
-
Sigma, wzajemnie :*
Napisz, co u Ciebie
Rachele, w kratkęwczoraj i dziś bardzo dobrze (nie licząc niespodziewanych zawrotów głowy), w poniedziałek masakra. Zrobiłam sobie wczoraj wycieczkę do pobliskich sklepów i po wyjściu o mało co nie zemdlałam
chyba będę musiała darować sobie samotne dłuższe wypady.
A Ty jak się czujesz? Jakieś objawy?Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnyAch, u mnie wszystko pod górkę ;p kupa roboty na uczelni, straszny chaos. Poza tym od wczoraj mam jakąś złą passę, czego się nie dotknę, to się jebie :p strach się bać normalnie
A tak z tematyki forum - owulacja mi się zbliża, jajko dojrzewa, także robimy dziecko ;p -
nick nieaktualnyDziewuchy a u mnie jak było z testami ! a też byłam niecierpliwa i testowałam duużo wcześniej
aż w końcu jak uznałam, że nic z tego bach cień cienia
Trzymam kciuki !!
Ostatnio czytałam, że jak się serduszkuje regularnie co drugi dzień to są większe szanse niż jak się trafia tylko w "te" dni
Może coś w tym jest, ja się nie znam
a u mnie ciężko wyczuć, bo sobie nie żałowaliśmy
-
Też czytałam że tak jest najlepiej - od końca @ serduszkować co drugi dzień
Nie sprawdzę, czy to działawięc Wy sprawdzajcie kochane
do dzieła!
Czekamy na Was na fioletowej stronie :*
Kolejny raz przesyłam:
:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 14:33
Julia07.2015
-
Hej dziewczyny, jestem tu nowa
razem z partnerem rozpoczęliśmy starania o dzidziusia, jest to nasz 2 miesiąc wiec początek, chociaż miałam nadzieję, że uda się od razu, ale niestety nie powiodło się mimo na prawdę licznych działań
♥ rozpoczęłam pomiary temperatury i zobaczymy jakie to przyniesie efekty. Mam nadzieje, ze mogę liczyć na rady od Was, ponieważ jestem jeszcze zielona jeśli chodzi o portal
pozdrawiam
monika_89 lubi tę wiadomość
-
Bulimulia wrote:Mnie bardziej martwi to, że jeśli zatestuje przed samymi świętami to do ginekologa zapisze się dopiero po nowym roku:(
Cały grudzień niepewności
Z tego co podczytywałam na forum to i tak będzie za wcześnie, że za dużo nie zobaczy na usg ale nie wiem. Ja czekam do środy, to tylko 7 dni. Będę twarda i nie kupię wcześniej testu. Może @ nie przyjdzie.
Bulimulia ja mam przeczucie, że u Ciebie zakończy się na zielono. Bardzo ładny masz ten wykresik.
Mam nadzieję, że już niedługo będziemy wszystkie pisać po fioletowej stronie mocyJesteście super dziewczyny. Dzięki za wsparcie.
Ps. mój M też uważa, że nie powinnam testować tak wcześnie bo to tylko niepotrzebny dla mnie stres
-
lovely wrote:Hej dziewczyny, jestem tu nowa
razem z partnerem rozpoczęliśmy starania o dzidziusia, jest to nasz 2 miesiąc wiec początek, chociaż miałam nadzieję, że uda się od razu, ale niestety nie powiodło się mimo na prawdę licznych działań
♥ rozpoczęłam pomiary temperatury i zobaczymy jakie to przyniesie efekty. Mam nadzieje, ze mogę liczyć na rady od Was, ponieważ jestem jeszcze zielona jeśli chodzi o portal
pozdrawiam
Witamy Cię serdecznie, trafiłaś na najlepszy wątek na forum
-
madlenka wrote:Z tego co podczytywałam na forum to i tak będzie za wcześnie, że za dużo nie zobaczy na usg ale nie wiem. Ja czekam do środy, to tylko 7 dni. Będę twarda i nie kupię wcześniej testu. Może @ nie przyjdzie.
Bulimulia ja mam przeczucie, że u Ciebie zakończy się na zielono. Bardzo ładny masz ten wykresik.
Mam nadzieję, że już niedługo będziemy wszystkie pisać po fioletowej stronie mocyJesteście super dziewczyny. Dzięki za wsparcie.
Ps. mój M też uważa, że nie powinnam testować tak wcześnie bo to tylko niepotrzebny dla mnie stres
wykres może i ładny ale te objawy... takie sobie. Nie czuję się na ciężarnaraczej na chorą
https://www.maluchy.pl/li-72361.png