Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
bycmama92 wrote:Sana - mi owulację wykryły testy owulacyjne na 15ty dzień cyklu, ovufriend i inne aplikacje na 19 dc a jak wpisałam dzisiejszą temperaturę to wycofał dzień owulacji :o cykle mam 30-31 dniowe
Ja jak byłam na naukach przedmałżeńskich to dostałam takie materiały, w których jest napisane, że ovu zaznacza się w ostatni dzień niskich temperatur.
-
olusia24 wrote:hej dziewczyny, dawno nie zaglądałam tutaj, siedzę na grudniowych testerkach. gratuluję tym którym się udało.
EP!C nie mogę dodać Cię do przyjaciółek a mam pytanko do Ciebie, gdzie w okolicach Wisły, Ustronia zrobię betę żeby mieć wyniki tego samego dnia?? pozdrawiam
cholerka, ciężkie pytanie bo ja nie robiłam, ale myśle że w Ustroniu w Astra Med bo to laboratorium, więc tam na pewno można zrobić -
Tez mam niedoczynność tarczycy i chorobę hashimoto... moje tsh ostatnio było poniżej 1... (Biorę euthyrox 100) Na szczęście w grudniu mam znowu endokrynologa i może uda się tarczycę unormować...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 01:00
-
lovely wrote:Czyli musze kontynuować leczenie i najlepiej porozmawiać z endokrynologiem? To mnie teraz troszkę podlamalas :'(
Majka, lepsze TSH poniżej 1 o ile to już nie nadczynność niż powyżej 2.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
EP!C wrote:cześć dziewczyny dzisiaj byłam oddać krew do badań i w poniedziałek wizyty i również w poniedziałek prenatalne.. już się stresuje .. a mój T wyjechał w nocy w trasę do Warszawy i czekam aż przyjedzie. miłego dnia
Czesc:) Nic sie nie martw! Zobaczysz, ze Malenstwo zdrowe jak rybka Bedzie wszystko dobrze! Jestem pewna! BuziakiEP!C lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:EP!C, wszystko będzie tak jak trzeba, nie martw się na zapas
Boże dziewczyny, jak mi się NIC nie chce już mam tak dość tego tygodnia... a w weekend jeszcze muszę trochę poogarniać na uczelnię dramaaaat
Sigma, Swieta sie zblizaja! jeszcze tylko pare dni! Dasz rade! ja tez mam ten tydzien taki 'rozlazly'...nic mi sie nie chce!Sigma lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)