Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem co się dzisiaj ze mną dzieje. Humorek od rana taki mi dopisuje, że klękajcie narody. Dziś mi każdy schodził z drogi. Urwałam się godzinkę wcześniej z pracy. Jestem już w piżamce, w łóżeczku i zostaję tu na cały wieczór. Wiem co oznacza taki humorek + łamanie w krzyżu + uczucie, że już coś cieknie. W zeszłym cyklu też tak było Mam ochotę na jeżynowy somersby ale nadal tli się we mnie jakaś nadzieja.
-
Dziewczyny nie bojcie sie badan prenatalnych ujrzycie swoje malenstwa i na pewno dowiecie sie ze sa zdrowiutkie!
Mnie w koncu nawiedzila @, pierwszy raz sie z niej tak ciesze bo oficjalnie zaczynamy starania, mam tylko nadzieje, ze ten cykl nie bedzie 40dniowy, tylko chociaz max ok 32dni to magia swiat zrobi swoje i prezent pod choinke bedzie tylko dowiemy sie o nim w styczniu:-)
Nie nastawiam sie specjalnie, bo to malo prawdopodobne ze sie uda, ale nadzieje mozna miec.
W pracy mnie dzisiaj wnerwili, bo mialam miec weekend wolny a w niedziele ide jednak i zaczynam maraton. Jak zaczne w ta niedziele to pracuje do nastepnej niedzieli wlacznie:/ tak to jest jak sa braki kadrowe.
Przepraszam za narzekanie:* Trzymajcie sie dziewczyny cieplutko i niech magia swiat na Was zadziala zeby bylo duzo fasolek w styczniu, a dla zafasolkowanych dobrego samopoczuciaEP!C lubi tę wiadomość
-
Epic, jakoś musimy się trzymać, byle do USG
Ja dziś czuję się super, jakbym nie była w ciąży. Wysprzątałam mieszkanie już pod święta i zaraz idę robić sałatkę na wieczorny seans filmowy.
Piszcie, co u Was, szykujecie się już na święta?EP!C lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Powodzenia kobietki na badaniach wszystko będzie dobrze i kruszynki będą zdrowe ja umówiłam się w poniedziałek do lekarza i zobaczymy co wyjdzie na wynikach, pewnie będę czekać na wyniki bo ludzie tutaj mają na wszystko czas :-o chciałabym mieć takie bezstresowe życie jak Szwedzi
-
Wszystkim zycze udanej soboty
Madlenka, wierze, ze do nas dolaczysz w tym cyklu!! Caly czas trzymam kciuki mocno!
Lilirose, u nas tez swiatecznie Choinka ubrana, mieszkanko ozdobione jak nalezy!
EP!C, jak sie czujesz? Jak zgaga?
Lovely, jak ja to dobrze znam! Nikomu sie nie spieszy! Wmawiam sobie, ze to ja jestem przwrazliwiona, bo pierwsza ciaza itd.... ale tempo jak slimaki!
Przesylam wszytskim przedswiateczne buziaki!madlenka lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Hej, pozytywny humorek wrócił. Wczoraj przytulanie że aż miło, wspólny prysznic i takie tam Dziś mierzę tempkę i kreseczka wyżej jak odznaczę owulację to program zaznacza mi ją na 17 dzień cyklu, co o tym myślicie? Rachele dziękuję Ci kochana za ogromne wsparcie :*
-
madlenka wrote:Hej, pozytywny humorek wrócił. Wczoraj przytulanie że aż miło, wspólny prysznic i takie tam Dziś mierzę tempkę i kreseczka wyżej jak odznaczę owulację to program zaznacza mi ją na 17 dzień cyklu, co o tym myślicie? Rachele dziękuję Ci kochana za ogromne wsparcie :*
Madlenka, ja niestety nie pomoge z temperatura ;(
Wow, super wieczor! Az zazdroszcze Trzymaj sie cieplutko! Caly czas trzymam mocno kciuki!madlenka lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Ale mam dzisiaj lenia. Ciągle ziewam i jestem śpiąca. Ale zmusiłam się żeby posprzątać mieszkanie. M dziś w pracy, pierwszy raz musiał iść, słabe to jest. Ale już posprzątałam i mogę pielęgnować w sobie lenia. Zakopać się pod kocem na kanapie z herbatka i czymś do przegryzienia. Wiecie co? Znów chcę iść zrobić test... Ale muszę się opanować. Może jutro jak tempka będzie nadal w górze? Dziwne to, ale mam przeczucie, że się udało
-
madlenka wrote:Ale mam dzisiaj lenia. Ciągle ziewam i jestem śpiąca. Ale zmusiłam się żeby posprzątać mieszkanie. M dziś w pracy, pierwszy raz musiał iść, słabe to jest. Ale już posprzątałam i mogę pielęgnować w sobie lenia. Zakopać się pod kocem na kanapie z herbatka i czymś do przegryzienia. Wiecie co? Znów chcę iść zrobić test... Ale muszę się opanować. Może jutro jak tempka będzie nadal w górze? Dziwne to, ale mam przeczucie, że się udało
Madlenka nie masz chcicy aby zrobić betę? Ja już szalalam w tym dniu cykluhttps://www.maluchy.pl/li-72361.png -
Zrobiłam test i oczywiście negatywny... Teraz nie mam chociaż na co sikać. Ze względu na temperaturę nadal mam nadzieję bo w ciągu dnia jak nigdy utrzymuje mi się od 37 do 37.3 więc zobaczymy co pokaże jutrzejszy ranek. 3majcie się dziewczyny, ja chyba muszę wyluzować bo ovufriend uzależnia.