Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś czuję się dziwnie. Dziwnie, tak to dobre określenie. Rano pijąc kawę w pracy trochę mnie mdliło. Później musiałam wejść na drabinę to kręciło mi się w głowie. I to tyle. Jeszcze godz i do domku. Chyba w środę pójdę na betę bo szkoda kasy na kolejne testy. Sama już nie wiem.
-
Epic, jeszcze godzinka
Ja boję się jutra mam głupie myśli, że serduszko może nie bić przez tą moją jednodniową chorobę w 11 tc., kiedy złapałam jakiegoś wirusa, miałam wysoką gorączkę, wymiotowałam... Ehhh...
Rachele, kochana, w sumie odpoczęłam, ale samopoczucie znowu w kratkę. Dwa dni super, wysprzątałam mieszkanie, naładowałam baterie, a wczoraj znowu lipa. Mdłości, brak energii, senność. Poza tym mam jakieś problemy z zaśnięciem. Oczy jak 5 zł o 2 w nocy i za nic nie mogę usnąć. A dzisiaj jeszcze wstałam po 6, bo poszłam zrobić wyniki krwi i moczu. Ten tydzień mam stricte wizytowy, jutro USG, 18 gin a 19 endo i muszę mieć morfologię, mocz i TSH aktualne.
Wróciłam do domu i poszłam w kimę i do 14 spałam :0
A jak Wy się czujecie? Masz już jakieś objawy czy spokojnie na razie?
Madlenka, co tam u Ciebie, jak się czujesz? mam nadzieję, że @ nie ma
Baś, a gdzie Twój suwaczek?Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
madlenka wrote:Ja dziś czuję się dziwnie. Dziwnie, tak to dobre określenie. Rano pijąc kawę w pracy trochę mnie mdliło. Później musiałam wejść na drabinę to kręciło mi się w głowie. I to tyle. Jeszcze godz i do domku. Chyba w środę pójdę na betę bo szkoda kasy na kolejne testy. Sama już nie wiem.
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
U mnie bez zmian. Oczywiście wszelkie reakcje organizmu interpretuję subiektywnie. Dzisiaj mi sie zakręciło w głowie w pracy (pewnie od dłuższego siedzenia przy komputerze), ciągle chodzę do toalety (zapewne zwyczajnie się zaziębiłam). Typowych objawów ból piersi itd. u mnie brak. Testować będę 20, choć termin @ to 26.12. Zobaczymy,ale raczej nie widzę nic wskazującego na początki ciąży. Poza tym, tydzień mija za tygodniem. Zaczynam pracę w poniedziałek i za chwilę już piątek, a mimo to, do terminu @ cała wieczność Pozdrawiam wszystkich.
-
Epic, bardzo się cieszę, NT rewelacja
Teraz proszę Was dziewczyny mocno o kciuki za nas, jutro będę miała pewnie taki stresior...
Epic, dopytam jeszcze, miałaś USG już przez brzuch?
Sowa, jeszcze sporo czasu do @, może dlatego żadnych objawów Trzymam kciuki!EP!C lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Lili, nie stresuj sie!!! ja mialam dopochwowo ale ze mala nie chciala pokazac gin noska to mialam przez brzuch tez i widac ladnie tyle co ja sie nagimnastykowalam dzis zeby nos pokazala na jednym boku, na drugim, potem na brzuch i znow na plecy potem badanie przez brzuch i zas dopochwowo wieczorna gimnastyka!!
lilirose lubi tę wiadomość
-
tygrys73 wrote:madlenka był spadek, bo to 36,7 to miałam o 9 a zawsze mierzę o 6, ale budzik nie zadzwonił. Także spokojnie nie masz się o co martwić dopóki nie ma spadku
dziękuję… sama już nie wiem co mam myśleć … powinnam mieć już od tego głowę jak bania