Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
madlenka wrote:Zrobiłam test i oczywiście negatywny... Teraz nie mam chociaż na co sikać. Ze względu na temperaturę nadal mam nadzieję bo w ciągu dnia jak nigdy utrzymuje mi się od 37 do 37.3 więc zobaczymy co pokaże jutrzejszy ranek. 3majcie się dziewczyny, ja chyba muszę wyluzować bo ovufriend uzależnia.
U mnie opadły emocje a tym samym temperatura i dobrze mi z tym:) lepiej się czuję. Czekam teraz na malpiszona i zaczynamy nastepne podejściehttps://www.maluchy.pl/li-72361.png -
Bulimulia wrote:U mnie opadły emocje a tym samym temperatura i dobrze mi z tym:) lepiej się czuję. Czekam teraz na malpiszona i zaczynamy nastepne podejście
W 11 dniu miał prawo wyjść negatywny cierpliwości może się jeszcze coś wyklujehttps://www.maluchy.pl/li-72361.png -
Bulimulia ma rację, 11 dpo to wcześnie jak na test. Może coś wykazać, a nie musi. U mnie już zaczyna boleć brzuch na @...Dziewczynki proszę zalajkujcie moje pytanie odnośnie leku na zwiekszenie śluzu plodnego, chciałabym uzyskać na to odpowiedź doktora
-
Hej, ja się czuję źle i jestem trochę zła. Godzinę przed budzikiem obudził mnie ból brzucha, na 100% zwiastujący miesiączkę. Na dodatek tak mnie w krzyżu łupie, że ciężko mi się przekręcać na łóżku. I niezastäpione uczucie, że już tam coś leci. No i tempka w dół. Ehh trudno.
-
Witajcie kobietki... Kiepski humor u mnie 38 dzień cyklu, owulacja nadal nie wykryta na wykresie, test ciążowy negatywny
Madlenka witaj w klubie kiepskich humorów niedzielnych może następny cykl będzie lepszy :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 11:20
-
Strasznie dziwny, a przecież cały cykl mierzę temperaturę o tej samej godzinie, po przebudzeniu, nie latam wcześniej do łazienki czy coś, wgl nie było porządnego skoku, niby testy owu pozytywne, przytulanko regularnie, ale nie odczułam owulacji w tym miesiącu
-
madlenka wrote:Hej, ja się czuję źle i jestem trochę zła. Godzinę przed budzikiem obudził mnie ból brzucha, na 100% zwiastujący miesiączkę. Na dodatek tak mnie w krzyżu łupie, że ciężko mi się przekręcać na łóżku. I niezastäpione uczucie, że już tam coś leci. No i tempka w dół. Ehh trudno.
Madlenka, nie che cie absolutnie ludzic ale ja mialam wszystkie bole jak na miesiaczke. Miasma skurcze jak przed miesiaczka. Dopoki nie ma @, jest nadzieja! Tez chodzilam do lazienki sprawdzac czy juz przyszla. Mnie w krzyzu tez bolalo ale przwaznie mnie nie boli wiec byla to nowosc! Trzymaj sie dzielnie! Buziaki i dalle trzymam kciuki
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
EP!C wrote:Dzien dobry ! my dalej przytulamy porcelane, dzis mam prenatalne wiec trzymajcie kciuki!!! :*
Trzymam bardzo bardzo mocno kciuki!!! Bedzie dobrze, zobaczysz! Napisz prosze, jak poszlo
Trzymaj sie dzielnie i nie denerwuj, Malenstwo jest na pewno zdrowiutkie!EP!C lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)