Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
EP!C wrote:Lili, nie stresuj sie!!! ja mialam dopochwowo ale ze mala nie chciala pokazac gin noska to mialam przez brzuch tez i widac ladnie tyle co ja sie nagimnastykowalam dzis zeby nos pokazala na jednym boku, na drugim, potem na brzuch i znow na plecy potem badanie przez brzuch i zas dopochwowo wieczorna gimnastyka!!
O kurczę, to faktycznie gimnastyka córcia łobuziara, nie chciała się pokazać staram się nie stresować, ale sama wiesz jak jest. Najbardziej boję się usłyszeć, że NT za wysokie. Na pappę nie zdecydowaliśmy się.
Madlenka, wiem, łatwo powiedzieć, ale powiem: spokojnie co ma być to będzie, już tego nie zmienisz. Ja trzymam mocno kciuki za Ciebie i za pozostałe staraczki oby się pięknie zazieleniło ❤
EP!C lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
Lilirose, trzymam kciuki, wszystko bedzie dobrze. O ktorej godzinie idziesz?
Madlenka, zdecydowals sie na bete? Idziesz dzis? Daj znac.
Prosze o trzymanie kciukow bo dzis popoludniu mam pierwsza wizyte i pierwsze USG!!!
Zycze Wszystkim milego dnia i przesylam buziakiSigma, EP!C lubią tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Rachele nie idę dziś na bete. Tempka spadła i wyczuwam nadchodzącą @. Jutro pewnie spadnie bardziej i będę mała niechcianego gościa chyba, że jakimś cudem gość nie zawita to wybiorę się pod koniec tygodnia. Ale nie sądzę żebym musiała. 3mam kciuki za wizyte, na pewno wszystko będzie dobrze, czekam na wieści. Lilirose też proszę się nie martwić i wszystko później opisać. Mamusie nie mogą się denerwować!!! Buziaki i miłego wtorku.
Rachele lubi tę wiadomość
-
madlenka wrote:Rachele nie idę dziś na bete. Tempka spadła i wyczuwam nadchodzącą @. Jutro pewnie spadnie bardziej i będę mała niechcianego gościa chyba, że jakimś cudem gość nie zawita to wybiorę się pod koniec tygodnia. Ale nie sądzę żebym musiała. 3mam kciuki za wizyte, na pewno wszystko będzie dobrze, czekam na wieści. Lilirose też proszę się nie martwić i wszystko później opisać. Mamusie nie mogą się denerwować!!! Buziaki i miłego wtorku.
Madlenka, ja mocno wierze od poczatku, ze to Tobie wlasnie przekaze 'paleczke'! Trzymaj sie zdrowo!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie :*
Sigma, wzajemnie :* pisz, co u Ciebie. Pewnie masa roboty na głowie przed świętami?
Rachele, na 17. Trzymam za Was kciuki, nareszcie zobaczysz fasolkę ❤
Epic, byłoby super mogłabym mówić do brzucha po imieniu
A jak już o brzuchu to urósł Ci trochę?
Madlenka, w ciąży też jest takie uczucie, że zaraz @ przyjdzieEP!C lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Rozmawiałam z moją to powiedziała, że u niej tak w 4-5 miesiącu było widać i ona była wtedy suchym szczypiorkiem a ja jednak mam więcej ciała. Zaraz się zważę i zobaczę czy coś przytyłam, bo ostatnio waga tylko w dół poleciała.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥