Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak tam, przygotowane na święta?
Ja skończyłam dekorowanie mieszkania i pieczenie ciastek i jestem prawie gotowa
Kochane, gdybym już miała nie wpaść to życzę Wam pięknych Świąt Bożego Narodzenia i duuużo dużo zdrówka dla Was, a przede wszystkim pomyślnych starań i spokojnych ciążSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
My jak co roku idziemy do rodziców i teściów, więc nie mam po co gotować, z czego bardzo się cieszę Robię tylko ciastka i paszteciki do barszczu (drożdżowe ciasto z farszem z kapusty i grzybów). Właśnie zaraz będę nastawiać farsz. Dziś jeszcze musimy odebrać ostatnie paczki prezentowe, bo inpost ma dowieźć i właściwie już odpoczywamy do Wigilii.
Sigma, kiedy testujesz?Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnyTestowałam wczoraj z krwi i dupa, także już raczej nic w tym roku nie będzie
Jeszcze jutro rano zatestuję już pro forma, żeby sprawdzić czy na 100% mogę pić winko
Barszcz się udał pyszny, sernik się studzi, mamy farsze do pierogów i uszek. Zostało ciasto i lepienie - ale nie jestem pewna, czy ogarniemy to jeszcze dzisiaj, czy już jutro... Zobaczymy
lilirose lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurczę, Sigma, miałam nadzieję, że akurat na święta będzie prezent. Szkoda
Ja kończę sprzątać, zaraz pomaluję paznokcie i idę spać. Z rana jeszcze muszę zrobić drożdżowe ciasto do pasztecików.Sigma lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnyKochane, jednak się udało Beta była zmyłkowa, za wcześnie! 2 dni po niej test miał już bladziutką kreskę, i ona ciemnieje 3-ci dzień z rzędu! 8 testów, 4 różne marki - tym razem to nie pomyłka ))) Jutro beta, dam znać jak potwierdzę, a póki co... Dziewczyny, czy dobrze liczę tygodnie ciąży? Ostatnia miesiączka 30.11, to byłby 3t 6d???
EP!C, MagdaH, lilirose, olusia24 lubią tę wiadomość