Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny nie wiem, czy jeszcze mnie ktoś pamięta, końcem października zniknęłam z forum, bo pierwsze niepowodzenie mocno mnie przygniotło, a teraz chyba znowu jest dobrze... przesyłam dużo wirusów i proszę o kciuki, tym razem chciałabym dotrzeć do końca 9 miesięcy, do samej kampanii wrześniowej...
lilirose, EP!C, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
-
kot_bury wrote:Hej dziewczyny nie wiem, czy jeszcze mnie ktoś pamięta, końcem października zniknęłam z forum, bo pierwsze niepowodzenie mocno mnie przygniotło, a teraz chyba znowu jest dobrze... przesyłam dużo wirusów i proszę o kciuki, tym razem chciałabym dotrzeć do końca 9 miesięcy, do samej kampanii wrześniowej...
Gratulacje! teraz odpoczywajcie:) -
EP!C wrote:Truskaweczka, ale duży dzidzius juz !!
Nom dlatego pewnie brzuszek większy:) ostatnie usg to byłam 18 Grudnia a teraz mam wizytę 14 stycznia wiec juz na pewno będzie duża lala:) Oby córeczka bo jak w 17 tyg to już mówił na 100% nie przyjmuje innej opcji:) -
nick nieaktualnyTruskaweczka250 wrote:Wiesz ja robiłam sikańca w 10dpo i były dwie kreski to zależy od dziewczyny więc nie ma znaczenia na betę poszłam dopiero po @ żeby faktycznie potwierdzić
Ja na sikańcu 2 kreski miałam w 11 dpo, ale w 9 beta negatywna także różnie może być, nie ma co panikować jak testy tak wcześnie nie wychodzą, nawet jeśli robi się betę z krwi ja już byłam pewna, że cykl stracony, a tu fasolaTruskaweczka250, Aka81 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny! Przepadłam jak śliwka w kompot z suszek .
Sigma - gratulacje! wymarzony prezent!
Truskaweczka - śliczny brzuszek
Pozdrawiam resztę i ściskam mocno nas nowy roku .
A u mnie masakra, dalej się męczę z tym cyklem co zaczynałam z ovu .
54 dzień cyklu, owulacja niby wyznaczona, ale jakoś jej nie odczułam, no ale temperatura teraz rośnie i rośnie, 2 testy ciążowe - negatywne. Wszystko jak na złość!Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny