Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Kochane, jednak się udało Beta była zmyłkowa, za wcześnie! 2 dni po niej test miał już bladziutką kreskę, i ona ciemnieje 3-ci dzień z rzędu! 8 testów, 4 różne marki - tym razem to nie pomyłka ))) Jutro beta, dam znać jak potwierdzę, a póki co... Dziewczyny, czy dobrze liczę tygodnie ciąży? Ostatnia miesiączka 30.11, to byłby 3t 6d???
Sigma, jaka wspaniała wiadomość na koniec roku! Super, gratulacje ❤ dobrze liczysz, tak wychodzi przy 28-dniowym cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 00:51
Sigma lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
Sigma gratulację!!!!!!!! cudowny prezent ja miałam najlepsze Święta ever nie dość że jestm w ciąży to jeszcze w Wigilie D mi się oświadczył po nowym roku lecimy do urzędu bo chcemy najpierw cywilny a potem jak się dzidzia urodzi będziemy kościelny planować. Jestem taka szczęśliwa
EP!C, Sigma, Truskaweczka250, MagdaH, agania lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlusia gratuluję!!! Superrrr
Dziewczyny, ja dzisiaj po becie i oczywiście ciąża potwierdzona
Także... tak na przyszłość dla reszty kobietek: Nie róbcie bety w 9 dpo, to naprawdę może być za wcześnie u mnie w 9 dpo była negatywna, a w 14 dpo jest prawie 100Truskaweczka250, EP!C, agania lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Olusia gratuluję!!! Superrrr
Dziewczyny, ja dzisiaj po becie i oczywiście ciąża potwierdzona
Także... tak na przyszłość dla reszty kobietek: Nie róbcie bety w 9 dpo, to naprawdę może być za wcześnie u mnie w 9 dpo była negatywna, a w 14 dpo jest prawie 100
Wiesz ja robiłam sikańca w 10dpo i były dwie kreski to zależy od dziewczyny więc nie ma znaczenia na betę poszłam dopiero po @ żeby faktycznie potwierdzić -
EP!C Gratulacje:) niech rośnie dzidzia duża:) Moja miała ostatnio 15,4cm i ważyła 153g
toreadorek wrote:Dziewczyny czy są realne szanse na zajście w ciążę, jeśli było dzień przed przypuszczalną owulacją? Jestem początkująca, to mój pierwszy cykl, który obserwuję.
Pewnie że jest szansa u mnie tak było:) i w dzień owulacji jeszcze było wiec spokojnie:)EP!C lubi tę wiadomość