Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Truskaweczka250 wrote:Rudainka ale nie o to mi chodziło hehe.. tylko o to że jak tak przez kilka dni pod rząd będziemy serduszkować to będę chodzić okrakiem haha oczywiście żart
no to dobrze zrozumiałam
serduszkujcie ile wlezie a potem zamiast wyłazić z wyra to hoduj ogonki pod pierzyną niech dojrzewają! ;PTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
49 cykl starań...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Ja też początkująca i dopiero sie zbieram co i jakMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Ale co?
Wiekowa już jestem- roczni 83.
Pracuję na co dzień.
Mam córeczkę lat 11 z takiego młodzieńczego związku, który był dla mnie... traumą. Ale córcie mamy wybitnie najlepsza na świecie . I dogadują się z W. doskonale i się uwielbiają
Teraz z moim W. stwierdziliśmy, że dłużej na dzidzia czekać nie chcemy. Tzn jakoś wcześniej po prostu się kochaliśmy. Nic... Potem zaczęłam "celować" w swoje dni płodne..Nic... Aż w końcu stwierdziliśmy, że trzeba tutaj zobaczyć co jest "nie hallo". W. poszedł na badania - czekamy na wyniki.Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyNo witam ale sie rozpisalyscie nie bylo mnie troszke a tu takie temaciki hehe powiem tak grunt to pozytywne nastawienie a najlepiej wylaczenie myslenia na temat fasolki (chociaz tak jak jedna z Was napisala podswiadomosc robi swoje i tak sie mysli co jeszcze moze byc nie tak skoro nie idzie) ech ja dzisiaj nie mialam fajnego dzionka pomimo wolnego dnia latalam jak wsciekla szukalam ksiazki wszedzie dla mojego Synka do szkoly pozniej bylam u lekarza i tu kolejny problem sie pojawíl pisalam wczesniej ze musze sobie kolanko naprawic i moja krew mi nie krzepnie za szybko ech mam za wysokie appt i mam to unormowac zanim sie zabiora za nie kolejne dni musze byc bez lekow bo szukaja przyczyny i wtedy musze powtorzyc badanie wiec chyba ten i kolejny cykl zostanie bez staran o fasolke:-( ech jak nie urok to ... Wrr znowu mnie wszystko drazni i sama sie wsciekam ale Wam Kochane zycze samych strzalow w 10tke i fasolek
-
Hej Dziewczyny, trochę mnie nie było, bo jestem strasznie zarobiona. Pracowałam cały piątek, potem całą noc i znów w sobotę do 18, więc w niedzielę odsypiałam i chodziłam jak zombie. Jeszcze dwa tygodnie intensywnej pracy i urlop. Nie mogę się doczekać.
Nadrobiłam zaległości na forum i witam wszystkie nowe Dziewczyny. Powodzenia!
Mi zaczęły się dni płodne, w czwartek będę u gina i zobaczymy czy mam jeszcze jakieś badania zrobić i co z moim tsh, ostatnio wyszło 3,76. Pierwsza połowa cyklu jest taka fajna, bez zastanawiania się czy ból brzucha, zapracia albo zmęczenie oznaczają ciążę. Ciekawe czy w drugiej fazie też uda mi się zachować taki spokój. -
nick nieaktualnyLena jesteś w wiku mojej sis
Fajnie, że masz już 11-latkę Szkoda, że nie z upragnionym męzczyzną ale teraz to nadrobicie Dobrze, ze robicie badania- może sytacja się wyjaśni. Zapraszamy do nas i do prowadzenia wykresu- miejmy nadzieję, ze coś pomoże
Mała każda z nas ma cięzkie dni.... Uszy do góry- musi być dobrze
Robaczek współczuje tak cięzkiej pracy... Jak dni płodne to jeszcze muscie w łóżku popracować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTruskaweczka250 wrote:Cześć dziewczynki jak tam dzisiaj? cichutko tu jakoś Ja teraz przez kilka dni odrabiam wypoczynek nic nie robię..muszę naładować bateryjki:)
No cicho to fakt jestem w pracy do 17 stej zazdroszcze Ci lenistwa mnie czeka inwentura w przyszlym tygodniu i zawsze przed nia jest duzo wiecej latania i wyjasniania papierow ...