X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Początkujące:)
Odpowiedz

Początkujące:)

Oceń ten wątek:
  • Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey ja to samo;) pranie właśnie robię bo słoneczko na dworze tylko troche zimnawo jest,obiadzik muszę ugotować, coś mnie głowa boli jak tylko wstałam :/
    pościel się już wietrzy na dworze bo uwielbiam taka wywietrzoną puszystą:) wiec też na pełnych obrotach już od rana..

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laski :)

Kurde zazdroszczę Wam, że możecie sobie pozwolić na różne rzeczy od rana - ja codziennie 6 rano pobudka, 8-16 w pracy, zanim dojade, zakupy, etc jestem najwcześniej 18-sta w domu ;/ w weekendy to sobota czas sprzątania , a ndz dla rodziny i nie mam time czasem dla siebie i dla znajomych - w takim biegu żyję .....

f2w33e3k2hwnvdoc.png

Wysłany: 4 września 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anooosiak86 wrote:
    Hej Laski :)

Kurde zazdroszczę Wam, że możecie sobie pozwolić na różne rzeczy od rana - ja codziennie 6 rano pobudka, 8-16 w pracy, zanim dojade, zakupy, etc jestem najwcześniej 18-sta w domu ;/ w weekendy to sobota czas sprzątania , a ndz dla rodziny i nie mam time czasem dla siebie i dla znajomych - w takim biegu żyję .....
    Nie jest tak kochana ja Ci się wydaje ja ostatnio pracowałam 11 dni czyli prawie 2 tyg bez dnia wolnego i teraz przypadło mi kilka dni wolnego muszą mi oddać i wszystko nadrabiam bo tyle obowiązków zaniedbanych tak jak ja sama haha;)jutro już do racy rano niestety :/

25.png
    Mili <3
  • Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczka250 wrote:
    Nie jest tak kochana ja Ci się wydaje ja ostatnio pracowałam 11 dni czyli prawie 2 tyg bez dnia wolnego i teraz przypadło mi kilka dni wolnego muszą mi oddać i wszystko nadrabiam bo tyle obowiązków zaniedbanych tak jak ja sama haha;)jutro już do racy rano niestety :/

A to kochana zwracam honor :*

Tylko niektóre tutaj wypisują o 10-tej, że wstały i im się nic nie chce ... a mnie krew zalewa, że ja od 6 na nogach i paznokci nie malowałam od 3 tyg, bo nie mam czasu :D

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anooosiak bez nerwów :) Ja teraz jestem bezrobotna to też mam czas ale jeszcze w zeszłym miesiącu przeżywałam prawie to samo co Ty tylko jeszcze póxniej do domu wracałam...:/

U mnie dziś też piękne słońce :D Pranie i pościel wyniesione- niech się wietrzą ;)

• Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdraszczam - ja nie dorobiłam się jeszcze mieszkania z balkonem/tarasem więc wietrzę na lipnym sznureczku moje pranie :D

Ostatnio mówie - piękne słońce - wywieszę pranko - i co - wielka srakapraptaka ! jeb**ne mewo-gołębie :D

Koniec historii :P

asiun lubi tę wiadomość

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny! :) Dziś mój 24 dc, owu miałam ok 13-15 dc, były <3 w tym czasie ;) od samej owu aż do dziś mam kłucia jajników, bóle lekkie @ i bóle sutków i piersi pod pachami. Jednorazowo w 22 dc pojawiła się maleńka plameczka krwi brązowej ale dosłownie jedna plamka, w tym dniu też wyjątkowo miałam ból @ nawet myślałam, że to już @. jak myślicie - mogło się udać? Przewidywany termin mam na 10.09

Wysłany: 4 września 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anooosiak86 wrote:
    A to kochana zwracam honor :*

Tylko niektóre tutaj wypisują o 10-tej, że wstały i im się nic nie chce ... a mnie krew zalewa, że ja od 6 na nogach i paznokci nie malowałam od 3 tyg, bo nie mam czasu :D
    Moje paznokcie to były w takim stanie że dopiero w niedziele je pomalowałam..a ja nie należę o osób co śpią do 10:) też od rana na nogach praktycznie codziennie:)

25.png
    Mili <3
  • asiun Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    Witam dziewczyny! :) Dziś mój 24 dc, owu miałam ok 13-15 dc, były <3 w tym czasie ;) od samej owu aż do dziś mam kłucia jajników, bóle lekkie @ i bóle sutków i piersi pod pachami. Jednorazowo w 22 dc pojawiła się maleńka plameczka krwi brązowej ale dosłownie jedna plamka, w tym dniu też wyjątkowo miałam ból @ nawet myślałam, że to już @. jak myślicie - mogło się udać? Przewidywany termin mam na 10.09

No, no, no... ;) może jakaś fasoleczka :D
    A miałaś już kiedyś takie objawy przed @?

Jakby co to trzymam kciuki :) i już zamawiam sobie trochę wirusków :D.

sury_cat lubi tę wiadomość

⏸️09.10.2024
    🤱💙17.06.2025💙

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 21.08.2016 💓
  • asiun Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anooosiak86 wrote:

Ostatnio mówie - piękne słońce - wywieszę pranko - i co - wielka srakapraptaka ! jeb**ne mewo-gołębie :D

Koniec historii :P

Hahaha...padłam! :D

Anooosiak86 lubi tę wiadomość

⏸️09.10.2024
    🤱💙17.06.2025💙

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 21.08.2016 💓
  • myszunia* Przyjaciółka

Wysłany: 4 września 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury cat mam nadzieję ze jest ziarenko :)

Dana*myszunia

Wiara czyni cuda!
  • myszunia* Przyjaciółka

Wysłany: 4 września 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja poproszę o wiruski bo za parę dni pora i na moje próby ;)

Dana*myszunia

Wiara czyni cuda!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiun wrote:
    No, no, no... ;) może jakaś fasoleczka :D
    A miałaś już kiedyś takie objawy przed @?

Jakby co to trzymam kciuki :) i już zamawiam sobie trochę wirusków :D.
    no właśnie nie miałam ;P dziękuję za kciuki, wiruski w razie czego będą ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszunia* wrote:
    To i ja poproszę o wiruski bo za parę dni pora i na moje próby ;)
    dziękuję a wiruski z tej radości jeśli się uda to powysyłam wszystkim :)

Wysłany: 4 września 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    To ja trzymam kciuki:) oby to była fasolka:)

25.png
    Mili <3
  • Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczka250 wrote:
    Moje paznokcie to były w takim stanie że dopiero w niedziele je pomalowałam..a ja nie należę o osób co śpią do 10:) też od rana na nogach praktycznie codziennie:)

Ja w weekend lecę na grzyby i na działkę pomóc rodzinie grzebać w grządkach, więc nawet nie maluję ehehehe :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 12:53

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję dziewczyny za Wasze kciukaski ;* ja też za Was trzymam :)

• rudainka Przyjaciółka

Wysłany: 4 września 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bym chętnie trochę wzięła tych wiruskow ale czuje że w tym cyklu nici :(
    No cóż... Pozostaje mi się zabrać za sprzątanie w domu żeby się trochę rozluźnić :)

<3 49 cykl starań...
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wiruski zostawiam na październik, a za sury_cat trzymam kciuki :D

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję pięknie :D

‹‹ 30 31 32 33 34 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ