Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hey ja to samo;) pranie właśnie robię bo słoneczko na dworze tylko troche zimnawo jest,obiadzik muszę ugotować, coś mnie głowa boli jak tylko wstałam
pościel się już wietrzy na dworze bo uwielbiam taka wywietrzoną puszystą wiec też na pełnych obrotach już od rana.. -
Hej Laski
Kurde zazdroszczę Wam, że możecie sobie pozwolić na różne rzeczy od rana - ja codziennie 6 rano pobudka, 8-16 w pracy, zanim dojade, zakupy, etc jestem najwcześniej 18-sta w domu ;/ w weekendy to sobota czas sprzątania , a ndz dla rodziny i nie mam time czasem dla siebie i dla znajomych - w takim biegu żyję ..... -
Anooosiak86 wrote:Hej Laski
Kurde zazdroszczę Wam, że możecie sobie pozwolić na różne rzeczy od rana - ja codziennie 6 rano pobudka, 8-16 w pracy, zanim dojade, zakupy, etc jestem najwcześniej 18-sta w domu ;/ w weekendy to sobota czas sprzątania , a ndz dla rodziny i nie mam time czasem dla siebie i dla znajomych - w takim biegu żyję ..... -
Truskaweczka250 wrote:Nie jest tak kochana ja Ci się wydaje ja ostatnio pracowałam 11 dni czyli prawie 2 tyg bez dnia wolnego i teraz przypadło mi kilka dni wolnego muszą mi oddać i wszystko nadrabiam bo tyle obowiązków zaniedbanych tak jak ja sama haha;)jutro już do racy rano niestety
A to kochana zwracam honor :*
Tylko niektóre tutaj wypisują o 10-tej, że wstały i im się nic nie chce ... a mnie krew zalewa, że ja od 6 na nogach i paznokci nie malowałam od 3 tyg, bo nie mam czasu -
nick nieaktualnyAnooosiak bez nerwów Ja teraz jestem bezrobotna to też mam czas ale jeszcze w zeszłym miesiącu przeżywałam prawie to samo co Ty tylko jeszcze póxniej do domu wracałam...
U mnie dziś też piękne słońce Pranie i pościel wyniesione- niech się wietrzą -
Zazdraszczam - ja nie dorobiłam się jeszcze mieszkania z balkonem/tarasem więc wietrzę na lipnym sznureczku moje pranie
Ostatnio mówie - piękne słońce - wywieszę pranko - i co - wielka srakapraptaka ! jeb**ne mewo-gołębie
Koniec historiiasiun lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny! Dziś mój 24 dc, owu miałam ok 13-15 dc, były w tym czasie od samej owu aż do dziś mam kłucia jajników, bóle lekkie @ i bóle sutków i piersi pod pachami. Jednorazowo w 22 dc pojawiła się maleńka plameczka krwi brązowej ale dosłownie jedna plamka, w tym dniu też wyjątkowo miałam ból @ nawet myślałam, że to już @. jak myślicie - mogło się udać? Przewidywany termin mam na 10.09
-
Anooosiak86 wrote:A to kochana zwracam honor :*
Tylko niektóre tutaj wypisują o 10-tej, że wstały i im się nic nie chce ... a mnie krew zalewa, że ja od 6 na nogach i paznokci nie malowałam od 3 tyg, bo nie mam czasu -
sury_cat wrote:Witam dziewczyny! Dziś mój 24 dc, owu miałam ok 13-15 dc, były w tym czasie od samej owu aż do dziś mam kłucia jajników, bóle lekkie @ i bóle sutków i piersi pod pachami. Jednorazowo w 22 dc pojawiła się maleńka plameczka krwi brązowej ale dosłownie jedna plamka, w tym dniu też wyjątkowo miałam ból @ nawet myślałam, że to już @. jak myślicie - mogło się udać? Przewidywany termin mam na 10.09
No, no, no... może jakaś fasoleczka
A miałaś już kiedyś takie objawy przed @?
Jakby co to trzymam kciuki i już zamawiam sobie trochę wirusków .sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sury_cat wrote:Witam dziewczyny! Dziś mój 24 dc, owu miałam ok 13-15 dc, były w tym czasie od samej owu aż do dziś mam kłucia jajników, bóle lekkie @ i bóle sutków i piersi pod pachami. Jednorazowo w 22 dc pojawiła się maleńka plameczka krwi brązowej ale dosłownie jedna plamka, w tym dniu też wyjątkowo miałam ból @ nawet myślałam, że to już @. jak myślicie - mogło się udać? Przewidywany termin mam na 10.09
sury_cat lubi tę wiadomość
-
Truskaweczka250 wrote:Moje paznokcie to były w takim stanie że dopiero w niedziele je pomalowałam..a ja nie należę o osób co śpią do 10:) też od rana na nogach praktycznie codziennie:)
Ja w weekend lecę na grzyby i na działkę pomóc rodzinie grzebać w grządkach, więc nawet nie maluję eheheheWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 12:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny