Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, u mnie niby 36,9. Nie wiem co myśleć. Obudziłam się przed 5, wtedy miałam 36,8. Poleżałam bez ruchu z pół godz i widocznie usnęłam. Nie wiem czy taka temp jest wiarygodna. Ale ciesze sie ze tak jest choć gardło mnie drapie lekko wiec moze będę chora a brzuch na @ boli. Znów uczucie, że już coś leci choć narazie bez bólu pleców. Milego dnia, ja dziś mam 10 godz
-
Felicity wrote:lovely a Ty z jakim tsh się teraz starasz? Spadło Ci może coś po tabletkach?
Tak spadło choć ciągle jest wysokie ale próbujemy. Aktualnie mam 4,5
A Ty z jakim tsh się starasz?
Planuje kupić testy owulacyjne i nimi się wspierać.
Najgorsza jest obawa ze coś ze mną lub moim K. jest nie tak ( może jakieś problemy z płodnościa) -
A tak na marginesie to dziwna rzecz mi się wczoraj przytrafiła - nie wiem czym to było spowodowane, ale wieczorem miałam tak straszna ochotę na jakąś kwaśna rzecz, że prawie cala cytryne zjadlam, nie wspominając o innych cytrusach gdyby nie @ to cieszyłabym się ze jednak to zachcianki fasolki
-
nick nieaktualny
-
Felicity wrote:a masz już normalną @ czy tylko plamienie? bo jeśli plamienia to spróbuj zatestować, nawet przez pierwsze miesiace ciązy można miec taki niby "okres"
jesteśmy w podobnej sytuacji, ale musi być dobrze,nie ma innej opcji!
Miłego dnia dziewczyny, zmykam do pracy:)
Niestety @ wygląda na normalną
Masz rację musi być dobrze. Im bardziej będziemy się przejmować tym ciężej będzie przy staraniach.
Ja powiedziałam juz mojemu K. że zmieniamy taktykę starań musimy być bardziej wyluzowani a nie myśleć tylko o tym czy się uda czy nie.
Miłego dnia dziewczyny -
Witajcie dziewczyny,
jestem nowa na forum. Z mężem właśnie doszliśmy do wniosku, że chcemy zacząć starania o pierwsze dziecko. Ostatnio byłam u ginekologa badania wyszły ok więc nie pozostaje nic innego jak zacząć działać
W planach początek starań był zaplanowany na wiosnę, ale doszliśmy do wniosku, że miesiąc czy dwa nas nie zbawią.
Lecę rozejrzeć się po forum bo jestem na razie kompletnie zielona. -
nick nieaktualny