Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, u mnie niby 36,9. Nie wiem co myśleć. Obudziłam się przed 5, wtedy miałam 36,8. Poleżałam bez ruchu z pół godz i widocznie usnęłam. Nie wiem czy taka temp jest wiarygodna. Ale ciesze sie ze tak jest choć gardło mnie drapie lekko wiec moze będę chora a brzuch na @ boli. Znów uczucie, że już coś leci choć narazie bez bólu pleców. Milego dnia, ja dziś mam 10 godz
-
Felicity wrote:lovely a Ty z jakim tsh się teraz starasz? Spadło Ci może coś po tabletkach?
Tak spadło choć ciągle jest wysokie ale próbujemy. Aktualnie mam 4,5
A Ty z jakim tsh się starasz?
Planuje kupić testy owulacyjne i nimi się wspierać.
Najgorsza jest obawa ze coś ze mną lub moim K. jest nie tak ( może jakieś problemy z płodnościa) -
A tak na marginesie to dziwna rzecz mi się wczoraj przytrafiła - nie wiem czym to było spowodowane, ale wieczorem miałam tak straszna ochotę na jakąś kwaśna rzecz, że prawie cala cytryne zjadlam, nie wspominając o innych cytrusach
gdyby nie @ to cieszyłabym się ze jednak to zachcianki fasolki
-
nick nieaktualny
-
Felicity wrote:a masz już normalną @ czy tylko plamienie? bo jeśli plamienia to spróbuj zatestować, nawet przez pierwsze miesiace ciązy można miec taki niby "okres"
jesteśmy w podobnej sytuacji, ale musi być dobrze,nie ma innej opcji!
Miłego dnia dziewczyny, zmykam do pracy:)
Niestety @ wygląda na normalną
Masz rację musi być dobrze. Im bardziej będziemy się przejmować tym ciężej będzie przy staraniach.
Ja powiedziałam juz mojemu K. że zmieniamy taktykę starańmusimy być bardziej wyluzowani a nie myśleć tylko o tym czy się uda czy nie.
Miłego dnia dziewczyny -
Witajcie dziewczyny,
jestem nowa na forum. Z mężem właśnie doszliśmy do wniosku, że chcemy zacząć starania o pierwsze dziecko. Ostatnio byłam u ginekologa badania wyszły ok więc nie pozostaje nic innego jak zacząć działać
W planach początek starań był zaplanowany na wiosnę, ale doszliśmy do wniosku, że miesiąc czy dwa nas nie zbawią.
Lecę rozejrzeć się po forum bo jestem na razie kompletnie zielona. -
nick nieaktualny