Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Felicity wrote:hej dziewczyny:) pozwolę się przyłączyć do Was- też jestem początkująca:)
Staramy się z mężem od 4cykli a od miesiąca biorę euthyrox50 na zbicie tsh.
Jutro idę zrobić kolejne badania krwi (anty-tpo i ponownie tsh) Oby tylko coś spadło..
Jak myślicie, jest sens zrobić od razu progesteron i prolaktyne? Zawsze mialam odczuwalną owulację a w tym miesiącu kompletnie nic nie czuje..witam (niestety) w klubie z niedoczynnością, też jestem na euthyroxie. Myślę, że możesz zrobić od razu inne badania hormonów, byle były robione odpowiedniego dnia cyklu (bo TSH właściwie bez różnicy kiedy). Na forum znajdziesz info kiedy robić progesteron i prolaktynę. Powodzenia!
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
a w ogóle jak tam po imprezach sylwestrowych ?
ja myślałam, że nie wytrzymam do 24 ! o 22 tak mi się chciało spać, że usypiałam na kolanach mojemu T.
ale wstalam, poruszałam się troche i wytrzymałam
brzoskwiniowy szampan 'Party Pop' strzelił, fajerwerki pooglądane i spać
-
EP!C wrote:a w ogóle jak tam po imprezach sylwestrowych ?
ja myślałam, że nie wytrzymam do 24 ! o 22 tak mi się chciało spać, że usypiałam na kolanach mojemu T.
ale wstalam, poruszałam się troche i wytrzymałam
brzoskwiniowy szampan 'Party Pop' strzelił, fajerwerki pooglądane i spać
Ep!c ja to podobnie. Tyle, że szampan prawdziwy
-
Madlenka jeszcze poczekam do końca tego tygodnia, bo jakoś tak czuję się dzisiaj jak by miała @ przyjść
. Jak do 10ego (sobota) nie przyjdzie, to zrobię test. Ale ja mam takie cudowne (nie)szczęście, że jak robię test, to zaraz wieczorem przychodzi @. Tak jakoś pechowo