Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
lilirose wrote:W ciąży też czułam się jak na @, więc nic straconego
Wie, że tak może być. A ja mam dziwnie. Raz się czuję jak na @ a raz nie. Dziś się pokłóciłam z M i brzuch mnie rozbolał. Musiałam się położyć i przeszło. Pojawiło się za to dużo białego, gęstego śluzu. Zobaczymy co będzie jutro. Teraz już nie mam na to wpływu, ale fajnie byłoby w Nowym Roku zobaczyć dwie kreseczki. W tym cyklu czekam do terminu @ z testowaniem.
-
Hej
Chciałabym dołączyć do Waszego wątku.
Staramy się o dziecko od 5 cykli. do lipca brałam stosunkowo silne pigułki anty i trochę się pocieszałam, że to może przez to ciąży jeszcze nie ma (uregulowanie cykli itd.)
Nie wiem jakie Wy macie doświadczenia z hormonalnymi tabletkami ? Niektórzy twierdzą, że one nie mają wpływu na płodność ...?
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
monia91 wrote:Lili co tam u Was ? Kurcze jak ten czas szybko leci
madlenka wrote:Wie, że tak może być. A ja mam dziwnie. Raz się czuję jak na @ a raz nie. Dziś się pokłóciłam z M i brzuch mnie rozbolał. Musiałam się położyć i przeszło. Pojawiło się za to dużo białego, gęstego śluzu. Zobaczymy co będzie jutro. Teraz już nie mam na to wpływu, ale fajnie byłoby w Nowym Roku zobaczyć dwie kreseczki. W tym cyklu czekam do terminu @ z testowaniem.
Trzymam kciuki mooocno
Kokaina wrote:Hej
Chciałabym dołączyć do Waszego wątku.
Staramy się o dziecko od 5 cykli. do lipca brałam stosunkowo silne pigułki anty i trochę się pocieszałam, że to może przez to ciąży jeszcze nie ma (uregulowanie cykli itd.)
Nie wiem jakie Wy macie doświadczenia z hormonalnymi tabletkami ? Niektórzy twierdzą, że one nie mają wpływu na płodność ...?
Hej hej Ja nie brałam nigdy tabsów, więc się nie ten temat nie wypowiem, ale jeśli chodzi o TSH to możesz mieć problemy ze skierowaniem od gina. Oni nie lubią wchodzić nie na swój obszar, często się wykręcają. Lepiej podejdź do rodzinnego, od 2015 ma obowiązek leczyć tarczycę. Weź skierowanie na TSH, ft3 i ft4
Powodzenia
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Lovely no własnie widzę, że co jakiś czas dochodzi ktoś nowy
Felicity przykro mi, ale nie wolno się poddawać
Sowa 7 tydzień - gratuluję. trzymam kciuki za usg
Madlenak trzymam kciuki
U mnie najbliższa ovu powinan być jutro albo pojutrze, więc w tym tygodniu zabieramy się do działania
chyba muszę się zmobilizować i zacząć mierzyć temperaturę... na razie działamy "na czuja" -
Apple uwierz ze mi też ciężko było się zebrać żeby zacząć mierzyć temp ale od tego cyklu obiecałam sobie, że będę to robić Codziennie to mój 3 cykl i mam nadzieje ze powiedzenie "do 3 razy sztuka" sprawdzi się w moim przypadku.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę dziewczyny -
nick nieaktualnyWitam Staraczki:)
Jestem początkująca na forum jak i początkującą Staraczką. Dopiero też poznaję ovufriend Nie zabezpieczamy się ok. pół roku, niestety póki co nic z tego. Jestem półtora roku po odstawieniu tabletek anty. Od ok. miesiąca zaczynamy pełną parą. Zaczynam też obserwować baczniej samą siebie i swój cykl.
Dziś teoretycznie wypada owulacja, ale temperaturę dopiero zacznę mierzyć, więc ciężko będzie trafić Tak czy owak, jak mój Luby wróci z pracy to bierzemy się do 'roboty'
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 15:03