Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Początkujące:)
Odpowiedz

Początkujące:)

Oceń ten wątek:
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    33 dni :-)
    wiedziałam że coś ok 30:) a powiedz na jakieś podstawie zrobili Ci kontrole?

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olusia24 wrote:
    wiedziałam że coś ok 30:) a powiedz na jakieś podstawie zrobili Ci kontrole?
    Podobnie, odnosnie zatrudnuenia, od kiedy i takie tam...

olusia24 lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • CaneCorso Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczka250 wrote:
    Juz dodałam w galerii wykresów test Qiuxx na czarnym tle pierwszy ale na komnie to nie wyraźnie mi wyszło bo cos ni aparat nie wyraźnie zrobił :)

Sigma jak co rozwalił co sie stało :(

Truskaweczko, dzisiaj wyszedl Ci pozytywny test? A kiedy masz termin @? Pytam, zeby ustalic jak szybko przed spodziewanym @ mozna miec pozytyw :-)

3i49zbmhdvaalxch.png
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Podobnie, odnosnie zatrudnuenia, od kiedy i takie tam...
    ale skurczybyki szkoda że nie interesują się np moim wujkiem który najpierw siedział pół roku na płatnym bezrobociu a teraz na lewym L4 parę miesięcy a do tego cały czas pracuję na czarno na budowie:/ mam nadzieję że jak ja już będę w ciąży to dadzą mi spokój bo mnie urzędu i takie sprawy bardzo stresują, za bardzo się denerwuję.

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CaneCorso u truskaweczki na wykresie wszystko masz:)

Truskaweczka250 lubi tę wiadomość

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olusia24 wrote:
    ale skurczybyki szkoda że nie interesują się np moim wujkiem który najpierw siedział pół roku na płatnym bezrobociu a teraz na lewym L4 parę miesięcy a do tego cały czas pracuję na czarno na budowie:/ mam nadzieję że jak ja już będę w ciąży to dadzą mi spokój bo mnie urzędu i takie sprawy bardzo stresują, za bardzo się denerwuję.
    Podibno teraz wsztstkie ciezarne magluja :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • lilirose Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka, to chyba jutro przejdę się na prolaktynę i progesteron. 7 dc chyba jest ok na te badania.

Anutka lubi tę wiadomość

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilirose wrote:
    Anutka, to chyba jutro przejdę się na prolaktynę i progesteron. 7 dc chyba jest ok na te badania.
    Mi lekqrz zawsze kazal tak dziwnie robic badania bo kazdego 25 dnia miesiaca a nie w okreslonym dniu cyklu :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • lilirose Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka, dlaczego tak?
    Jak jutro zrobię progesteron i prolaktynę to będzie dobrze?

Mallinka, tak, biorę Euthyrox (dawka 5dnix37,5mg + 2dnix50mg). Trzy tygodnie temu temu miałam 2,1, a zaczynałam leczenie w ogóle od 4,7. Plan jest dobić do 1,5 minimum. Badanie powtórzę za 3-4 tygodnie.

mallinka lubi tę wiadomość

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test przed chwilą i kurna chyba felerny. W pierwszej minucie poszła smuga barwnika i razem ze smugą pojawiły się 2 mocne kreski na różowym tle, a po chwili zniknęła smuga i kreska testowa, została tylko kontrolna. W miejscu testowej jest jakiś brudnoszary cień widoczny pod kątem, ale nic więcej - jak się spojrzy na test normalnie na wprost, to jest biało i zero cieni. O co chodzi?

Anutka lubi tę wiadomość

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma, a nie chcesz iść na betę?

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilirose wrote:
    Anutka, dlaczego tak?
    Jak jutro zrobię progesteron i prolaktynę to będzie dobrze?

Mallinka, tak, biorę Euthyrox (dawka 5dnix37,5mg + 2dnix50mg). Trzy tygodnie temu temu miałam 2,1, a zaczynałam leczenie w ogóle od 4,7. Plan jest dobić do 1,5 minimum. Badanie powtórzę za 3-4 tygodnie.
    He nie wiem, tak kazal :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test przed chwilą i kurna chyba felerny. W pierwszej minucie poszła smuga barwnika i razem ze smugą pojawiły się 2 mocne kreski na różowym tle, a po chwili zniknęła smuga i kreska testowa, została tylko kontrolna. W miejscu testowej jest jakiś brudnoszary cień widoczny pod kątem, ale nic więcej - jak się spojrzy na test normalnie na wprost, to jest biało i zero cieni. O co chodzi?
    Daj foto :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam foto z tego momentu jak były 2 kreski, bo to było dosłownie 20 sekund i z każdą sekundą krecha bledła, więc wpatrywałam się w nią zaklinając, żeby nie zniknęła :( a potem zniknęła i nic nie widać na foto, kompletnie nic.

Aaaa ja się zorientowałam, że zapytałam Truskaweczki czy można już gratulować, ale w końcu nie pogratulowałam :D więc GRATULUJĘ kochana!!! Czekam razem z dziewczynami na wieści z bety i obiecane wirusy czy fluidki :D

Truskaweczka250 lubi tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Nie mam foto z tego momentu jak były 2 kreski, bo to było dosłownie 20 sekund i z każdą sekundą krecha bledła, więc wpatrywałam się w nią zaklinając, żeby nie zniknęła :( a potem zniknęła i nic nie widać na foto, kompletnie nic.

Aaaa ja się zorientowałam, że zapytałam Truskaweczki czy można już gratulować, ale w końcu nie pogratulowałam :D więc GRATULUJĘ kochana!!! Czekam razem z dziewczynami na wieści z bety i obiecane wirusy czy fluidki :D
    Wstaw co masz i siknij rano :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tu dodać zdjęcia ;>

• Anutka Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyrcia wrote:
    Jak tu dodać zdjęcia ;>
    Pdzez linki, wrzuc na np zapodaj.net i wstaw t link, inaczej sie nie da :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję ;)

• Anutka Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyrcia wrote:
    Dziękuję ;)
    Co chcesz nam pokazac ???

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    test :D popadam w paranoję, tylko jest tragicznej jakości i nie wiem czy w ogóle coś będzie widać :/

‹‹ 94 95 96 97 98 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ