Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Truskaweczka250 wrote:Juz dodałam w galerii wykresów test Qiuxx na czarnym tle pierwszy ale na komnie to nie wyraźnie mi wyszło bo cos ni aparat nie wyraźnie zrobił
Sigma jak co rozwalił co sie stało
Truskaweczko, dzisiaj wyszedl Ci pozytywny test? A kiedy masz termin @? Pytam, zeby ustalic jak szybko przed spodziewanym @ mozna miec pozytyw -
Anutka wrote:Podobnie, odnosnie zatrudnuenia, od kiedy i takie tam...
-
olusia24 wrote:ale skurczybyki szkoda że nie interesują się np moim wujkiem który najpierw siedział pół roku na płatnym bezrobociu a teraz na lewym L4 parę miesięcy a do tego cały czas pracuję na czarno na budowie:/ mam nadzieję że jak ja już będę w ciąży to dadzą mi spokój bo mnie urzędu i takie sprawy bardzo stresują, za bardzo się denerwuję.
-
Anutka, dlaczego tak?
Jak jutro zrobię progesteron i prolaktynę to będzie dobrze?
Mallinka, tak, biorę Euthyrox (dawka 5dnix37,5mg + 2dnix50mg). Trzy tygodnie temu temu miałam 2,1, a zaczynałam leczenie w ogóle od 4,7. Plan jest dobić do 1,5 minimum. Badanie powtórzę za 3-4 tygodnie.mallinka lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnyDziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test przed chwilą i kurna chyba felerny. W pierwszej minucie poszła smuga barwnika i razem ze smugą pojawiły się 2 mocne kreski na różowym tle, a po chwili zniknęła smuga i kreska testowa, została tylko kontrolna. W miejscu testowej jest jakiś brudnoszary cień widoczny pod kątem, ale nic więcej - jak się spojrzy na test normalnie na wprost, to jest biało i zero cieni. O co chodzi?
Anutka lubi tę wiadomość
-
lilirose wrote:Anutka, dlaczego tak?
Jak jutro zrobię progesteron i prolaktynę to będzie dobrze?
Mallinka, tak, biorę Euthyrox (dawka 5dnix37,5mg + 2dnix50mg). Trzy tygodnie temu temu miałam 2,1, a zaczynałam leczenie w ogóle od 4,7. Plan jest dobić do 1,5 minimum. Badanie powtórzę za 3-4 tygodnie. -
Sigma wrote:Dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test przed chwilą i kurna chyba felerny. W pierwszej minucie poszła smuga barwnika i razem ze smugą pojawiły się 2 mocne kreski na różowym tle, a po chwili zniknęła smuga i kreska testowa, została tylko kontrolna. W miejscu testowej jest jakiś brudnoszary cień widoczny pod kątem, ale nic więcej - jak się spojrzy na test normalnie na wprost, to jest biało i zero cieni. O co chodzi?
-
nick nieaktualnyNie mam foto z tego momentu jak były 2 kreski, bo to było dosłownie 20 sekund i z każdą sekundą krecha bledła, więc wpatrywałam się w nią zaklinając, żeby nie zniknęła a potem zniknęła i nic nie widać na foto, kompletnie nic.
Aaaa ja się zorientowałam, że zapytałam Truskaweczki czy można już gratulować, ale w końcu nie pogratulowałam więc GRATULUJĘ kochana!!! Czekam razem z dziewczynami na wieści z bety i obiecane wirusy czy fluidkiTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Sigma wrote:Nie mam foto z tego momentu jak były 2 kreski, bo to było dosłownie 20 sekund i z każdą sekundą krecha bledła, więc wpatrywałam się w nią zaklinając, żeby nie zniknęła a potem zniknęła i nic nie widać na foto, kompletnie nic.
Aaaa ja się zorientowałam, że zapytałam Truskaweczki czy można już gratulować, ale w końcu nie pogratulowałam więc GRATULUJĘ kochana!!! Czekam razem z dziewczynami na wieści z bety i obiecane wirusy czy fluidki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny