Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczynki na początku dziękuje za miłe Słowa od każdej z Was
Postanowiłam nie mówić w pracy nikomu z kierownictwa powiedziałam tylko dwóm koleżankom co wiem ze nic nie powiedzą a pracuje z nimi to będą mi pomagać w większych obowiązkach :)Cieszą sie razem ze mną i tez były zdziwione ze tak sie potoczyło, na bete nie wiem kiedy pojade może w sobote albo w e wtorek dopieroale nie wiem do której laboratorium otwarte musze poszukać w necie jeszcze to do mnie nie dotarło ze wyszło pozytywnie, tempa sie utrzymuje Oby fasolka była dzielna jak mama ;P i się mocno trzymała do @mallinka, Toxey, Aka81, Anutka, monia91, olusia24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mallinka wrote:Truskaweczko super super! Fasoleczkla niech rośnie zdrowo
Masz jakieś objawy???
Tak od 7 dnia miałam bóle w macicy takie skurcze, jajniki mnie ciągnęły nie mogłam długo siedzieć w pozycji noga na nogę bo mnie uciskało w macicy..
teraz juz mam powiększone piersi i bolą mnie jak na @ do łazienki często chodzę nie mam apetytu, liczę na dziewczynkę ale jakos teraz ciągle bym ryby jadła śledzie itp..a to słyszałam chłopca wróży na razie takie ma objawy bo to początek ale skurcze to są cały dzień dosłowniemallinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane dołąćzam się do Was jako początkująca To jest mój drugi cykl starań Potencjalna miesiączka rokowana jest na niedziele. Oby się nie pojawiła
mallinka, Toxey lubią tę wiadomość