Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaŚ wrote:Dobra jestem w domu.. Czekałam pół godziny zeby wejść hehe jeden pęcherzyk jest w 100% a drugi mniejszy mówił 50/50 albo się wchlonie albo urośnie 😊 mówię panie doktorze ale tak serio serio czy Pan sobie zartujw hehe aa on tak mówię poważnie hahaha i 30 grudnia ponownie termin na 21 sierpnia wyliczył ale u mnie będzie szybciej... Więc jak narazie to w szoku jestem małym
Juuuuż widać pęcherzyk? Czyli że już masz betę conajmniej 1000? Czy od ilu to widać pęcherzyk, oświećcie mnie.
Gratulacje oczywiście, chciałabyś żeby były 2? 3 malutkich dzieci w domu, niezłe wyzwanie -
Olaola wrote:Pani Miśka to chyba przyciągnęłyśmy się myślami 🙂
Bardzo mi przykro z powodu biochemu 😔
Mam nadzieję, że kolejny miesiąc będzie dla Ciebie sczęśliwy 😘 często bo biochemiach "zaskakuje" i bardzo trzymam kciuki, że u Ciebie tak będzie 🍀
Dobrze Cię rozumiem, do pewnego momentu człowiek się pociesza i jakoś mobilizuje, ale przychodzi czas, że już się nie ma siły.
W tym cyklu nawet nie robię owulaków, nic mi to nie dało przez tyle miesięcy, więc już obojętność...
Ja zakładałam, że w lutym urodzę, jak pod koniec kwietnia zaczęliśmy starania... A tu rzeczywistość wszystko weryfikuje...
W tym miesiącu czuje ze moja psychika obrywa bardzo, przez co dużo gorzej sie czuje. Miałam cichą nadzieję jak zaczynalismy starania w styczniu ze właśnie TE święta beda inne.. A życie jak zawsze zweryfikowało to inaczej. I tez pewnie niewiele z Was mnie kojarzy, bo ten wątek jedynie podczytuje i mało sie udzielam... I dociera do mnie ze zaraz bedzie 12cs 😞2021 -Starania o pierwsze 👶🏻🥰
19.02.2022- ⏸🥺🤰🏻
22.02.2022- beta 3752,6💞🥺🥺
24.02.2022- beta 7111,7 💞🥺😍
28.02.2022- dzidzia 4,5mm, mamy ❤
14.03.2022- dzidzia 17,1mm ❤
13.04.2022- I prenatalne, dzidzia 6.67cm 🎀🤰🏻💞
09.05.2022- babyBOY! 160g szczęścia💙
01.06.2022- badania połówkowe 350g szczęścia 💙
16.10.2022 - Ignacy 🥰♥️
Cudzie trwaj! 🥰😊
👰-24 PCOS? IO
Fertistim, PregnaStart, Euthyrox 37.5, Glucophage,Wit.D, Wit.B12
🤵-26 Fertistim, Wit.D, MACA, NAC, Q10, Wit.B12, Wit.C, Cynk, Selen
4lata po 👰🤵
👫+🐕 -
Paulina1994 wrote:Ma masz coś do robienia czy ząbki wyleczone i jedynie kontrola ?
Ja niestety myślałam ze nic nie mam a tu się okazuje ze mam próchnicę ukryta której nie widać i mam kilka szczelin do wyleczenia 😢
Ostatni raz byłam w czerwcu i było wszystko wyleczone. Ale zęby moje to słabiaki, więc nastawiam się na jakieś leczenie dziś. Jak nie to piaskowanie, fluoryzacja czy inne pierdoły. Zabezpieczyć i tyle mnie widzieli 😂
Wyniki mojje bety to na bank będą po 19. Także wcześniej nawet nie sprawdzam 😁
Trzymajcie kciuki za mnie dzisiaj 🤞🤞
Dzieeeeeeń dobry 😘🍀Domi_naturelover, Natka2, a.ky.ska, Aneta2506, MMimi lubią tę wiadomość
-
Pokażcie dziś ładne ⏸️ ☺️😍
U mnie od rana zły dzień, sen o ciąży.. od aktualizacji nie działa mi aplikacja... Jakoś odechciało mi się testować w tym tygodniu 😔 -
Kira wrote:Ostatni raz byłam w czerwcu i było wszystko wyleczone. Ale zęby moje to słabiaki, więc nastawiam się na jakieś leczenie dziś. Jak nie to piaskowanie, fluoryzacja czy inne pierdoły. Zabezpieczyć i tyle mnie widzieli 😂
Wyniki mojje bety to na bank będą po 19. Także wcześniej nawet nie sprawdzam 😁
Trzymajcie kciuki za mnie dzisiaj 🤞🤞
Dzieeeeeeń dobry 😘🍀
Czekamy w takim razie do wieczora ale to tylko formalność ❤️Kira lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Pokażcie dziś ładne ⏸️ ☺️😍
U mnie od rana zły dzień, sen o ciąży.. od aktualizacji nie działa mi aplikacja... Jakoś odechciało mi się testować w tym tygodniu 😔
W jakim sensie sen o ciąży? Mi się też śniła jakieś 7dpo, piękne dwie krechy we śnie widziałam. I sprawdził się nie na opak 😉
Witam wszystkich i czekam na piękne sikańce 💪🏻⏸️
Kira, niech beta super urośnie ❤️
Ja dziś wzięłam wolne, będę dokańczać uszka, może coś posprzątam 😁
Kira, mi tak krwawiły dziąsła w pon u dentysty, że piaskowania nie zrobiła 😬Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2021, 07:22
Kira lubi tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1), z pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza. Płeć dalej niepotwierdzona🫠
02.12.24(17+6): Wizyta
-
Zanim wysikałam ⏸️ miałam dwa sny. Pierwszy, że sprawdzam negatywny test pod każdym kątem czy może coś przebija. A drugi, że gdzieś ukradkiem włożyłam rękę w majtki, żeby sprawdzić czy okres nadszedł, a tam cała ręka we krwi.
W każdym cyklu od kiedy się staram śniły mi się tłuste dwie kreski, a tu pierwszy raz na opak 🥰
-
Lexia wrote:W jakim sensie sen o ciąży? Mi się też śniła jakieś 7dpo, piękne dwie krechy we śnie widziałam. I sprawdził się nie na opak 😉
-
Kira wrote:Zanim wysikałam ⏸️ miałam dwa sny. Pierwszy, że sprawdzam negatywny test pod każdym kątem czy może coś przebija. A drugi, że gdzieś ukradkiem włożyłam rękę w majtki, żeby sprawdzić czy okres nadszedł, a tam cała ręka we krwi.
W każdym cyklu od kiedy się staram śniły mi się tłuste dwie kreski, a tu pierwszy raz na opak 🥰
Mi się nigdy nie śniło nic w temacie, mimo że rozmyślałam nagminnie. W tym cyklu było pierwszy raz i też pomyślałam, że kurde, jak na odwrót to ma być to dupa zbita...
Podsumowując, nie ma sensu się nakręcać snami 😉Kira lubi tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
-
U mnie jest kreseczka ale delikatna
Nie wiem czy po wczorajszej dyskusji ją wstawiać aby zniw nikogo nie urazićBambi4 lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:U mnie jest kreseczka ale delikatna
Nie wiem czy po wczorajszej dyskusji ją wstawiać aby zniw nikogo nie urazić
Wstaw wstaw przeciez jesli ktos nie chce to nie musi reagować 😋Lexia, Bambi4 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Czekam na piękne krechy!
Kira, czekamy na betę razem z Tobą ❤️
Co do snów, to ta noc była dla mnie również dziwna 😅 Śniło mi się badanie drożności jajowodów oraz ból prawego jajnika ;_; Skoro przez sen mnie bolało, to co będzie w rzeczywistości 😆
Ja lecę na badanka - żelazo, ferrytyna, morfologia.
O 10:00 monitoring 😱 trzymajcie kciuki by ukazał się ładny pęcherzyk i grube endo :cLexia, Milixx, Blondyna.B, Okinny, Kira, a.ky.ska, Emii, Aneta2506, MMimi lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
karm3lka wrote:Jejuu kobieto co za wykres 💚💚
Wróciłaś, myślałam o Tobie co jakiś czas 😊 jak się czujesz? Jak kropek? 🥰💚
Co do mojego wykresu to nie pokładam w nim żadnej nadziej. Dzisiaj lekki spadek ⬇️ temperatury więc czuję w kościach że to kwestia dni jak przyjdzie nieproszona 🐒 -
Domi_naturelover wrote:Hej dziewczyny!
Czekam na piękne krechy!
Kira, czekamy na betę razem z Tobą ❤️
Co do snów, to ta noc była dla mnie również dziwna 😅 Śniło mi się badanie drożności jajowodów oraz ból prawego jajnika ;_; Skoro przez sen mnie bolało, to co będzie w rzeczywistości 😆
Ja lecę na badanka - żelazo, ferrytyna, morfologia.
O 10:00 monitoring 😱 trzymajcie kciuki by ukazał się ładny pęcherzyk i grube endo :c
Zaciskam mocno, za wyniki i monit 🤞🏻🤞🏻🤞🏻Domi_naturelover lubi tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
-
Co do snów. Gdzie w dwóch poprzednich ciążach zbliżał się termin 🐒to miałam sny z testami ⏸️ kresek i do tego śnił mi się ktoś zmarły z rodziny z dobrą informacją. Za kilka dni testowałam i były piękne ⏸️ kreseczki 😊 Teraz mam sny ale zero snów o rodzinie i ⏸️ kreseczkach. Moje sny są tak głupie że nie wiem skąd się biorą 🤦♀️😄