Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Kira szkoda ze nie widziałaś mojej miny, a jak mu opiwadam ze te kreski takie mocne i pokazuje mu wykres owu a potem badanie i usg to potwierdza ze takie 75% bliźniaki ze mam bardzo dużo hormonu... Z tym ze ja jestem z bliźniąt to nie wiem w 100% będę miała ja... Ale zoabczymy 30 grudnia
Kasik85, Domi_naturelover, Paulina1994, Kira lubią tę wiadomość
-
Kira wrote:Jak za tydzień usłyszę, że dwa kropki to spadnę z fotela! Przysięgam 😂
I też na jutro się umówiłam do dentysty. Jeszcze nie było terminów do mojej doktor, więc umówiłam się do jej męża. W mojej opinii buca, ale chcę mieć to jak najszybciej za sobą także nie wybrzydzam😁
Do tego powtórka bety - także podwójna "sraczka" mnie jutro czeka😂
Ja też chyba zemdleję, jak zobaczę dwa 😅
Trzymam kciuki za jutro i oby Cię nie trzymali tak, jak mnie wczoraj 😉🤞🏻Kira lubi tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Drugorodna(1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Mikrozarodek z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1)i pięknie bijące ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza 🐛
02.12.24(17+6): 250g drugiej Córki 🙈🧚🏼♀️
20.12.24(20+3): 363g Dziewczynki 🧜🏼♀️
-
KarolinaŚ wrote:Dobra jestem w domu.. Czekałam pół godziny zeby wejść hehe jeden pęcherzyk jest w 100% a drugi mniejszy mówił 50/50 albo się wchlonie albo urośnie 😊 mówię panie doktorze ale tak serio serio czy Pan sobie zartujw hehe aa on tak mówię poważnie hahaha i 30 grudnia ponownie termin na 21 sierpnia wyliczył ale u mnie będzie szybciej... Więc jak narazie to w szoku jestem małym💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
Ani0nka wrote:Karolina i oby tak zostało! A jaka reakcja męża po wizycie?? 😁
Lexia, Kasik85, Ani0nka, Domi_naturelover, Kira lubią tę wiadomość
-
KarolinaŚ wrote:Oprócz tego z3 rano senna, trochę się w głowie zawróci ale jak napije się jest ok, cycki od czasu do czasu bolą... A mdłości jeszcze nie mam i obym nie miała bo przy córce to 2 pogotowie było u mnie aż mdlalam bo nic nie mogłam zjeść bo zaraz zwracałam masakra... Potem jak już się rozruszam jak stary diesel jest ok haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2021, 21:38
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Kira wrote:Jak za tydzień usłyszę, że dwa kropki to spadnę z fotela! Przysięgam 😂
I też na jutro się umówiłam do dentysty. Jeszcze nie było terminów do mojej doktor, więc umówiłam się do jej męża. W mojej opinii buca, ale chcę mieć to jak najszybciej za sobą także nie wybrzydzam😁
Do tego powtórka bety - także podwójna "sraczka" mnie jutro czeka😂
Ma masz coś do robienia czy ząbki wyleczone i jedynie kontrola ?
Ja niestety myślałam ze nic nie mam a tu się okazuje ze mam próchnicę ukryta której nie widać i mam kilka szczelin do wyleczenia 😢 -
KarolinaŚ wrote:Kira szkoda ze nie widziałaś mojej miny, a jak mu opiwadam ze te kreski takie mocne i pokazuje mu wykres owu a potem badanie i usg to potwierdza ze takie 75% bliźniaki ze mam bardzo dużo hormonu... Z tym ze ja jestem z bliźniąt to nie wiem w 100% będę miała ja... Ale zoabczymy 30 grudnia
Ale super trzymam kciuki !!! 🥰 -
Karolina, ale numer! To trzymam kciuki za 2! 🙂
U mnie nie ma losowania, za to umówiliśmy się w rodzinie i mojej i męża, że sobie nawzajem nie robimy, wiadomo jakaś czekolada czy bombonierka symbolicznie. Rodzicom oczywiście kupujemy, a tak to tylko dzieciom i to tym najbliższym do 100zl. My tu w większości też się budujemy, także każdy wie jak jest i nie wymyślamy za dużo 🙂👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Karolina super wiadomości 😊 trzymam kciuki za 2 kropki 🍀🤰
Kira myślę, że Twoja beta to formalność ale nadal trzymam kciuki ✊🍀 i będę jutro odświeżać forum 😊Kira lubi tę wiadomość
-
Wiecie jak mnie dziwnie cycki bolą 🤦♀️ aż sama nie wiem jak to opisać. Są takie ciężkie i bolą po zewnętrznej stronie 😆 i już się nakręcam, że a może jednak się udało 🤪 a za chwilę schodzę na ziemię i mówię, nic z tego bo brzuch i kręgosłup pobolewa na 🐵.. No cóż, czekam dalej na rozwój sytuacji 😄
-
Milixx wrote:Wiecie jak mnie dziwnie cycki bolą 🤦♀️ aż sama nie wiem jak to opisać. Są takie ciężkie i bolą po zewnętrznej stronie 😆 i już się nakręcam, że a może jednak się udało 🤪 a za chwilę schodzę na ziemię i mówię, nic z tego bo brzuch i kręgosłup pobolewa na 🐵.. No cóż, czekam dalej na rozwój sytuacji 😄
-
Emii wrote:Ja mam tak samo 16 cs tak na poważnie, od 6 miesięcy leczę się w klinice niepłodności Teraz 3 cykle stymulacji i monitoring i nigdy nawet cienia na teście Dlatego nie lubie ich robić, już wolę badanie krwi dla potwierdzenia żebym mogła odstawić luteine. Łudzilam się że grudzień może bedzie przełomowy, moja gin twierdziła że z moimi wynikami powinno się udać w ciągu tych 3 miesięcy Ale niestety znowu nic☹
U mnie lekarz też tak mówił. Minęło pół roku i nic, potem jak przez miesiąc nie dostałam Lametty to o owulacji można było sobie pomarzyć... Teraz próbujemy inseminacji, najgorsze są te myśli "i tak się nie uda" 😔
Ściskam Cię ciepło ❤️
-
Karoliną już pisałam, że kusi mnie testowanie 😈 Jednak wolę poczekać do terminu 🐵. Boje się zobaczyć znowu biel po ostatnim testowaniu dlatego czekam do niedzieli 😄
KarolinaŚ, Kira lubią tę wiadomość
-
Milixx wrote:Wiecie jak mnie dziwnie cycki bolą 🤦♀️ aż sama nie wiem jak to opisać. Są takie ciężkie i bolą po zewnętrznej stronie 😆 i już się nakręcam, że a może jednak się udało 🤪 a za chwilę schodzę na ziemię i mówię, nic z tego bo brzuch i kręgosłup pobolewa na 🐵.. No cóż, czekam dalej na rozwój sytuacji 😄💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Ja po lekarzu-@ nie było, może być i w styczniu, także taki porządny połóg mam po poronieniu. Trochę się podłamałam, ale Wam będę kibicować i trzymać kciuki. Co do mutacji,, to kiedyś tam od pozytywnego testu będę na heparynie .
Karolina, trzymam kciuki za Ciebie, za maluchy.
Millix czekam na Twój test 🙂