Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam ginekologa prywatnie, wątpię żebym miała czas i chęci na chodzenie do drugiego na NFZ, ale darmowe badania kuszą - może się zdecyduje jak uda mi się zajść w ciąże 🤷🏼♀️
Póki co wydałam sporo kasy na dentystę - panicznie się boje i chodzę prywatnie do gabinetu ze znieczuleniem komputerowym 😅 niczego się tak nie boje jak dentysty, a jutro kolejka wizyta 😖 -
Jejku dziwnie tak jakoś bez prezentów ale jak jest duża rodzina to wcale się nie dziwie, chyba ze właśnie tylko dla dzieci to jest spoko u nas nawet był taki temat ze może tylko dzieciom ze względu na spore wydatki ale jeszcze w tym roku są losy
-
Właśnie darmowe badania kuszą i chyba tez tak zrobię kolejnym razem nie po to się te składki płaci 🤨
A ja się bałam najbardziej wyrywania ósemek do aparatu i wiecie co nie taki diabeł straszny, tez niczego bardziej się nie bałam jak właśnie wyrywaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2021, 20:55
-
My aż do tego roku kupowalismy prezenty dla każdego, ale że rodzina się po mału powiększa, a części raczej się nie przelewa, to w tym roku było losowanie. Trafiłam na moją siostrę, więc miałam prostą sprawę, jej zawsze wiem co kupić. Także losowanie, to strzał w dziesiątkę 😁
Starania od 11.2020
👩 35l 👨40l
06.21 💔 cb
10.21 💔 cp (metotreksat)
03.2022 HSG - lewy jajowód niedrożny, prawy - światło jajowodu ograniczone
06.2022 laparoskopia - oba jajowody drożne
06.22 cb 💔
07.22 cb 💔
25.09 ⏸
27.09 beta 68,6 prog 71
29.09 beta 231
01.10 beta 756 prog 55,8
13.10 3,8mm Okruszka z ❤ Cudzie trwaj 🌈
03.11 2,2cm cudnego Bąbelka🥰
28.11 USG prenatalne 6,2cm Dzidziulka, ryzyka niskie 🥳
13.01 300g chłopaczka 😊❤
17.02 720g Marcelka 😍
22.03 1430g Kluseczka 🤯
06.04 1780g Misiaczka 🐻
11.05 3145g Pączusia 😳
06.06.2023 nasz tęczowy synek jest już z nami 😌 - 3680g, 56cm Miłości -
Z tym losowaniem to bardzo fajny pomysł Chyba muszę to zaproponować w przyszłym roku 😇 My z racji wielu wydatków w tym roku rezygnujemy z prezentów w rodzince, bo jakby trzeba było kupić każdemu to raaaany Losowanie w sumie rozwiązałoby sprawę 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2021, 21:12
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Znowu mnie chwilę nie było a tu takie ciężkie tematy 😄 oj dziewczyny, dziewczyny. Miesiąc bez ciężkich tematów miesiącem straconym 😉 Tyle tylko powiem i więcej nic nie dodam bo nie warto rozdrapywać tematu 😊
-
Dobra jestem w domu.. Czekałam pół godziny zeby wejść hehe jeden pęcherzyk jest w 100% a drugi mniejszy mówił 50/50 albo się wchlonie albo urośnie 😊 mówię panie doktorze ale tak serio serio czy Pan sobie zartujw hehe aa on tak mówię poważnie hahaha i 30 grudnia ponownie termin na 21 sierpnia wyliczył ale u mnie będzie szybciej... Więc jak narazie to w szoku jestem małym
Lexia, Domi_naturelover, Blondyna.B, Kira, czarneniebo, Ani0nka, Livka, Milixx, a.ky.ska, Paulina666, Anuszka28, Emii, Dominika96, Jo!Zio, Aneta2506, Bambi4, Wojcinka, nanka17, MMimi lubią tę wiadomość
-
Łoooo! To trzymamy kciuki za DWA kropki 🙉🙉🙉🤞🏻🥰
Kira lubi tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1), z pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza. Płeć dalej niepotwierdzona🫠
02.12.24(17+6): Wizyta
-
Blondyna według ovufiend owulacja była 29.
Kurcze chyba boli mnie podbrzusze. Mam nadzieję, że przyjdzie ten wstrętny małpiszon..i dopiero po pójdę do gin..moze da coś na te plamienia 😡
U mnie na wsi nie ma ginekologa.. Ale mam blisko do miasta. Tam jest taki ginekolog na NFZ, że nie musisz dzwonić ani się umawiać, stajesz w kolejce i Cię przyjmuje. Kto pierwszy ten lepszy. Przyjmuje trzy razy w tyg. Do konkretnej godziny jak się nie załapiesz to zaprasza Cię na następny dzień. Dlatego najlepiej iść jak najwcześniej. Miałam zamiar chodzić prywatnie i na NFZ, żeby trochę zaoszczędzić na badaniach z krwi. Bo trochę te badania kosztują.No ale niestety.... -
Ani0nka wrote:Oki to było o potrawach wigilijnych w które się mocno wkręciłam a jeszcze jestem ciekawa czy u Was robi się „losy” w rodzinie czy każdemu się kupuje coś bądź jakiś drobiazg?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2021, 21:35
Ani0nka, Jo!Zio lubią tę wiadomość
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
KarolinaŚ wrote:Dobra jestem w domu.. Czekałam pół godziny zeby wejść hehe jeden pęcherzyk jest w 100% a drugi mniejszy mówił 50/50 albo się wchlonie albo urośnie 😊 mówię panie doktorze ale tak serio serio czy Pan sobie zartujw hehe aa on tak mówię poważnie hahaha i 30 grudnia ponownie termin na 21 sierpnia wyliczył ale u mnie będzie szybciej... Więc jak narazie to w szoku jestem małym💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Lexia wrote:Łoooo! To trzymamy kciuki za DWA kropki 🙉🙉🙉🤞🏻🥰💁♀️24,💁🏼♂️28
-
conte wrote:Nie wydaje mi sie żeby wyrażenie swojego zdania było gównoburzą a może się nie znam🤷♀️
Co prawda mój termin testowania się zbliża ale forum chyba sobie jednak odpuszczę na jakiś czas. I tak nie mam nic mądrego do powiedzenia. Miłego wieczoru dziewczyny, paaKira, Jo!Zio, Wojcinka lubią tę wiadomość
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Jak za tydzień usłyszę, że dwa kropki to spadnę z fotela! Przysięgam 😂
I też na jutro się umówiłam do dentysty. Jeszcze nie było terminów do mojej doktor, więc umówiłam się do jej męża. W mojej opinii buca, ale chcę mieć to jak najszybciej za sobą także nie wybrzydzam😁
Do tego powtórka bety - także podwójna "sraczka" mnie jutro czeka😂Lexia lubi tę wiadomość
-
Jejku trzymam MOCNO kciuki za dwa kropki! No niezłe takie wiadomości!! A jak się czujesz Karolina?
-
Ani0nka wrote:U nas tez było zawsze losowanie i tez budżet określony to 100zł no i dla dzieci tez jeden większy prezent. Ale nie losujemy zwierząt haha ja zawsze swoim psom kupuje jakiś drobiazg pod choinkę a Wy kupujecie swoim zwierzakom coś ?
Ani0nka lubi tę wiadomość
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Oprócz tego z3 rano senna, trochę się w głowie zawróci ale jak napije się jest ok, cycki od czasu do czasu bolą... A mdłości jeszcze nie mam i obym nie miała bo przy córce to 2 pogotowie było u mnie aż mdlalam bo nic nie mogłam zjeść bo zaraz zwracałam masakra... Potem jak już się rozruszam jak stary diesel jest ok haha
Ani0nka lubi tę wiadomość