Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
O rany, tyle naprodukowałyście, ze nie nadążam dzisiaj z czytaniem. Odnośnie cwiczen to na do tej pory chodziłam na crossfit i jeździłam na rolkach, teraz zostawiłam sobie tylko rowerek stacjonarny. U mnie już pęd przedświąteczny, syn w piątek na wigilię w klasie, córka jasełka i muszę ogarnąć barszcz z uszkami i strój aniołka. Pojutrze mam pierwszą wizytę u ginekologa. Wiem, ze wcześnie, ale chciałam zdążyć przed świętami. Już mi odwala ze stresu, bo przestały mnie kłuć pachwiny 😐 to nic, ze nie plamie, temp cały czas powyżej 37st, cycki urosly, a test ciążowy wygląda jak pozytywny owulak. No schizuję jak głupia.. Na starość mi się tak zrobiło chyba, bo w poprzednich ciążach byłam kompletnie wyluzowana i pewna, ze wszystko będzie ok.
MMimi lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Kira pięknie ❤️🧡💛💚💙💜
Milixx mam nadzieję, że to chwilowe problemy i wszystko się dobrze ułoży..tule🤗
Kira, Milixx lubią tę wiadomość
-
Kira wrote:Nieśmiało zarażam 🦠🦠🦠🥰 Boże zawsze chciałam to tu napisać 😂
Chyba przegięłam dzisiaj z treningami. Boli mnie brzuch, znaczy ciągnie i szczypie. I teraz jeszcze doszły zawroty głowy.
Takze widzicie na moim przykładzie - treningi po I trymestrze!
Odpoczywaj! A w ogóle jak to planujesz rozwiązać? Szybkie L4? Zmiana rodzaju zajęć prowadzonych?👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1), z pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza. Płeć dalej niepotwierdzona🫠
02.12.24(17+6): Wizyta
-
Kira zwolnij! Ja też dzis się nadzwigalam to drzewo zakupy fotelik z małą, i też trochę pobolewał już mnie mąż opierdzielil co ja wyprawaiam ze mam połowie mniej rzeczy nosić na parę razy a nie raz wszystko.. Położyłam się odpoczęłam i jest ok.. Jutro dalsza część sprzątania domu sypialnia i kuchnia została..
Kira, MMimi lubią tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Nie wiem czy tylko ja taka jestem ale boje się zawieźć, zrobię betę piątek, poniedziałek i środę aby zobaczyć przyrosty. Jak będą Oki wtedy będę świętować i powiem mężowi
A jak nie będą oki te przyrosty (czego ci oczywiście nie życzę) to nie powiesz mężowi???????? -
Milixx wrote:Kira mówiłam że Twoja beta to tylko formalność 🥰 Gratulacje 🤰
Przepraszam ale nie mam dzisiaj siły się odnieść do tematów poruszanych na wątku 😔 Po pierwsze czuję się fatalnie, brzuch zaczyna boleć więc pewnie nici z testowania w tym cyklu, trudno - nowy rok będzie mój jeżeli 🐒 przyjdzie. A po drugie mąż ma trochę problemy w pracy i strasznie się boję jak to się wszystko skończy 😔 a żeby tego było mało to jeszcze u brata męża w rodzinie też nie wesoło dzisiejszego wieczoru 😔 Normalnie ryczeć mi się chce z tej bezsilność 😭 Przepraszam za te smuty. Już nic nie mówię.
Miłego wieczoru
Jezu ja mam tą przypadłość że lajkuje Wasze wiadomości po dwóch przeczytanych zdaniach. A potem nie da się odkręcić tego. Mam nadzieję, że sprawy jednak ułożą się pozytywnie. Ściskam 🥺❤️
U mnie dziadki z co idem także też średnio wesoło. Przy czym babcia to hipochondryczka pierwsza klasa także panika jej nie pomaga wyzdrowieć. Ehhh media taką panikę zrobiły, że mi babcia na zawał zejdzie ze strachu -
Milixx wrote:Wróciłaś, myślałam o Tobie co jakiś czas 😊 jak się czujesz? Jak kropek? 🥰💚
Co do mojego wykresu to nie pokładam w nim żadnej nadziej. Dzisiaj lekki spadek ⬇️ temperatury więc czuję w kościach że to kwestia dni jak przyjdzie nieproszona 🐒
Dziękuję, małymi krokami wracam do zywych, głupio mi że nie miałam siły od was zaglądać i dopingować. Ale raz że covid mnie zmógł a dwa- ciążowe mdłości i ogólne zmęczenie biorą górę...
Kropek całe 1.5 cm, serce ♥ Bije - wszystko wygląda dobrze 💓
Jeszcze nie wszystko stracone póki nie wparowała skubana 🐵.
Trzymam kciuki za wszystkie was choć przyznam że straciłam rachubę testujących, badających... 🙄
Milixx, Kira, Lexia, DeLaCruz, Mgdra, Domi_naturelover, Ancalime, Marchewka, MMimi, Blondyna.B, Nati94, Koteczka82, milam lubią tę wiadomość
-
Marchewka, rozumiem, nie oceniam, chociaż osobiście uważam, że takie (przed)wczesne testowanie to udręka 🙈 Myślę, że takie 9dpo to pierwszy powiedzmy rozsądny termin😅 Niestety na pewne rzeczy nie mamy wpływu... Do zapłodnienia doszło albo nie, testowanie dzień w dzień nie zmieni ostatecznego wyniku. To na pewno generuje mnóstwo stresu, który w niczym nie pomaga 😔
Aneta2506, Jo!Zio, Marchewka, Gwiazdeczka 93, 910608 lubią tę wiadomość
-
Milixx wrote:Kira mówiłam że Twoja beta to tylko formalność 🥰 Gratulacje 🤰
Przepraszam ale nie mam dzisiaj siły się odnieść do tematów poruszanych na wątku 😔 Po pierwsze czuję się fatalnie, brzuch zaczyna boleć więc pewnie nici z testowania w tym cyklu, trudno - nowy rok będzie mój jeżeli 🐒 przyjdzie. A po drugie mąż ma trochę problemy w pracy i strasznie się boję jak to się wszystko skończy 😔 a żeby tego było mało to jeszcze u brata męża w rodzinie też nie wesoło dzisiejszego wieczoru 😔 Normalnie ryczeć mi się chce z tej bezsilność 😭 Przepraszam za te smuty. Już nic nie mówię.
Miłego wieczoru
Za nic nie przepraszaj. Za dużo tego, kumulacja... Współczuję Ci . Trzymam sięMilixx lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
DeLaCruz wrote:O rany, tyle naprodukowałyście, ze nie nadążam dzisiaj z czytaniem. Odnośnie cwiczen to na do tej pory chodziłam na crossfit i jeździłam na rolkach, teraz zostawiłam sobie tylko rowerek stacjonarny. U mnie już pęd przedświąteczny, syn w piątek na wigilię w klasie, córka jasełka i muszę ogarnąć barszcz z uszkami i strój aniołka. Pojutrze mam pierwszą wizytę u ginekologa. Wiem, ze wcześnie, ale chciałam zdążyć przed świętami. Już mi odwala ze stresu, bo przestały mnie kłuć pachwiny 😐 to nic, ze nie plamie, temp cały czas powyżej 37st, cycki urosly, a test ciążowy wygląda jak pozytywny owulak. No schizuję jak głupia.. Na starość mi się tak zrobiło chyba, bo w poprzednich ciążach byłam kompletnie wyluzowana i pewna, ze wszystko będzie ok.
A jesteś już zapisaną na wizytę u lekarza? Może pisałaś i mi umknęło15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa 🥰 kurcze ja tu Wam piszę o moich problemach prywatnych, nie związanych ze staraniami i ciążą a Wy mimo wszystko mnie pocieszacie i jesteście. Powiem Wam, cieszę się, że tu trafiłam 🥰
Ciężki ten koniec roku się zapowiada 😔 pod każdym względem. Ale u mnie to normalne, że koniec roku bez przygód i problemów się nie może skończyć, nie może być spokonie 😪Domi_naturelover lubi tę wiadomość
-
Lexia wrote:Odpoczywaj! A w ogóle jak to planujesz rozwiązać? Szybkie L4? Zmiana rodzaju zajęć prowadzonych?
Po prostu będę się opier**** prowadząc 😂
Dzisiaj miałam trampoliny. No i nie mogę skakać, więc pokazuję wszystko z podłogi. A jedna klientka do mnie "co to za niedyspozycja?" Powiedziałam, że mam problemy ginekologiczne i nie będę skakać jeszcze długo. I że nie mają wyjścia, bo albo będę prowadzić z podłogi, albo trampolin u nas w klubie nie będzie, bo nie ma kto prowadzić 😂
Na L4 nie chcę iść za szybko, bo przez covid w zeszłym roku mieliśmy pół roku zamknięte, więc lepiej popracować żeby kasa się jako tako zgadzała po zusowskich (słownik mi zaproponował żydowskich 😂) wyliczeniach 😁Lexia, DeLaCruz lubią tę wiadomość
-
milam wrote:A ja wiem jak wyglądasz 😉 na zdjęciu z choinką wisi na ścianie wasze ślubne zdjęcie 🤩
Blondyna.B lubi tę wiadomość
💁♀️ 27
💁♂️ 31
04.11.21 ⏸️
12 dpo- beta 78,9
15 dpo- beta 282,1 🥰
24.11- 6+1, bijące serduszko❤️
13.11- crl 2,43 cm ❤️
22.12- crl 3,95 cm ❤️
03.01- prenatalne- synek 💙
19.01- 110 gramów szczęścia 🥰
15.02- 250 gramów 🥰
01.03- połówkowe 🤞🍀
-
DeLaCruz wrote:Już mi odwala ze stresu, bo przestały mnie kłuć pachwiny 😐 to nic, ze nie plamie, temp cały czas powyżej 37st, cycki urosly, a test ciążowy wygląda jak pozytywny owulak. No schizuję jak głupia.. Na starość mi się tak zrobiło chyba, bo w poprzednich ciążach byłam kompletnie wyluzowana i pewna, ze wszystko będzie ok.
Doskonale Cię rozumiem... Ja za to byłam jeszcze raz betę pobrać 🤷♀️💑+😺
11 cs - 2cs z CLO.
3.12 - 12 dpo ⏸
5.01 Dwa maluszki 🥰
👶 1,99 cm 💕👶 1,92 cm 💕
07.07.2022 (34+4)
💖Oliwia 1920g 💖Lilianna 2620g