Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
myszajda wrote:Ciekawe ile z nas szuka teraz zdjęcia choinki żeby przyjrzeć się Blondynie 😆😆🤭🤫
Ja to zrobiłam 😂🤪🙈
Ale dla mnie takie zadania stalkingowe to pestka
PS Blondyna masz najpiękniejsze usta ever 😍🥰myszajda, Blondyna.B, milam lubią tę wiadomość
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
Milixx wrote:Kira mówiłam że Twoja beta to tylko formalność 🥰 Gratulacje 🤰
Przepraszam ale nie mam dzisiaj siły się odnieść do tematów poruszanych na wątku 😔 Po pierwsze czuję się fatalnie, brzuch zaczyna boleć więc pewnie nici z testowania w tym cyklu, trudno - nowy rok będzie mój jeżeli 🐒 przyjdzie. A po drugie mąż ma trochę problemy w pracy i strasznie się boję jak to się wszystko skończy 😔 a żeby tego było mało to jeszcze u brata męża w rodzinie też nie wesoło dzisiejszego wieczoru 😔 Normalnie ryczeć mi się chce z tej bezsilność 😭 Przepraszam za te smuty. Już nic nie mówię.
Miłego wieczoru💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Nie mogłam zasnąć do 00:30, a dziś otworzyłam oczy o 5:40. Zwariuje 😂 Zastanawiam się od czego to, bo jestem człowiekiem który nigdy nie miał problemów ze snem.
Może to być w sumie spowodowane tym, że się podświadomie denerwuję, że muszę w tajemnicy utrzymywać ciążę do uwaga 27.12! Bo wtedy przyjeżdża pan tata. I spędzę święta z rodziną nic im nie mówiąc, bo postanowiłam, że powiemy razem😊
Takze w skrócie posram się, bo tak bardzo kceeem im powiedzieć 🙄😂
Dzieeeeeń dobry kochane 🥰🥰🥰MMimi, Lexia, Blondyna.B, Domi_naturelover, Lucy91, Anuszka28, Ani0nka, Okinny, Aneta2506 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kto dziś sika?
Ja już nie śpię od 4🤪 za to o 21 juz mnie nie ma 🤪
Trzymam kciuki!
Milego dnia!Kira lubi tę wiadomość
👱♀️32 💖👦38
⏸ w 4 cs
10.12 wyraźne ⏸😁
10.12 beta 246,0 mlU/ml🥰😍
13.12 beta 1257,0 mlU/ml 😍😍😍
22.12 pierwsza wizyta 🤞pęcherzyk 💖
30.12 wizyta NFZ - zło, wymazuję z pamięci
5.01 zarodek 15,4mm z serduszkiem 162/min 💖💖💖 -
Haha ja tak miałam dzień po wysikaniu pozytywu. 3:45 pobudka, oczy jak 5zł I koniec spanka. Potem o 5:30 musiałam już śniadanie konstruować. A dodam, że jestem turbo śpiochem 😂
Także cieszę się, że nie jestem sama w tej niedoli😁MMimi, Lexia lubią tę wiadomość
-
Kira wrote:Haha ja tak miałam dzień po wysikaniu pozytywu. 3:45 pobudka, oczy jak 5zł I koniec spanka. Potem o 5:30 musiałam już śniadanie konstruować. A dodam, że jestem turbo śpiochem 😂
Także cieszę się, że nie jestem sama w tej niedoli😁
Ja właśnie odkąd wiem, że jestem w ciąży to rano budzę się bardzo wcześnie. Zawsze byłam skowronkiem ale nie aż takim. 😀
Zaraz ruszam na zajęcia z pacjentami, także miętowy cukierek i lecę 😃
Kira lubi tę wiadomość
👱♀️32 💖👦38
⏸ w 4 cs
10.12 wyraźne ⏸😁
10.12 beta 246,0 mlU/ml🥰😍
13.12 beta 1257,0 mlU/ml 😍😍😍
22.12 pierwsza wizyta 🤞pęcherzyk 💖
30.12 wizyta NFZ - zło, wymazuję z pamięci
5.01 zarodek 15,4mm z serduszkiem 162/min 💖💖💖 -
Ja tez juz jestem na nogach. Spać nie mogłam, położyłam się po 23.00 ale do 2.00 się przewalałam w łóżku i do tego wszystkiego jeszcze syn miał ciężko noc 😔
-
Hahaha, dzień dobry 😁 zgłaszam, że mam toooo samoooo 🤪 codziennie prawie (poza wczoraj), się o 4.20 kłócę z tą mikroskopijną gadziną, że ja.chce.spać i mam kurna 2h do budzika i tak być nie może 😅
Dziś pojedynek wygrałam i chyba po 15 min udało się zasnąć i dospać do budzika 💪🏻
Czekamy na sikające, betujące, piękne krechy i nowe nowiny ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2021, 07:00
Kira, MMimi lubią tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1), z pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza. Płeć dalej niepotwierdzona🫠
02.12.24(17+6): Wizyta
-
milam wrote:A ja wiem jak wyglądasz 😉 na zdjęciu z choinką wisi na ścianie wasze ślubne zdjęcie 🤩
-
tylko_czytam wrote:Ja to zrobiłam 😂🤪🙈
Ale dla mnie takie zadania stalkingowe to pestka
PS Blondyna masz najpiękniejsze usta ever 😍🥰 -
Kira wrote:Nie mogłam zasnąć do 00:30, a dziś otworzyłam oczy o 5:40. Zwariuje 😂 Zastanawiam się od czego to, bo jestem człowiekiem który nigdy nie miał problemów ze snem.
Może to być w sumie spowodowane tym, że się podświadomie denerwuję, że muszę w tajemnicy utrzymywać ciążę do uwaga 27.12!
Noo powiem Ci że masz wyzwanie! Trzymam kciuki za cierpliwość ale też czekałabym na męża😘
Ze spaniem póki co nie mam takiego problemu chociaż od razu jak się nudzę jestem głodna a nigdy nie jadłam śniadań - nie umiałam nic w siebie wepchnąć.Kira lubi tę wiadomość
🩷 16.08.2022 👱♀️ -
Ja codziennie 6 wstaje do pracy. Dziewczyny nie dziwcie się ja pamiętam jak na samym początku ciąży to usypialam dosłownie na siedząco 🤭😂
U mnie dziś temperatura poszybowała w górę.. oj chyba do niedzieli nie wytrzymam 😅Lexia, Milixx, Kira, MMimi, Okinny, Aneta2506 lubią tę wiadomość
-
Ktoś dziś sika jeszcze? Bo dziewczyny z listy albo czekają już na 🐵 albo się nie odzywają...
-
Blondyna.B wrote:Oj pamiętam jak w gimnazjum każdy mnie cisnął o nie i mówili że sobie wypełniam a takie mam naturalne 😅
Blondyna, a blond masz naturalny, czy farba? też zwróciłam uwagę na Wasze zdjęcie 😉
Też od kilku lat jestem blond, taki wręcz a'la Elsa z Krainy Lodu, z biało-siwymi pasemkami 😉 ale ostatnio naszła mnie ochota na szaleństwo i farbę kolorową i tak rozważam to ciągle, czy w to pójść😁Kira, milam lubią tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
-
Lexia wrote:Blondyna, a blond masz naturalny, czy farba? też zwróciłam uwagę na Wasze zdjęcie 😉
Też od kilku lat jestem blond, taki wręcz a'la Elsa z Krainy Lodu, z biało-siwymi pasemkami 😉 ale ostatnio naszła mnie ochota na szaleństwo i farbę kolorową i tak rozważam to ciągle, czy w to pójść😁
Ja już miałam różowe ale takie pastelowe ale za dużo dbania o to, bo szybko się wypłukują kolory 😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2021, 07:21
-
Blondyna.B wrote:Naturalny też ale i tak go rozjaśniam, bo swojego nie lubię taki złoto-rudy blond.
Ja już miałam różowe ale takie pastelowe ale za dużo dbania o to, bo szybko się wypłukują kolory 😔
To nie ten cytat, ale względem temp i testowania, to no ja podpowiadam wyjść przed szereg 😁 sobota będzie Twoja 💪🏻
A względem kolorowych farb, to ja kiedyś robiłam różowe końcówki tonerem i fakt, to była tragedia, trzymało się to do pierwszego mycia teraz chciałam pójść w farby z elumena, ponoć z nimi kolory są trwałe i się nie wypłukują tak, jak w innych farbach.👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
-
Blondyna.B wrote:Ja codziennie 6 wstaje do pracy. Dziewczyny nie dziwcie się ja pamiętam jak na samym początku ciąży to usypialam dosłownie na siedząco 🤭😂
U mnie dziś temperatura poszybowała w górę.. oj chyba do niedzieli nie wytrzymam 😅 -
Lexia wrote:To nie ten cytat, ale względem temp i testowania, to no ja podpowiadam wyjść przed szereg 😁 sobota będzie Twoja 💪🏻
A względem kolorowych farb, to ja kiedyś robiłam różowe końcówki tonerem i fakt, to była tragedia, trzymało się to do pierwszego mycia teraz chciałam pójść w farby z elumena, ponoć z nimi kolory są trwałe i się nie wypłukują tak, jak w innych farbach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2021, 07:29
Lexia, Domi_naturelover, Kira, MMimi, Milixx lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane!
Ja raczej nie mam problemów ze snem 😊 Zawsze byłam strasznym śpiochem i na razie mi się nie zmienia. Nadal budzik ledwo mnie budzi 😁Kira lubi tę wiadomość
💑+😺
11 cs - 2cs z CLO.
3.12 - 12 dpo ⏸
5.01 Dwa maluszki 🥰
👶 1,99 cm 💕👶 1,92 cm 💕
07.07.2022 (34+4)
💖Oliwia 1920g 💖Lilianna 2620g