Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Ancalime cudowne zakończenie roku ❤ gratulacje 🥳 Bądź dobrej myśli 😘
Ancalime lubi tę wiadomość
-
Ale się posypały dobre wiadomości dziś, pięknie! Gratulacje dla wszystkich ❤️❤️❤️
Izi lubi tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1) i pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): Alienik ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Ku zaskoczeniu matki, najpewniej druga córka 🩷
06.11.24: wizyta
-
Lexia wrote:Ale się posypały dobre wiadomości dziś, pięknie! Gratulacje dla wszystkich ❤️❤️❤️💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Urodziny dziś miałam, także trochę posiedziałam z bliskimi 😉
Dzieć w prezencie walnął matce coś chyba w stylu mdłości, bo bardzo źle się rano czułam głodna, myślałam, że nie zdążę śniadania ogarnąć, brrr. I pierwszy raz nie było opcji kawy wypić do śniadania. Także takie toto wyrodne od zarodka 😝😝😝😉👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1) i pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): Alienik ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Ku zaskoczeniu matki, najpewniej druga córka 🩷
06.11.24: wizyta
-
Ja dołączam do teamu oszukanych przez facellaki. Dziś test negatywny, a śluz jakby już lekko beżowy.
No nic, 2022 będzie nasz! Choć muszę przepracować w sobie ten żal 😔.
Miłego dnia!! -
Niemożliwe... czy to te paskowe facellki najtańsze czy te w plastikowej obudowie? Bo te plastikowe mnie kilka razy oszukały a paskowe nigdy
-
Lexia wrote:Urodziny dziś miałam, także trochę posiedziałam z bliskimi 😉
Dzieć w prezencie walnął matce coś chyba w stylu mdłości, bo bardzo źle się rano czułam głodna, myślałam, że nie zdążę śniadania ogarnąć, brrr. I pierwszy raz nie było opcji kawy wypić do śniadania. Także takie toto wyrodne od zarodka 😝😝😝😉Lexia lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
nick nieaktualny
-
Ancalime wrote:Ja dołączam do teamu oszukanych przez facellaki. Dziś test negatywny, a śluz jakby już lekko beżowy.
No nic, 2022 będzie nasz! Choć muszę przepracować w sobie ten żal 😔.
Miłego dnia!!💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Paskowy facelle wczoraj.
Dziś robiłam jakiś nieznany mi, bodajże quick test, czy coś takiego. Jestem w pracy więc nie sprawdzę nazwy.
Wieczorem znowu robię facelle. Wiem, że piłka niby wciąż w grze, ale... 😔 -
Ancalime wrote:Paskowy facelle wczoraj.
Dziś robiłam jakiś nieznany mi, bodajże quick test, czy coś takiego. Jestem w pracy więc nie sprawdzę nazwy.
Wieczorem znowu robię facelle. Wiem, że piłka niby wciąż w grze, ale... 😔Milixx, Ancalime lubią tę wiadomość
-
Tak, betę zrobię. Dziś na bank nie, jutro od 7 w pracy, więc pewnie dopiero 03.01.
Chyba że są laboratoria od 6 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2021, 08:22
-
Ancalime wrote:Tak, betę zrobię. Dziś na bank nie, jutro od 7 w pracy, więc pewnie dopiero 03.01.
Chyba że są laboratoria od 6 🤔 -
nick nieaktualnywiesz co, ja byłam przerażona bo mi facellaki pokazywały krechy przez 3 dni pod rząd a pink płytkowy nic, biel wizira. Prawie się załamałam a beta była już ponad 40. Czaisz? Beta 40 a test o czułości 20 nic nie pokazał.
Więc głowa do góry!Ancalime lubi tę wiadomość
-
conte wrote:wiesz co, ja byłam przerażona bo mi facellaki pokazywały krechy przez 3 dni pod rząd a pink płytkowy nic, biel wizira. Prawie się załamałam a beta była już ponad 40. Czaisz? Beta 40 a test o czułości 20 nic nie pokazał.
Więc głowa do góry!
U mnie było tak samo, płytkowy pink baaardzo bladziutki, ledwo cień, a na DOZ krecha bardzo widoczna.
Spróbuj facelle albo z doz testAncalime lubi tę wiadomość